- Poruka
- 22.294
Pa što da ne, mislim niko neće nekome da zameri što mu je prišao s leva, s desna, od napred ili pozadi...
Ја сам чуо да код жена има само две брзине. Ако кренеш са стране удариш у ледину са нечим.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa što da ne, mislim niko neće nekome da zameri što mu je prišao s leva, s desna, od napred ili pozadi...
i ne zasluzujes je.
i ne zasluzujes je.
Kako to? Nisi razmislila da možda imam neku obaveznu vežbu na fakultetu koju ne smem da propustim. Plus nemam posle buseva.i ne zasluzujes je.
A možda imam neke vežbe na fakultetu koje ne smem da propustim?bas ti je onda stalo do toga da je upoznas, ako ne mozes da propustis jedno predavanje ili da krenes od kuce sat vremena ranije
Pa to, i mislio sam da ostavim neki kontaktMeni je ovo skroz super i presimpatično, eventualno ostavi neki kontakt na papiriću da možete da počnete konverzaciju negde i posle polako. Srećno!
Opušteno. Samo suptilno. Nećeš sad otimati volan vozaču i tako to.A možda imam neke vežbe na fakultetu koje ne smem da propustim?
Ali ne znam na kojoj stanici ulazi, a možda je iz nekog mesta između grada A i B.Pa to kažem, ostarila sam. Ima mi više logike da krene ranije lupam početna stanica
u njenom gradu i lepo sedne pored nje. Ovo dodavanje cedulja mi izgleda baš neozbiljno.
Kao za prvi razred.
Pa možda se ne bismo dopali jedno drugom. Ali mi se sviđa kako izgleda, ne vidim u čemu je problem da se upoznamo? Ako nismo kompatibilni, onda svako na svoju stranu. A i da bih znao kakva je ona osoba, moram da priđem.Nije mi jasno kako može da vam se dopadne neko s kim nikad niste progovorili u životu.
Ne znaš da li je glupa, da li je loš čovek, da li ima možda nekog, da li ste mentalno kompatibilni.
Fantaziraš u svojoj glavi kako da joj priđeš a možda se uopšte ne biste dopali jedno drugom kad se upoznate.
Ali zamisli da ne prihvati. Koliko bi bilo neprijatno svake sledeće nedelje kad se budemo videli hahaha.@nemamime1234 Samo hrabro, nemaš šta da izgubiš.
Probaš i znaćeš na čemu si. Nemaš šta da izgubiš. Ako ne prihvati - ideš dalje i to je to.
I? Pa šta? Kao da je to strašno?Ali zamisli da ne prihvati. Koliko bi bilo neprijatno svake sledeće nedelje kad se budemo videli hahaha.
Hvala ti puno.
Zamisli tako neko smucanje po busevima, moras da razmisljas da li ces joj prici isuvise napadno ili ako pridjes metiljavo onda je metiljavo i sl sranya. Ne znam ko jos u opste pridaje znacaj nekom ofrlje pogledu koji ima znacenje :"moze biti ne mora" u busu tek da to ekplodira u tebi i smisljas taktiku i raspitujes po forumu.Tako je moj drugar prisao, ona ga odbila i eno ga lezi tamo jos...
Енџи овај мали јесте се*оња али битније је да си ти МраК!
Lako,idi na vezbe i uzivajKako to? Nisi razmislila da možda imam neku obaveznu vežbu na fakultetu koju ne smem da propustim. Plus nemam posle buseva.
Ovo je ono kad moliš boga da dobiješ na lotou a ne uplaćuješ tiket.
Ili sam postala Pogledajte prilog 1637875
I? Pa šta? Kao da je to strašno?
У том смислу саветујем следећу нумеру на оним преносним савременим звучницима и кореографију у фазону Мистер Бина..Da. Poruka i broj telefona.
Jednostavnije i direktnije. To "sačekavanje" po stanicama može biti suviše napadno.
Niiije! Mali je odlučan!
Ovde je samo pokretač teme osoba od akcije. Svi ostali su samo puki teoretičari.kakav je to muškarac koji se boji odbijanja žene, takav nije ni za rac
kako će se on uhvatiti u koštac sa životom ako se boji da priđe nekom i razgovara
ne smisljaj glupave izgovore, plasis se ocigledno da joj pridješ!A možda imam neke vežbe na fakultetu koje ne smem da propustim?