Da li bi prošao ovakav prilazak

Evo ovako, poslednje dve nedelje viđam jednu devojku u autobusu, razmenili smo i nekoliko kontakta očima, oseća se neka hemija. E sad, problem je što ona ulazi u bus u svom gradu A, ja ulazim u bus u svom gradu B, zatim ona izlazi u gradu C, a ja nakon toga u Beogradu. Problem je što je autobus gotovo uvek skoro pun, a ona sedi sa nekim, plus ne sme da se stoji u autobusu zbog kontrole (takva su izgleda pravila za međugradske linije). E sad ja ne bih da mi ovo propadne. Jedina šansa bi bila da joj napišem nešto (u smislu da mi je žao što ne mogu da priđem lepo uživo ali da bih voleo da se upoznamo itd.) i da joj dam. Izgledam sasvim okej, pa ne znam da li bi prošlo?
probaj sto da ne. A nema neka pis pauza izmedju tvoje ulazne i njene silazne stanice?

Evo ovako, poslednje dve nedelje viđam jednu devojku u autobusu, razmenili smo i nekoliko kontakta očima, oseća se neka hemija. E sad, problem je što ona ulazi u bus u svom gradu A, ja ulazim u bus u svom gradu B, zatim ona izlazi u gradu C, a ja nakon toga u Beogradu. Problem je što je autobus gotovo uvek skoro pun, a ona sedi sa nekim, plus ne sme da se stoji u autobusu zbog kontrole (takva su izgleda pravila za međugradske linije). E sad ja ne bih da mi ovo propadne. Jedina šansa bi bila da joj napišem nešto (u smislu da mi je žao što ne mogu da priđem lepo uživo ali da bih voleo da se upoznamo itd.) i da joj dam. Izgledam sasvim okej, pa ne znam da li bi prošlo?
Ako znas gde izlazi, napisi sta zelis da joj saopstis, kreni minut dva pre nego je njeno stajaliste. Kad ustane nasmej se, daj joj "pismo" i cekaj sutra.
Normalno sedi na njeno mesto posle toga ako ne sme da se stoji. Vrv ce ti noge klecati pa ti je dobrodoslo slobodno mesto :)

Je l se osećaš moćno kad nekom na internetu napišeš da je seronja?

Не. Осећам се наравно много слободније да то ''кажем'' али ми није била намера да иког вређам него да те мало ''пробудим'' да учиниш нешто поводом овог.

Nije mi jasno kako može da vam se dopadne neko s kim nikad niste progovorili u životu.
Ne znaš da li je glupa, da li je loš čovek, da li ima možda nekog, da li ste mentalno kompatibilni.
Fantaziraš u svojoj glavi kako da joj priđeš a možda se uopšte ne biste dopali jedno drugom kad se upoznate.
To se zove strast kad ti se neko na prvu svidi, tjst vizielno/seksualno. Emocialno i duhovno je kad ti se dopadne i kao osoba a kad spojis oba to je onda ljubav

Od toga nema nista.ne mozes tako da upoznas devojku,loš pristup.drugo je da sedite zajedno u autobusu i pokrenes pricu i posle 10 minuta je pitas za broj mob.

Nije mi jasno kako može da vam se dopadne neko s kim nikad niste progovorili u životu.
Ne znaš da li je glupa, da li je loš čovek, da li ima možda nekog, da li ste mentalno kompatibilni.
Fantaziraš u svojoj glavi kako da joj priđeš a možda se uopšte ne biste dopali jedno drugom kad se upoznate.
Ako mi se neko sviđa, sviđa mi se imao-nemao. Ako je top riba zna se šta mogu da radim sa njom bila glupa, ne glupa, nekompatibilna... Dakle ako mi se svidi na oko za nešto će sigurno da mi valja.

za pocetak, mogo bi jednom da izadjes na stanici gde i ona izlazi............

Back