Da li bi Pakistan zelio da se pripoji Indiji?

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.999
JA SE PREDAJEM...OMATOREO SAM...NE MOGU VISE DA SE BORIM PROTIV DOMACIH IZDAJNIKA I LOPINGERA...IMA IH KAO KINEZA...NADIRU SA SVIH STRANA...KAO DA IH CUNAMI IZBACUJE NA POVRSINU...NAKOTILO SE ZGADIJE I DjUBRADI...PRODALI BI OCA I MAJKU, DA SE DOKOPAJU PARA......NEKA MI SVEMOCNI ALLAH OPROSTI. STO SAM POSTAO SLAB I BOLECIV...ALLAHU AKBAR
Postoji rečenica koju neko može izgovoriti, i magično su mu svi gresi oprošteni.

أستغفر الله العظيم الذي لا إله إلا هو الحي القيوم وأتوب إليه

Astaghfirullah al-azim aledi la ilaha illa huwa al hayy al qayyum wa atubu iley

Poruka
19.699
Идеју реунификације Индије(уједињење Индије, Пакистана, Бангладеша, чак и неких других држава) углавном подржавају хинду-националисти из Индије.То сигурно неће прихватити Пакистан и Бангладеш, јер би муслимани били маргинализовани у таквој држави.

Хинду-националисти покушавају да од хиндузима направе индијску нацију, што ће ићи веома тешко.Индија се састоји од разних народа, који имају своје посебне језике и културе.Хиндуизам није нека јединствена религија, већ збирни назив за хиљаде етничких политеистичких религија.Ту је и деоба на касте.За сада, јединство хинду-националиста се углавном исказује у нетрпељивости према муслиманима.

sreckom92

Ističe se
Poruka
2.506
Postoji rečenica koju neko može izgovoriti, i magično su mu svi gresi oprošteni.

أستغفر الله العظيم الذي لا إله إلا هو الحي القيوم وأتوب إليه

Astaghfirullah al-azim aledi la ilaha illa huwa al hayy al qayyum wa atubu iley
Прилично сам сигуран да је ово писало на Прстену Моћи.

mijak

Poznat
Poruka
8.142
Da li ima sanse jednog dana da se Pakistan pripoji Indiji, jer sudeci po historiji, samo Pakistan bi doveo Indiju u prirodnim granicama. Naravno, u to ukljucujem i Banglades. Mnoge Mule smatraju da bi se uz Pakistan i Banglades, Indija mogla postati islamska drzava ukljucujuci konvertiranje hindusa u Islam.

Јес, па да Индуси Пакистанцима униште пустињу а ови њима поједу краве!

Пакистанци више воле да испред шатора гледају залазак сунца и после да се голицају и прде испод јоргана.

LedeniBGD

Zainteresovan član
Poruka
406
Државе које су међусобно ратовале 4 пута да се уједине, врло тешко. Многи аналитичари сматрају да је сукоб имеђу те две земље сукоб са највећом вероватноћом употребе нуклеарног оружја.