nemamime1234
Početnik
- Poruka
- 50
Možda samo krijem identitet?pa kako ozbiljno da te shvatim,nemas ni ime!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda samo krijem identitet?pa kako ozbiljno da te shvatim,nemas ni ime!
Još neSamo da pitam, jesi li je startovao?
Kad planiras? Dok nadjes rešenje ona ce naci deckaJoš ne
Neće, veruj miKad planiras? Dok nadjes rešenje ona ce naci decka
Znaci ti si joj sudjenNeće, veruj mi
Čeka menekako znas da nema?
@Kćerka Direktora Cirkusa jel cujes ovo sestroČeka mene
Onda zakljucaj temu, resena stvar...ona je tvoja samo to jos ne znaČeka mene
Ej ako nećeš da me zajebavaš zbog znaš već čega nemoj uopšte@Kćerka Direktora Cirkusa jel cujes ovo sestro
Ili je svezana pa ga fakat čeka ili je lik puko@Kćerka Direktora Cirkusa jel cujes ovo sestro
Kao da je u podrumi vezana za radijator a ne u autobusuIli je svezana pa ga fakat čeka ili je lik puko
Ma ovo njegovo me podsjeća na Spotted Sarajevo i "zna li neko instagram ovog anDŽela"? i uslikao djevojku u tramvaju, udaljen od nje metar i po. Mrš!Kao da je u podrumi vezana za radijator a ne u autobusu
Ja mislio stvarno hoce neku da smuva, a on vec smislio i imena za decu sa njomMa ovo njegovo me podsjeća na Spotted Sarajevo i "zna li neko ime ovog anDŽela"? i uslikao djevojku u tramvaju, udaljen od nje metar i po. Mrš!
I ona kaze”videla sam te nekoliko puta u autobusu i na stanici’.”jel ti to mene proganjas,sta hoces od mene?”za pocetak, mogo bi jednom da izadjes na stanici gde i ona izlazi............
dobro je i proso. Svaka bi tako reagovala da danima bulji u nju a da ne krece u akciju. Manijak.I ona kaze”videla sam te nekoliko puta u autobusu i na stanici’.”jel ti to mene proganjas,sta hoces od mene?”