A zato ja volim umetnicko klizanje?generalno atletičarke su i meni top.
to je zato što sam i ja atletski tip
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zato ja volim umetnicko klizanje?generalno atletičarke su i meni top.
to je zato što sam i ja atletski tip
Ti si baletski tip?A zato ja volim umetnicko klizanje?
Ja ih imam taman kako treba
Pa izgleda ti tako mozda kada gledas mec, prilikom tih ogromnih napora, ili mozda na konferenciji za stampu nakon meca kada je istrosen maksimalno. Inace, oni imaju strasan ritam kada su na nekom turniru, GS igraju svaki drugi dan, nekad i svaki ako se mecevi prekidaju ili odlazu za sledeci dan, to su strasni napori i tako dve sedmice, normalno da ce se umor videti na licu.teniseri su dosta na suncu, pa prerano ostare, a ja volim svoje muškarce mladolike.
eto Novak je relativno mlad, a izgleda kao da će sutra da se preturi
E koliko je taman zavisi i od dupetaPogledajte prilog 1417876
to me prvo asociralo.
E koliko je taman zavisi i od dupeta
ako nije bilo jasno, evo sada glasno - teniserku (onu sa slike)
Zato sto ima bolje noge?ako nije bilo jasno, evo sada glasno - teniserku (onu sa slike)
Kako, molim?! Sta rece?ne volim muskarce sa sirokim ramenima
Teniserku, plivacice imaju siroka ledja kao muskarci.Gledam ovu teniserku pa se mislim, koju bi vi radije, teniserku ili plivačice?
Za ženski deo publike, teniser ili plivač.
Pogledajte prilog 1417776
Može i kik-bokserku odgovarajuće kategorije.Bacačicu kugle?
telo plivacice je za nulu..........uska guza, siroka ramena, a treba obrnuto.Gledam ovu teniserku pa se mislim, koju bi vi radije, teniserku ili plivačice?
Za ženski deo publike, teniser ili plivač.
Pogledajte prilog 1417776
nemoj da si vulgaranteniserku ili plivačicu ja bih najradije hebačicu
Većina ljudi ume da pliva, a ne igra tenis. Zato je veća šansa da ćete upoznati plivača ili plivačicu. Sem toga, za razliku od tenisera oni nisu znojavi posle treninga tako da su odmah spremni za "akciju".
Umetničku klizačicu