A
Alexandra
Gost
Zanima me da li bi se neko od vas udao za crnca! Naravno da ima priliku i da joj se on svidja! A sta je sa religijom?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ako je u pitanju Vil Smit ili Denzel Vosington.Alexandra:Zanima me da li bi se neko od vas udao za crnca! Naravno da ima priliku i da joj se on svidja! A sta je sa religijom?
nonica:Ne vidim zasto se ne bih udala za crnca ako je to covek koji me voli i postuje!Boja koye ne trteba da bude prepreka.Svi smo mi ljudi a njegov ten moye da bude veoma inspirativan[/quote
samo nerazumem zasta?
Anonymous:Svaki 8 crnac u SAD je u zatvoru a skoro svaki treci je bio ... Govori ti li to nesto
TaMalaDroga:Sta znam sta me ceka u zivotu...ako me voli i ja njega, no problemos..i oni su ljudi, sto neko gore rece, ako smo bjeli nismo najbolji i najljepsi!!
TaMalaDroga:Sta znam sta me ceka u zivotu...ako me voli i ja njega, no problemos..i oni su ljudi, sto neko gore rece, ako smo bjeli nismo najbolji i najljepsi!!