- Poruka
- 84.377
Da li bi pre oženio ovu levo ili ovu desno na slici?
Što?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo, Mito!Levo: Prirodna, ne libi se da jede. Sprema ručak, čisti kuću.
Desno: Ono što joj priroda nije dala popravljaju plastičari. Neće da prlja ruke i da se zamara. Princeza.
zanemari tetovaže, nisu bitne za temu.. тетоваже су периве ... полутрајне ...?
Које су површине тетоваже ?
Znači pre bi ostao sam celog života nego da izabereš jednu od ove dve?Задригла веганка или мутант са Инстаграма и ТикТока, хоћеш да отераш људе у MGTOW.
Znači pre bi ostao sam celog života nego da izabereš jednu od ove dve?
Зашто онда постављаш питање кад одређујеш шта није битно.zanemari tetovaže, nisu bitne za temu
Znači pre bi ostao sam celog života nego da izabereš jednu od ove dve?
Ниједну јер имају тетоваже.
Ne samo muškarci na Krsti, već celokupna muška populacija... где је оно 'даме бирају'
Мислим да даме крсте много боље знају шта мушкарци на крсти желе
Nisam našao slike bez tetovaže, a to sam hteo. Zato kažem tetovaže nisu bitne.Зашто онда постављаш питање кад одређујеш шта није битно.
Pitanje koje bi bilo pravopisno ispravno (i po smislu) jeste Da li bi se pre oženio ovom ili onom?
Jer da li bi pre oženio... to može i kao kum, oženiš druga nekom ribom recimo. Otac ženi sina recimo. Ali ako ti hoćeš onda mora biti lično, da li bi se ti oženio ovom ili onom..
Kada bih morala da biram pre naravno desna. Ulaže u sebe i svoj izgled.. ne vidim koliko ima plastike, više mi smetaju obojene obrve.
Ок. Рецимо да немају тетоваже онда ову буцку лево што има апетит. Леп осмех, зрачи супер.Nisam našao slike bez tetovaže, a to sam hteo. Zato kažem tetovaže nisu bitne.
Nisam našao slike bez tetovaže, a to sam hteo. Zato kažem tetovaže nisu bitne.
Srećom mi muškarci znamo tačno šta znači "da oženiš neku"Pitanje koje bi bilo pravopisno ispravno (i po smislu) jeste Da li bi se pre oženio ovom ili onom?
Jer da li bi pre oženio... to može i kao kum, oženiš druga nekom ribom recimo. Otac ženi sina recimo. Ali ako ti hoćeš onda mora biti lično, da li bi se ti oženio ovom ili onom..
Kada bih morala da biram pre naravno desna. Ulaže u sebe i svoj izgled.. ne vidim koliko ima plastike, više mi smetaju obojene obrve.
Srećom mi muškarci znamo tačno šta znači "da oženiš neku"
Ne voliš da odskačeš ko loptica skočica?Ja samo ne mogu sa debelim ljudima.. to mi je jako odbojno. I baš vodim računa da ne dođem u to stanje.
Levu, vidi se da ima veci stan
Зеница што ухвати неможе ниједна механичка или електрична бленда .Ne samo muškarci na Krsti, već celokupna muška populacija.
Ne voliš da odskačeš ko loptica skočica?