Da li bi ozenili nizi stalez?

Kada vidim ženu,svidi mi se,prostruji krv kroz vene brzinom metka zadnje što me interesuje je njen status,stalež ili kako to već ko naziva.
Njen osmeh,vrcav duh,jak karakter su uz ženski šarm ono jedino što me interesuje.Noć sa njom prodje za minut,ostanem je uvek željan bila ona servirka u restoranu ili dekan na fakultetu..😉

Pitanje je prosto, da li bi imai nesto sa zenom koja nije vasih intelektulanih sposobnosti, a koja je lepa. Uvek imam strah da imam glupu decu. Secam se jednom izadjem sa nekom ribom i ona mi simpa i posle pitam je sta je zavrsila frizersku. I nakako odmah kroz telo mi prodje neki neugodan osecaj. Kao da je rekla ima sidu. Da li vam se slicno desava. U zivotu sam bio zaljubljen u dve ribe i one obe imaju phd u statistici. Ali nije dovoljno da riba samo bude pametna, potrebno je i da bude simpaticna. Ako je riba bas pametna i ruzna ne mogu da se zaljubim. I da li bi ikada ozenili zenu prema kojoj nemate emocija samo da imate decu?
Fakultet je pozeljan ali posto nije mjerodavan onda nije ni obavezan. Od zenske ocekujem da bude kulturna i pismena, kad se tome doda vjernost - e to je dama.

Fakultet nije mjerodavan jer se moze: kupiti, zavrsiti uz varanje (bubica, seks sa profesorom) ili uz drogiranje.

A sad sto je neko frizerka - nije problem ako je gospodjetina frizerka nego je problem u tebi sto si glup i lako je naci osobu tvojih intelektualnih sposobnosti, pobogu, eto vas na svakom koraku...razlika je jedino u pakovanju ali ste isto sranje.

Olos zenski se prostituise, te pare ulaze u sebe plasticnim operacijama i kupovinom diplome, da li je to cini boljom i boljim izborom od frizerke koja ti se svidjala do momenta kad ti je rekla da je frizerka? Nadam se da ces shvatiti koliko nisi intelektualno sposoban.

A frizerka takodje pa da ni kod nje neces imati sansu.

Olos zenski se prostituise, te pare ulaze u sebe plasticnim operacijama i kupovinom diplome, da li je to cini boljom i boljim izborom od frizerke koja ti se svidjala do momenta kad ti je rekla da je frizerka? Nadam se da ces shvatiti koliko nisi intelektualno sposoban.

Ne slažem se sa ovim.Svaka dama koja kupi diplomu,ili još bolje nove grudi, je te pare uložila u sebe i sigurno će joj se to višestruko isplatiti.Sa znanjem i novim grudima,samo im je nebo granica...

Ne slažem se sa ovim.Svaka dama koja kupi diplomu,ili još bolje nove grudi, je te pare uložila u sebe i sigurno će joj se to višestruko isplatiti.Sa znanjem i novim grudima,samo im je nebo granica...
Saglasna sam.

Nekada kupovina diplome ako već imaju znanje, može biti pametna opcija.
Desi se, zapne se na fakultetu, nađu posao, i kupljena diploma skrati vrijeme i sikiraciju.

A grudi-učini zbog samopouzdanja, i bolje njoj, bolje partneru zbog novog samopouzdanja, a i grudi. Win-win.

Saglasna sam.

Nekada kupovina diplome ako već imaju znanje, može biti pametna opcija.
Desi se, zapne se na fakultetu, nađu posao, i kupljena diploma skrati vrijeme i sikiraciju.

A grudi-učini zbog samopouzdanja, i bolje njoj, bolje partneru zbog novog samopouzdanja, a i grudi. Win-win.
Pozdravljam svako ulaganje u sebe iako nisam ljubitelj silikona.Ako ženi to tnači,oseti se sigurnijom,dobije samopouzdanje ulaganje je opravdano.
Ja lično,radije male,nesavršene,prirodne nego silikonske...😉

a sta recimo ako postoji frizerka koja ima dva salona
jedan na dorcolu klasican frizerski salon sa 3 i jedan salon lepote sa 4 + 2 radnice na vracaru
i ima para da ga kupi sa svom imovinom koju on poseduje x 50
i pri tme je super riba
a nema ni 30 godina
koji je to stalez

ne bih se udala za 'niži stalež', po nekom subjektivnom poimanju staleža, koje je fleksibilno. ne bih se osećala sigurno da sa takvim muškarcem stvaram porodicu, ne bih želela da teret i stres bilo kog tipa spadne većinski na mene. nisam u žena-mazga fazonu, da vučem i doprinosim više

Pitanje je prosto, da li bi imai nesto sa zenom koja nije vasih intelektulanih sposobnosti, a koja je lepa. Uvek imam strah da imam glupu decu. Secam se jednom izadjem sa nekom ribom i ona mi simpa i posle pitam je sta je zavrsila frizersku. I nakako odmah kroz telo mi prodje neki neugodan osecaj. Kao da je rekla ima sidu. Da li vam se slicno desava. U zivotu sam bio zaljubljen u dve ribe i one obe imaju phd u statistici. Ali nije dovoljno da riba samo bude pametna, potrebno je i da bude simpaticna. Ako je riba bas pametna i ruzna ne mogu da se zaljubim. I da li bi ikada ozenili zenu prema kojoj nemate emocija samo da imate decu?

До скора сам мислила да је мушкарцу идеал имати жену лепу а глупу . он ,који је део вишег сталежа, има њу сиромашну и глупу а при томе изузетно лепу и приказује је као свој трофеј ..то је бар неки идеал мушкараца са Запада.

До скора сам мислила да је мушкарцу идеал имати жену лепу а глупу . он ,који је део вишег сталежа, има њу сиромашну и глупу а при томе изузетно лепу и приказује је као свој трофеј ..то је бар неки идеал мушкараца са Запада.
kakav je danas bio doručak :rumenko: :rotf: :rotf: :rotf:

Back