Da li bi pomogli ženi koju ne znate

Jedino ako sam singl ili me baš briga šta "ova moja" kaže. Niti bi meni bilo OK da moja lepša polovina pomaže tamo nekome koga ne poznaje da nađe posao iili stan danima ili nedeljama (osim ako ne radi u agenciji) danima ili nedeljama, niti verujem da bi mojoj lepšoj polovini bilo svejedno. Naprotiv. Ljudski je da kreće znak za uzbunu.

Jedino ako sam singl ili me baš briga šta "ova moja" kaže. Niti bi meni bilo OK da moja lepša polovina pomaže tamo nekome koga ne poznaje da nađe posao iili stan danima ili nedeljama (osim ako ne radi u agenciji) danima ili nedeljama, niti verujem da bi mojoj lepšoj polovini bilo svejedno. Naprotiv. Ljudski je da kreće znak za uzbunu.
A eto, većina na temi kaže da bi pomogli iako nemaju nikakvih interesa.

Da li bi se trudili i pomagali ženi koju znate iz viđenje (oko nekih važnih stvari, recimo da nađe stan ili posao) da vam se ona ne dopada?
kad god sam u mogucnosti.

ali ako je posao bez toga da moram da potezem veze jer su to mucke. jbg onda nam drugi kriv za zaposljavanja preko veze...

dakle ako imam informaicju da nedge traze njen profil koji ima a kaze da joj treba posao. desilo mi se da sam tako neke zene zaposlio evo recimo i u prosveti jednom uletelo jbgi mo sam informaciju da je potrebno hitno a na drugu stranu bas tad naleteo na mladu tek zavrsenu nastavnicu sa studija...
i op la potrefilo se. nisam gledo lepotu il ovo i ono.

jednostavno u pravo mesto na pravo vreme je bila. ja cu nekako informaciju a onda odmah naleteo na nju... nitm i je rod niti pomozi bog bila, poznanica od poznanika
za stan naravno ako mogu.
proslo je 17 godina odavno je tamo u istoj skoli za stalno

psole samo uabcio i jednog nastavnika fiskulture, naletelo mi. on je mu medjuvremenu otisao preko, bavi se kulinarstvom...

nikada te stvari (pomoc zenama ili ljubaznost prema njima ) nisam koristio da bi dosao do medjunozja.

dakle ako je lepa pomocu joj jer mozda se dovucem do njenog medjunozja ?

jok. lepota s dobrotom ljudskom nema veze.

Da li bi se trudili i pomagali ženi koju znate iz viđenje (oko nekih važnih stvari, recimo da nađe stan ili posao) da vam se ona ne dopada?
Zavisi od toga koliko vremena i truda zahteva ta pomoc. Ako joj mogu pomoci za stan ili posao okrenuvsi dva tri broja, za dan ili dva, pomogao bih a ako treba sedmicama i mesecima da jurim, naravno da ne bih. Takva zrtva samo za porodicu i najblize.

povezo bi je, ako bi mi rekla nakon prevoza idemo kod nje na caj..
Evo, ova bi ti skuvala čaj startled-grocery-shopper-stockcake.jpg

Back