Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 15.991
Devojke, kakve vam se svidjaju gace kod muskarca? Oblik boja. Moj decko nosi bokserice, one siroke, bas mu lepo stoje.
Okači slike da vidimoDevojke, kakve vam se svidjaju gace kod muskarca? Oblik boja. Moj decko nosi bokserice, one siroke, bas mu lepo stoje.
Samo sadržaj biram..Devojke, kakve vam se svidjaju gace kod muskarca? Oblik boja. Moj decko nosi bokserice, one siroke, bas mu lepo stoje.
Pa, on je ceo vazan.Samo sadržaj važan..
Dobro, nije lošeNjemu bolje stoje. Ali eto, nesto ovako.
![]()
jel mozemo i mi muski da odgovaramo kakve gace nam se svidjaju kod suprotnog pola?Devojke, kakve vam se svidjaju gace kod muskarca? Oblik boja. Moj decko nosi bokserice, one siroke, bas mu lepo stoje.
A ja uopste ne volim zenske gacice... Skrivaju sustinu...jel mozemo i mi muski da odgovaramo kakve gace nam se svidjaju kod suprotnog pola?
obozavam zelene cipkaste boxerice. Na to otkidam. A kod plavih devojaka, tamniji ten, definitivno crvene cipkaste tange, sa cipkastim brusom.
Joj, probudi mi se mudozder od same pomisli na tako nesto
Moze, naravno, ja sam inspirisana time sto mi nedostaje decko.jel mozemo i mi muski da odgovaramo kakve gace nam se svidjaju kod suprotnog pola?
obozavam zelene cipkaste boxerice. Na to otkidam. A kod plavih devojaka, tamniji ten, definitivno crvene cipkaste tange, sa cipkastim brusom.
Joj, probudi mi se mudozder od same pomisli na tako nesto
I stežu..A ja uopste ne volim zenske gacice... Skrivaju sustinu...![]()
Uske boxerice. Elasticne da buduMoze, naravno, ja sam inspirisana time sto mi nedostaje decko.Mozete i da kazete kakve volite da nosite.
Ja.da li stvarno neko nosi bokserice a da nije u pubertetu ?
ajde kad odes na spavanje ali ceo dan u boksericama![]()
Pa nosim..da li stvarno neko nosi bokserice a da nije u pubertetu ?
ajde kad odes na spavanje ali ceo dan u boksericama![]()
Tak nesto ja vodam, al ne bele. Razmisljao sam da kupim i bele pre neki dan kad sam bio u gradu, al zaboravih![]()
Ove su ok
Ok su i crne.Meni su veoma sexyTak nesto ja vodam, al ne bele. Razmisljao sam da kupim i bele pre neki dan kad sam bio u gradu, al zaboravih![]()
Ali sa nekom sarom. Volim poneku sharu jarke boje. Imam sa narandzastom bojom, pa share crvene boje, pa sive, pa ... ma imam ih dostaOk su i crne.Meni su veoma sexy![]()
U vezi cega sta imam?Teme?Ali sa nekom sarom. Volim poneku sharu jarke boje. Imam sa narandzastom bojom, pa share crvene boje, pa sive, pa ... ma imam ih dosta
a ti sta imas?![]()