Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Devojke, kakve vam se svidjaju gace kod muskarca? Oblik boja. Moj decko nosi bokserice, one siroke, bas mu lepo stoje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devojke, kakve vam se svidjaju gace kod muskarca? Oblik boja. Moj decko nosi bokserice, one siroke, bas mu lepo stoje.
Samo sadržaj važan..
Njemu bolje stoje. Ali eto, nesto ovako.
jel mozemo i mi muski da odgovaramo kakve gace nam se svidjaju kod suprotnog pola?
obozavam zelene cipkaste boxerice. Na to otkidam. A kod plavih devojaka, tamniji ten, definitivno crvene cipkaste tange, sa cipkastim brusom.
Joj, probudi mi se mudozder od same pomisli na tako nesto
jel mozemo i mi muski da odgovaramo kakve gace nam se svidjaju kod suprotnog pola?
obozavam zelene cipkaste boxerice. Na to otkidam. A kod plavih devojaka, tamniji ten, definitivno crvene cipkaste tange, sa cipkastim brusom.
Joj, probudi mi se mudozder od same pomisli na tako nesto
A ja uopste ne volim zenske gacice... Skrivaju sustinu...
Moze, naravno, ja sam inspirisana time sto mi nedostaje decko. Mozete i da kazete kakve volite da nosite.
da li stvarno neko nosi bokserice a da nije u pubertetu ?
ajde kad odes na spavanje ali ceo dan u boksericama
da li stvarno neko nosi bokserice a da nije u pubertetu ?
ajde kad odes na spavanje ali ceo dan u boksericama
Ove su ok
Tak nesto ja vodam, al ne bele. Razmisljao sam da kupim i bele pre neki dan kad sam bio u gradu, al zaboravih
Ok su i crne.Meni su veoma sexy
Ali sa nekom sarom. Volim poneku sharu jarke boje. Imam sa narandzastom bojom, pa share crvene boje, pa sive, pa ... ma imam ih dosta
a ti sta imas?