- Poruka
- 75.597
Ako ti ženska mnogo zvoca, da li bi joj plaćao 1.000 dinara na sat samo da ćuti?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svim muževima predlažem da za probu probaju da žive solo i povremeno plaćaju neku ženu (ili ovde firmu) da im čisti i seeđuje je stan, posle toga će im se žena osećati kao kraljica, garantujem.Ako ti ženska mnogo zvoca, da li bi joj plaćao 1.000 dinara na sat samo da ćuti?
Pogledajte prilog 1586007
Da li imate neku drugu metodu?
Ubiće me feministkinje, al ajde, ili izaći u duetu u krevet ili u grad, drugo ne pomaže.Da li imate neku drugu metodu?
Ismevaš nas što nam kuvanje ide nikako a čišćenje traje u večnost? Baš nas briga.
Daj tekući račun tvoje žene pa da joj uplatimo po 2.000 da priča još višeAko ti ženska mnogo zvoca, da li bi joj plaćao 1.000 dinara na sat samo da ćuti?
Zašto si tako nemilosrdna?Daj tekući račun tvoje žene pa da joj uplatimo po 2.000 da priča još više
ne izbijaju mi žene iz glaveDa ogugla više na tu temu , samo žene ovo, žene ono
Ćuti tu, odlično je dok se žale, problem je kad ignorišu…Da ogugla više na tu temu , samo žene ovo, žene ono
Ma sve je to ok, pogodio si glavnog lika al promašio temu.ne izbijaju mi žene iz glave
Razumemo, žene su baš slatke, sasvim normalno.ne izbijaju mi žene iz glave
Da ogugla više na tu temu , samo žene ovo, žene ono
Trpim da ne odgovorim.Razumemo, žene su baš slatke, sasvim normalno.
ne nego jer ne umete da se snadjete..Ismevaš nas što nam kuvanje ide nikako a čišćenje traje u večnost? Baš nas briga.
Da se snađem pa da me ubije devojka kad se vrati iz Kine? Prvo ti, pa nam se posle pohvali kako si se fino provela kad je stvar pukla a ti uhvaćena.ne nego jer ne umete da se snadjete..
round the clock ili samo osam sati od ponedeljka do petka?Ako ti ženska mnogo zvoca, da li bi joj plaćao 1.000 dinara na sat samo da ćuti?