- Poruka
- 36.306
Vi zaista svašta radite na seminarimaNe mora da znači, naročito ako ti padne pismo .....u igri hoće, neće...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi zaista svašta radite na seminarimaNe mora da znači, naročito ako ti padne pismo .....u igri hoće, neće...
A koja je prva stvar ?To je druga stvar
Seminar negde na zgodnom mestu, tipa Kopaonik, banja ili čak more, jedno 5-7 dana. Sa njom rade nekoliko dobrih frajera.
Da li bi je pustio da ide bez tebe?
Zar nije glupo da padneš na neku tudju svalerku za koju ne znaš hoće li te zvati na posao ili kući, s pravom "zaljubljene" žene?Vi zaista svašta radite na seminarima
Ja ne poznajem nijednu glupaču koja bi "pitala" muža da je "pusti" na seminar.
a inače ti se sve poveravaju....Ja ne poznajem nijednu glupaču koja bi "pitala" muža da je "pusti" na seminar.
Seminar negde na zgodnom mestu, tipa Kopaonik, banja ili čak more, jedno 5-7 dana. Sa njom rade nekoliko dobrih frajera.
Imaš ti ženu?Pa niko više ne laže nego žena ženu....pogotovo, ako je ostavi da joj čuva muža dok je na službenom putu....
Ti nemozes svakome da drzis gace zavezane, a svecu pa tekЈедном или два пута годишње имам продајне конференције где се скупи пола фирме. Жене и мушкарци комбиновано, наравно. Још ни једном нисам злоупотребио ту слободу. Флерт, зезање, да, али ништа преко тога. Е, сад, да ли бих уопште имао право да браним жени било шта кад би имала такву ситуацију у фирми? Наравно да не. На крају, што рече @Sara , ако хоће, може ме преварити и кући. Док сам ја веран на семинару!
Nije mi se desilo da padnem do sad na nečiju tudju svalerku, ali pretpostavljam da ima vremena.Zar nije glupo da padneš na neku tudju svalerku za koju ne znaš hoće li te zvati na posao ili kući, s pravom "zaljubljene" žene?
Zato pametni ljudi vode svoje bivše studentkinje još ne snadjene u 50 godina...i one idu...šta će kad im takva sudbina...
Što pitaš, oćeš kupiš?Imaš ti ženu?
А некад гаће и саме спадају!!Ti nemozes svakome da drzis gace zavezane, a svecu pa tek
Ma ne, radim neko istraživanje pa prikupljam podatkeŠto pitaš, oćeš kupiš?
Ako se neko boji prevare, prevara je moguća i da se ne ide od kuće.Seminar negde na zgodnom mestu, tipa Kopaonik, banja ili čak more, jedno 5-7 dana. Sa njom rade nekoliko dobrih frajera.
Znaš šta kaže neka opaka žena? Najviše me odmori sex....Nije mi se desilo da padnem do sad na nečiju tudju svalerku, ali pretpostavljam da ima vremena.
Šalu na stranu, na seminare gde ja idem, posle desetočasovnog aktivnog rada, ja jedva da mogu da pogodim vrata sobe i krevet, pri tom mislim sa svoj krevet, ne nečiji tudji
Na kraju konvertovacemo temu i zene ispasti svetice a muskarci to sto jesu....А некад гаће и саме спадају!!
Ide nam dobro za sadNa kraju konvertovacemo temu i zene ispasti svetice a muskarci to sto jesu....
nećemo, iako žene jesu bolje...ne vode švalerke sa sobom, nego idu samo ako su već planirale šta da kresnu...Na kraju konvertovacemo temu i zene ispasti svetice a muskarci to sto jesu....
prva stvar je švaleracija na kratkoročnim seminarima. To im je osnovna namenaA koja je prva stvar ?
Naravno da nije, ali je lanac malo duži ili ga nema... pa zamisli koliko je sada slobodnih na seminaru i koliko se njih slučajno napiju od jednog vina...prva stvar je švaleracija na kratkoročnim seminarima. To im je osnovna namena
Čuj pita?Ja ne poznajem nijednu glupaču koja bi "pitala" muža da je "pusti" na seminar.
Zato što ste vi nesposobni to ide ovako:Čuj pita?
To ide ovako:
Ona - firma organizuje seminar tu i tu
On - Što, mislila si da ideš?
Ona - Ma ne, samo kažem
On - Idi spremi nešto da se pojede