Da li bi ozenili nizi stalez?

ona mi simpa i posle pitam je sta je zavrsila frizersku. I nakako odmah kroz telo mi prodje neki neugodan osecaj
Totalno pogrešno razmišljanje i rezonovanje, izvini to je moje mišljenje.
Frizerke su vrlo pametne.. šta im fali? Može biti iz nekog razloga samo sa osnovnom školom što ne znači da je, sad tamo nešto.
Da se vratim na frizerke.. moja dnevno ima u prosjeku minimalno 30 do 50 klijenata.. rade njih dvije. Najjeftinije muško šišanje 10km, a tek frizure za žene, farbanje, uvijanje.. mnogo skuplje.
Kolika je to zarada za 1 dan? A mjesec? Lijepo obučene, većinom zgodne, komunikativne, od njih odeš lijepo ošišan raspoložen, a tek ako zaslužiš više od jednog osmjeha..
Ne procjernjuj nikoga po tome šta radi i kako izgleda.. bolje po onome kakkav je čovjek i kakvog je ponašanja i ophodjenja.
Nikad se ne zna kakva sudbina čovjeka može zadesiti i to kad misli da je sve idealno i onako kako treba. Hiljade je primjera da je život često i majka i maćeha a vrlo često baš suprotno onako kako misliš da može biti.
 
jaoo cuti ne slusaj ih kolko tih frizerki su ludace , ako raskines spremi se za- izgrebana kola , udavljenog kucnog ljubimca , blamove na skupovima , polivanje po glavi , itd....
samo gledaj zenu viseg ili istog staleza ako bas nema nista na vidiku perspektivnije.
jos ako je jedinica iz bogate familije, ma da uramis djoku. moj drugar jos celav , bolji sam dasa od njega ,ozenio apotekarku i njeni drze siguran biznis apoteke po gradu ,eno mase mi iz audija q8 svaki dan, ne radi nista , zimovanja, letovanja , a ja prevrcem zemlju crnu i nemam nista.
 
Ako ti je slagalica merilo ...
No, što se tiče teme.
Svakako da treba da nađeš što sličniju sebi. Ne bi bilo fer prema bilo kojoj drugoj da s njom budeš u vezi. Tebi priliči samo neka istog staleža ko ti.
A nas druge pusti da lutamo i tražimo kako znamo i umemo :) svako ima svoje aršine za pronalazak, ti bar jasno vidiš svoje.
Njemu je mali...

Mali i ne sluzi ničemu osim djecu da pravi....
 

Back
Top