Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 223.684
Danas sam iz zemlje izvadio stablo višnje. U blizini sam namerio da posadim tuju. Zanima me da sam ostavio korenje višnje i u blizini posadio tuju da li tuja mogla da raste?

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nakopaj još zemlje dodaj još neke kvalitetnije zemlje crnica i zalivaj često vodom i videćeš biće ko bombonaDanas sam iz zemlje izvadio stablo višnje. U blizini sam namerio da posadim tuju. Zanima me da sam ostavio korenje višnje i u blizini posadio tuju da li tuja mogla da raste?
![]()
Danas sam iz zemlje izvadio stablo višnje. U blizini sam namerio da posadim tuju. Zanima me da sam ostavio korenje višnje i u blizini posadio tuju da li tuja mogla da raste?
![]()
Ako si sa sela ili ako imaš nekog u selu pitaj komšiju nekog za crnicu zemlju da ti daju jedan dzak ili ako si u gradu kupi u cvećari
Da li prodaješ plod šipurka i ako ga prodaješ pošto ceniš po kgJa imam sipurak bojim se da kopam ko zna koliko je duboko
I ta zemlja nije garant. Više puta sam kupovala i bila je ok. Jednom kada sam uzrla, sve što sam posadila, posušilo se. Ko zna kakvu su mi uvalili.Ima u poljoprivrednim apotekama dzacici od 10 kg zemlje za cvece u saksijama,ako ti tu nije dobra zemlja i rastresita.Pomesaj sa tom zemljom sto imas,a ako je dobra zemlja tu gde je bila visnja,ne treba da dodajes nista.Samo iz pocetka,pa i uopste ne zalivati kada su jake vrucine.
A znači nema roda uopšteM jok ne berem propada
Bolja je od neke gline,ako mu je glinovito tu,Tuja nece uspeti,jer voli rastresito zemljiste.I ta zemlja nije garant. Više puta sam kupovala i bila je ok. Jednom kada sam uzrla, sve što sam posadila, posušilo se. Ko zna kakvu su mi uvalili.
Ima opadaA znači nema roda uopšte
Sto ne pravis Dzem od sipurka,nema lepseg,pogotovo za palacineke.Samo treba dugo da se pasira da se odvoje one dlacice iz njega,M jok ne berem propada
Jeste ova godina naopaka.Prvo dosta kise,pa posle veoma jaqko sunce.Surak moj isto ima problema sa sljivama,morada da potkupljsvaki drugi dan.Opadaju,a nisu ni skroz zrele.Kupi tako po neki dan i stavlja u plasticne dzakove,pa kad prevri,samo za rakiju.samo sto i tu ima posla,mora da povadi kocice,jer ako sljiva nije bas dovoljno zrela,pa umeju kocice da puknu na pola,onda postane gorka rakija.Muke za ljude koji imaju voce i povrce.Znam kod mene u kraju Sipurak pocne da se bere polovinom Septembra,a sad narod prica da je 1/0 trula,1/0 zrela,a jedna jos nije sazrelila i to sve na jednom zbunu.Jbg nemam vremena ,znas kako to sazreva neravnomerno,sljive isto padaju i propadaju,sto zelene sto trule
Bas steta.Ma da greota,ne mogu ni za dzem da nakupim zdravo zrele
Kolika je cena rakijeJeste ova godina naopaka.Prvo dosta kise,pa posle veoma jaqko sunce.Surak moj isto ima problema sa sljivama,morada da potkupljsvaki drugi dan.Opadaju,a nisu ni skroz zrele.Kupi tako po neki dan i stavlja u plasticne dzakove,pa kad prevri,samo za rakiju.samo sto i tu ima posla,mora da povadi kocice,jer ako sljiva nije bas dovoljno zrela,pa umeju kocice da puknu na pola,onda postane gorka rakija.Muke za ljude koji imaju voce i povrce.Znam kod mene u kraju Sipurak pocne da se bere polovinom Septembra,a sad narod prica da je 1/0 trula,1/0 zrela,a jedna jos nije sazrelila i to sve na jednom zbunu.
I to zavisi od godine,kakva je vocka i vocni secer,ne dodatni secer.Oko 1.000 din.dobra rakija 22-23 grada,a brendirane su mnogo skuplje.Kolika je cena rakije
Купина је прошле године била 20-30 динара. Надам се да ће дуго да потраје ценаPoljoprivrera je nezgodan posao.
Mi u selu beremo maline,kupine predajemo u hladnjače i zaradjujemo neki dinar
Obična malina (vilamet) 400din po kg dok u jednu gajbu 2kg 800din
Sad beremo kupinu 180din po kg
Kod mene je kupina bila 50dinКупина је прошле године била 20-30 динара. Надам се да ће дуго да потраје цена