Da li bi plaćao ženi 1.000 dinara na sat samo da ćuti?

Znači da u kafani dogovoriš vp cene :lol:
ne razumem
opasku za veleprodaju

ali ako hoće da plaća po satu da se ćuti
hajde da stavimo na papir koliko će to da ga košta.
24 sata puta 1000 jednako 24.000,00

24.000,00 puta 30 dana jednako 720.000.00 mesečno

720.000,00 puta 12 meseci = 8.640.000,00 godišnje.

bolje da se ne petlja sa ženama...

pa ne ide to tako sa ugovorom o radu...malo ću da te zaposlim....
:lol:
Eeee. dobro si mi dala hint. Znači, provališ gde su sigurne pare i čim ti zatreba ti počneš da zvocaš. Ok

Знао сам чоека људину, живео са мајком, женом, сестром и две ћерке, које су се нон стоп свакодневно страшно свађале, џапале, инатиле једне другој.

Њега нису дирале, али се убио ... :kafa: ... није могао да издржи њихово насиље једне према другој

Žena mi zvocala pre neki dan jedno sat dva i ja se pokupim i odem, uveče zove plače kuka jauče ja zalupim slušalicu. Sutradan sve nešto nadrndana ali ćuti.

Nemojte da se ženite ako nemate negde da pobegnete u svako doba dana stan ili vikendicu. Bilo je i večeri kada se obučem i zbrišem. Izbegneš stres i neko moguće nasilje. Sa ženama se nikada ne zna kada će da polude i pokažu svoje pravo lice.

Idemo jednom kolima i treba da izadje do bankomata,al me drka namerno kao nece da izadje tu blize njemu ,nego da krenem jos 10m do pesackog,natezemo se tu par puta ja popustim pomerim se do tamo i kad je izasla potpisem auto i ostavim je 20km od gajbe,nek te vozi sanja marinkovic usta te iebem emancipovana
Kad si dobar prema meni bicu 5× bolji prema tebi,kad me drkas drkacu te 100× gore jer ja nikog ne zajebavam radi izdrkavanja

Back