Da li bi "pustio" ženu da ide sama na seminar van grada?

Једном или два пута годишње имам продајне конференције где се скупи пола фирме. Жене и мушкарци комбиновано, наравно. Још ни једном нисам злоупотребио ту слободу. Флерт, зезање, да, али ништа преко тога. Е, сад, да ли бих уопште имао право да браним жени било шта кад би имала такву ситуацију у фирми? Наравно да не. На крају, што рече @Sara , ако хоће, може ме преварити и кући. Док сам ја веран на семинару! :kez:

Једном или два пута годишње имам продајне конференције где се скупи пола фирме. Жене и мушкарци комбиновано, наравно. Још ни једном нисам злоупотребио ту слободу. Флерт, зезање, да, али ништа преко тога. Е, сад, да ли бих уопште имао право да браним жени било шта кад би имала такву ситуацију у фирми? Наравно да не. На крају, што рече @Sara , ако хоће, може ме преварити и кући. Док сам ја веран на семинару! :kez:
Ti nemozes svakome da drzis gace zavezane, a svecu pa tek 😄

Zar nije glupo da padneš na neku tudju svalerku za koju ne znaš hoće li te zvati na posao ili kući, s pravom "zaljubljene" žene?
Zato pametni ljudi vode svoje bivše studentkinje još ne snadjene u 50 godina...i one idu...šta će kad im takva sudbina...
Nije mi se desilo da padnem do sad na nečiju tudju svalerku, ali pretpostavljam da ima vremena.
Šalu na stranu, na seminare gde ja idem, posle desetočasovnog aktivnog rada, ja jedva da mogu da pogodim vrata sobe i krevet, pri tom mislim sa svoj krevet, ne nečiji tudji

Nije mi se desilo da padnem do sad na nečiju tudju svalerku, ali pretpostavljam da ima vremena.
Šalu na stranu, na seminare gde ja idem, posle desetočasovnog aktivnog rada, ja jedva da mogu da pogodim vrata sobe i krevet, pri tom mislim sa svoj krevet, ne nečiji tudji
Znaš šta kaže neka opaka žena? Najviše me odmori sex....

Čuj pita?

To ide ovako:
Ona - firma organizuje seminar tu i tu
On - Što, mislila si da ideš?
Ona - Ma ne, samo kažem
On - Idi spremi nešto da se pojede
Zato što ste vi nesposobni to ide ovako:
On-treba raditi veliki servis na našem autu..
Ona-pa radili smo kad sam ga kupila, zar je već vrijeme
On-vrijeme leti, draga moja
Ona-pa dobro, zakaži termin
On-ali to je skupo, ne znam uklapa li nam se sad to u budžet
Ona-ma ne brini, imam seminar ovaj mjesec, pokriće dnevnice?
On-joj srećo, pa najbolja si, bez tebe bi bili uvijek švorc <3

Back