- Poruka
- 79.935
Gledam ovu teniserku pa se mislim, koju bi vi radije, teniserku ili plivačice?
Za ženski deo publike, teniser ili plivač.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa plivacicu, teniserke mi deluju dosadno. Ono kao burzhoa sport i to. Ne pitaj gde krije rezervnu lopticu i te fore, nije bonton.Gledam ovu teniserku pa se mislim, koju bi vi radije, teniserku ili plivačice?
Pogledajte prilog 1417776
Ti si rekao koju biGledam ovu teniserku pa se mislim, koju bi vi radije, teniserku ili plivačice?
upotrebi maštuTi si rekao koju bi
Samo daj i nama zenama jednog tenisera i plivaca pa da ti odgovorimo.
Gledam ovu fotku gore i posto ne volim muskarce sa sirokim ramenima biram teniseraupotrebi maštu
Ti si rekao koju bi
Samo daj i nama zenama jednog tenisera i plivaca pa da ti odgovorimo.
OdbojkasicuGledam ovu teniserku pa se mislim, koju bi vi radije, teniserku ili plivačice?
Ja ih imam taman kako trebaGledam ovu fotku gore i posto ne volim muskarce sa sirokim ramenima biram tenisera
Red je da se i autor teme izjasniGledam ovu teniserku pa se mislim, koju bi vi radije, teniserku ili plivačice?
Bacačicu kugle?Atleticarku u svakom smislu.
Pa izjasnio se, kaze “gledam ovu teniserku”
Jos kad bi svi izgledali kao onaj sa fotke gore, blago namaVećina ljudi ume da pliva, a ne igra tenis. Zato je veća šansa da ćete upoznati plivača ili plivačicu. Sem toga, za razliku od tenisera oni nisu znojavi posle treninga tako da su odmah spremni za "akciju".
I to iz bivseg DDR-aBacačicu kugle?
Sprinterke, skok u dalj, ima jos disciplina, najbolje ribe definitivno. U principu sve trkacke discipline do 1600m, vecinom vrh ribe.Bacačicu kugle?
generalno atletičarke su i meni top.Sprinterke, skok u dalj, ima jos disciplina, najbolje ribe definitivno. U principu sve trkacke discipline do 1600m, vecinom vrh ribe.
Jeste ali, to su tier 1 - 2 muskarci.Pa evo ovako, logično bi bilo da se ženama više sviđaju plivači, a muškima teniserke. Evo i zašto. Osim Jelene uglavnom žene vole muškarce sa većim ramenima i jakim rukama. Ja recimo uživam u opipavanju istih. A muškarci, trebalo bi da im se više sviđaju žene sa lepom guzom i dobrim nogama, što pre imaju teniserke, jer plivačice uz to imaju i jaka ramena i ruke što nije baš neka ženska energija.. i tako.
Nećemo cepidlačiti. Bitno je da zna sa "kuglama".I to iz bivseg DDR-a
Uzeo sam za primer ovaj video kraljice sprinta sto se tice Olimpijskih igara, Ilejn Thompson, trke sa zadnje dve Olimpijade, stafete je najlepse pogledati, koliko zgodnih zena na jednom mestu..generalno atletičarke su i meni top.
to je zato što sam i ja atletski tip