Da li bi pozvali policiju da zena leshi muskarca od batina?

Umri_muski

Legenda
Poruka
68.713
Gledam neki film i tu i zena i muskarac su borci sakama, znaci nesto kao aikidu , ili neke takve borilacke vestine.
I ona napadne muskarca i ubaci ga u vagon metra time sto ga je gurnula i udarila, ali posle se on brani u vagonu i ona udara i napada, a on postavlja blokade ali u filmu niko ne reaguje..
A sad da li bi u realu reagovali kad bi videli da zensko tako napada i malo malo pa pogodi , a ostalo bude blokirano ili bi ljudi samo gledali , neki komentarisali , mora da je nesto zgresio pa ga mlati jer je dirnuo u osinje gnezdo ili sujetu , ili nesto tako...

Znaci nije princip humanosti jer nece se upaliti alarm da neko nekog bas rastura od batina, ali ocigledno je napada i ocigledno ima inicijativu i ima prednost u toku borbe ili zbog vestine..
Princip je remecenje javnog reda i mira...

Gledam neki film i tu i zena i muskarac su borci sakama, znaci nesto kao aikidu , ili neke takve borilacke vestine.
I ona napadne muskarca i ubaci ga u vagon metra time sto ga je gurnula i udarila, ali posle se on brani u vagonu i ona udara i napada, a on postavlja blokade ali u filmu niko ne reaguje..
A sad da li bi u realu reagovali kad bi videli da zensko tako napada i malo malo pa pogodi , a ostalo bude blokirano ili bi ljudi samo gledali , neki komentarisali , mora da je nesto zgresio pa ga mlati jer je dirnuo u osinje gnezdo ili sujetu , ili nesto tako...

Znaci nije princip humanosti jer nece se upaliti alarm da neko nekog bas rastura od batina, ali ocigledno je napada i ocigledno ima inicijativu i ima prednost u toku borbe ili zbog vestine..
Princip je remecenje javnog reda i mira...

Мени је то принцип добре забаве. :hvala:

Zanimljivo to sam video u selu , ja sokiran gledam babu i dedu kako se tuku kod bunara, nisam siguran da nisu bili bolni udarci , izdushe jedno drugog, ono udarac u telo u stomak...gadjaju se i ceramidama...ali nekako da promase, ne znam da li namerno ili slucajno...i ostalima to zabavno , kazu nece biti nista, nema povreda, a ja kao dete ukopan, sokiran...Znaci ne zbog svoje snage, dete sam bio , nego nasilje me sokiralo...kasnije sam video da moj udarac obara ljude, ne dizu se, dok se drugi saketaju....ali i tudji udarci nokautiraju mene, moja prva tuca, covek me nokautirao..ima jedan od jacih udaraca u gradu i kasnije...samo se nismo vise borili..

Back