Da li bi ovakav antinacionalizam mogao da se dogodi u regionu?

Ko su po vama najveci nacionalisti na Balkanu?

• Ukupno glasova
    40
Ја се надам да ће следећа гарнитура власти у Србији ускратити право студирања студентима из Републике Српске, мада генерално и не знам да неки велики број тамо студира, само понеки студент ветерине у Новом Саду, са друге стране маса их студира у Словенији, Аустрији и Њемачкој. Наравно надам се да ће бити што већи број студената из Федерације БиХ са тежњом да остану у Србији земљи својих предака. ;)
Većina njih nisu ćaciji ni botine.

Ih, kome to pa nije jasno :D

Najveći agresivci na mrežama uživo su najveće cave, nit' govore, nit' romore pa moraju neðe :vnaocare:

Ne znam ko je ovaj član, to je generalno tako.
On je dođoš iz Krajine što Srbe iz Republike Srpske naziva Prekodrincima i Bosančinama.
Ja takve pametnjakoviće posebno obožavam.
Jes vidla kako se ućutio kako sam ga počeo nazivat dođoš? Brzo uvuko rogove.

Kad čovjek malo bolje pogleda odakle su forumaši na forumu koji šire netrpeljivost prema Srbima iz Republike Srpske,to su uglavnom dođoši ili potomci dođoša iz bivše RSK Dalmacije i Like.
Miance189,Berekin,mario80 itd.
Mislim da je i Mstislav isto dođoš ili potomak dođoša.

Bas ti iz Banjaluke znas kako se stvari ovde odvijaju.
Gledas tv,citas forum i to ti je izvor informacija.
Jednako kao penzioneri sto ne izlaze iz kuce vec gledaju pink i veruju u lazi.

Nikada u istoriji Srbije ovakvi kriminalci kao SNS nisu postojali...ovako nije bilo cak ni u vreme Slobe.

Bukvalno svi moguci krimosi koji postoje su za Vucica,a to je najvidljivije na lokalu, gde se svi vrlo dobro poznajemo.

Jednom kada padne Vucic i kada bude odgovarao za sve kradje slaba ce nam uteha biti sto ces ti tek onda progledati i dobiti odgovor na sve ovo o cemu pisemo.

Ovde skoro vise ni jedna sportska utakmica ne moze da prodje bez da Vucic salje neke svoje batinase na nekoga.

Tebi i takvima ko ti ne vredi nista objasnjavati...jer si zatucan...

Bas ti iz Banjaluke znas kako se stvari ovde odvijaju.
Gledas tv,citas forum i to ti je izvor informacija.
Jednako kao penzioneri sto ne izlaze iz kuce vec gledaju pink i veruju u lazi.

Nikada u istoriji Srbije ovakvi kriminalci kao SNS nisu postojali...ovako nije bilo cak ni u vreme Slobe.

Bukvalno svi moguci krimosi koji postoje su za Vucica,a to je najvidljivije na lokalu, gde se svi vrlo dobro poznajemo.

Jednom kada padne Vucic i kada bude odgovarao za sve kradje slaba ce nam uteha biti sto ces ti tek onda progledati i dobiti odgovor na sve ovo o cemu pisemo.

Ovde skoro vise ni jedna sportska utakmica ne moze da prodje bez da Vucic salje neke svoje batinase na nekoga.

Tebi i takvima ko ti ne vredi nista objasnjavati...jer si zatucan...
Vidi dođoša što se prosvEtlio otkad živi u Srbiji bre.Svu pamet svEta pokupio.

Nije,nego krajiški dođoš.

Pa i tu ima Hrvata.

Znaš li ti koliko je muslimana i Hrvata došlo ovde kao izbeglice?

Dosta i vrlo brzo su se lepo snašli, bolje nego nesrećni Srbi.

To se nauzimalo stanova i svega, ovi ovde im delili šakom i kapom.

Naši ćutali, nisu umešni u kuknjavi i po običaju izvukli kraći kraj.

Srela sam jednu muslimanku pre neku godinu, uzela, dobila jedan stan za sebe, drugi za sina i ciči nepravda jer jpj ne dadoše za ćerku...treći.

Živa istina, ništa nisam komentarisala, a I šta reći?

Pa i tu ima Hrvata.

Znaš li ti koliko je muslimana i Hrvata došlo ovde kao izbeglice?

Dosta i vrlo brzo su se lepo snašli, bolje nego nesrećni Srbi.

To se nauzimalo stanova i svega, ovi ovde im delili šakom i kapom.

Naši ćutali, nisu umešni u kuknjavi i po običaju izvukli kraći kraj.

Srela sam jednu muslimanku pre neku godinu, uzela, dobila jedan stan za sebe, drugi za sina i ciči nepravda jer jpj ne dadoše za ćerku...treći.

Živa istina, ništa nisam komentarisala, a I šta reći?
To nisu Krajišnici ni Srbi.

Vidi dođoša što se prosvEtlio otkad živi u Srbiji bre.Svu pamet svEta pokupio.
Zatucani Krajisniku iz Banjaluke.....polupao si loncice skroz na skroz.

Ovde se ne vodi borba izmedju ustasa i Srba....previse si se zagledao u televizor vec protiv Vucicevih lopova i mafijasa koji se bore za svoj opstanak.

Mi iz Vojvodine smo svi dosli odnekud i kakve to tacno ima veze sa Vucicevim lopovlukom koji podrzavas?

I da sam bosanac opet bih prozivao te svoje bosance, ako kolektivno grese nema tu neke velike filozofije.

Ostavi se mitomanije, ali tebi objasnjavati nesto.

Poslednja izmena:
Zatucani Krajisniku iz Banjaluke.....polupao si loncice skroz na skroz.

Ovde se ne vodi borba izmedju ustasa i Srba....previse si se zagledao u televizor vec protiv Vucicevih lopova i mafijasa koji se bore za svoj opstanak.

Mi iz Vojvodine smo svi dosli odnekud i kakve to tacno ima veze sa Vucicevim lopovlukom koji podrzavas?

I da sam bosanac opet bih prozivao te svoje bosance, ako kolektivno grese nema tu neke velike filozofije.

Ostavi se mitomanije, ali tebi objasnjavati nesto.
Zatucani dođošu iz Krajine nisam ja Krajišnik iz Banja Luke,nego sam s Banije.Nemam ja ništa protiv što si ti protiv Vučića,nego što Srbe iz Republike Srpske nazivaš pogrdnim nazivima,a i sam si dođoš iz Krajine.

Ја се надам да ће следећа гарнитура власти у Србији ускратити право студирања студентима из Републике Српске, мада генерално и не знам да неки велики број тамо студира, само понеки студент ветерине у Новом Саду, са друге стране маса их студира у Словенији, Аустрији и Њемачкој. Наравно надам се да ће бити што већи број студената из Федерације БиХ са тежњом да остану у Србији земљи својих предака. ;)
nema nista lose, sto studenti iz RS, studiraju u Srbiji

Back