- Poruka
- 86.368
Koju (vidi anketu)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li bi uopšte ženio neku koja nije iste nacionalnosti kao ti?Nisam za mesanje krvi i sjebanje gena.
Jel imaš preferens ili "nisi gadljiv"?Bih. Jesam za mešanje u svakom smislu.
Mislim da bih najpre FilipinkuJel imaš preferens ili "nisi gadljiv"?
i njih sam zaboravio među glavnim izborimaJapanka bi bila izazov.
Samo zene Jugoslovenke..Nikako stranjkine,,em se razlikuje mentalitet ,ishrana ,uz to gen se mesa i tu se vec se kvari sorta ..Sa nasim zenama bar toliko koliko sam siguran da smo negde u slicnoj konekciji.Da li bi uopšte ženio neku koja nije iste nacionalnosti kao ti?
A druge slovenske zemlje, tipa Moldavija, Slovačka, Češka, Poljska?Samo zene Jugoslovenke..Nikako stranjkine,,em se razlikuje mentalitet ,ishrana ,uz to gen se mesa i tu se vec se kvari sorta ..Sa nasim zenama bar toliko koliko sam siguran da smo negde u slicnoj konekciji.
A to se seksa tice ma sve sto punoletno i hoda na dve noge bilo koje rase![]()
Samo zene Jugoslovenke..Nikako stranjkine,,em se razlikuje mentalitet ,ishrana ,uz to gen se mesa i tu se vec se kvari sorta ..Sa nasim zenama bar toliko koliko sam siguran da smo negde u slicnoj konekciji.
A sto se seksa tice ma sve sto punoletno i hoda na dve noge bilo koje rase![]()
Pa moze biti,svacije dete je najlepse dete al ja sam malo staromodan po tom pitanju,zabavljao se i imao i duzih i kraktih vezica sa raznim nacionalnostima mislim na strankinje al nekako nase je nase i najlepse mi.Upravo mesanje gena pravi najzdraviju, najpametniju i najlepsu decu.
Tajlanđanke treba dodati.шit, zaboravi sam da dodam filipinke, a one su baš tražene... idem da dodam u anketu, sad ću da se vratim
ETA
i njih sam zaboravio među glavnim izborima
Primljeno k znanju. Saću...Tajlanđanke treba dodati.
Iako osobe tamnožute boje kože, te kratkonoge, kosooke, tamnožute jazavice iskupljuju se specifičnom ljupkošću i malim stopalima.
![]()
![]()
![]()
Tako da bi i njih trebalo dodati zbog fetišističkih manijaka među nama.
![]()
Ima gi razni (Kinezi). Neke sa severa Kine su bomba ribe, visoke, vitkeNe, pogotovo ne Kineskinju. Uporedite Kineze sa Japancima po izgledu pa će vam biti jasno zašto.
Dobre su i one. Zapravo, ima jako dobrih.Tajlanđanke treba dodati.
U jeeeeeNisam za mesanje krvi i sjebanje gena.
Koje strankinje?Pa moze biti,svacije dete je najlepse dete al ja sam malo staromodan po tom pitanju,zabavljao se i imao i duzih i kraktih vezica sa raznim nacionalnostima mislim na strankinje al nekako nase je nase i najlepse mi.