Da li bi ovde mogla da opstane tuja

Atomic™

Srebrna tastatura
Poruka
223.684
Danas sam iz zemlje izvadio stablo višnje. U blizini sam namerio da posadim tuju. Zanima me da sam ostavio korenje višnje i u blizini posadio tuju da li tuja mogla da raste?

HcdcERt.png

Ima u poljoprivrednim apotekama dzacici od 10 kg zemlje za cvece u saksijama,ako ti tu nije dobra zemlja i rastresita.Pomesaj sa tom zemljom sto imas,a ako je dobra zemlja tu gde je bila visnja,ne treba da dodajes nista.Samo iz pocetka,pa i uopste ne zalivati kada su jake vrucine.
I ta zemlja nije garant. Više puta sam kupovala i bila je ok. Jednom kada sam uzrla, sve što sam posadila, posušilo se. Ko zna kakvu su mi uvalili.

Jbg nemam vremena ,znas kako to sazreva neravnomerno,sljive isto padaju i propadaju,sto zelene sto trule
Jeste ova godina naopaka.Prvo dosta kise,pa posle veoma jaqko sunce.Surak moj isto ima problema sa sljivama,morada da potkupljsvaki drugi dan.Opadaju,a nisu ni skroz zrele.Kupi tako po neki dan i stavlja u plasticne dzakove,pa kad prevri,samo za rakiju.samo sto i tu ima posla,mora da povadi kocice,jer ako sljiva nije bas dovoljno zrela,pa umeju kocice da puknu na pola,onda postane gorka rakija.Muke za ljude koji imaju voce i povrce.Znam kod mene u kraju Sipurak pocne da se bere polovinom Septembra,a sad narod prica da je 1/0 trula,1/0 zrela,a jedna jos nije sazrelila i to sve na jednom zbunu.

Jeste ova godina naopaka.Prvo dosta kise,pa posle veoma jaqko sunce.Surak moj isto ima problema sa sljivama,morada da potkupljsvaki drugi dan.Opadaju,a nisu ni skroz zrele.Kupi tako po neki dan i stavlja u plasticne dzakove,pa kad prevri,samo za rakiju.samo sto i tu ima posla,mora da povadi kocice,jer ako sljiva nije bas dovoljno zrela,pa umeju kocice da puknu na pola,onda postane gorka rakija.Muke za ljude koji imaju voce i povrce.Znam kod mene u kraju Sipurak pocne da se bere polovinom Septembra,a sad narod prica da je 1/0 trula,1/0 zrela,a jedna jos nije sazrelila i to sve na jednom zbunu.
Kolika je cena rakije

Back