Da li bi neka žena pristala da bude sa muškarcem a da zna da je isti bio sa muškarcem?

Miris Pokošene Trave

Buduća legenda
Moderator
Poruka
26.638
Dame, da li biste pristale da budete sa muškarcem a da znate da je dotični imao intimne odnose sa drugim muškarcem? Sve vam kod njega odgovara, izgled, obrazovanje, socijalni status, ali vam na kraju saopšti da je bio sa muškarcem, ali da ga više to ne zanima.

P.S. Ovo se na mene ne odnosi, da ne bude zabune samo.

mislim da nebih

Poruka
8.121
A on podmiti dobro sa par hiljada evrića i prođe test. Kako možeš biti 100% sigurna ko to ulazi u tvoj ,,tunel"?
Како ико може да буде сигуран, икад? И притом не говорим о тројкама него конвенционалним везама у двоје. Јеси свакој девојци тражио потврду од лекара и ако јеси, како знаш да није била фалсификована? Можда си улазио у тунел власнице заражене ХИВ-ом и заразио се, а да ни не знаш то - ХИВ може годинама да мирује пре него што почне да изазива симптоме. У огромној већини случајева се све своди на веровање на реч. Ако се особа отвори до те мере да ми се повери о бившој вези с особом истог пола, ја бих ценио ту искреност и указано поверење.

Meliot

Iskusan
Poruka
5.955
Како ико може да буде сигуран, икад? И притом не говорим о тројкама него конвенционалним везама у двоје. Јеси свакој девојци тражио потврду од лекара и ако јеси, како знаш да није била фалсификована? Можда си улазио у тунел власнице заражене ХИВ-ом и заразио се, а да ни не знаш то - ХИВ може годинама да мирује пре него што почне да изазива симптоме. У огромној већини случајева се све своди на веровање на реч. Ако се особа отвори до те мере да ми се повери о бившој вези с особом истог пола, ја бих ценио ту искреност и указано поверење.
Sve je to lepo, ali mislim da tvoj odgovor nema veze sa mojim odgovorom.

Poruka
8.121
Sve je to lepo, ali mislim da tvoj odgovor nema veze sa mojim odgovorom.
Како нема? Па, питам дословно исто што и ти, само тебе. Ако ти је аргумент против треће особе у кревету то што никад не можеш бити 100% сигуран ко је, исти аргумент можеш применити и на сваку девојку с којом се забављаш.

Meliot

Iskusan
Poruka
5.955
Како нема? Па, питам дословно исто што и ти, само тебе. Ако ти је аргумент против треће особе у кревету то што никад не можеш бити 100% сигуран ко је, исти аргумент можеш применити и на сваку девојку с којом се забављаш.
Pa dobro vremenom se sa tom devojkom uspostavi neki odnos poverenja, ne vodiš je prvo veče u krevet. Neko vreme komunicirate, izlazite na piće, šetate se, pa tek onda počnete da razmišljate o ozbiljnim stvarima.

Poruka
8.121
Pa dobro vremenom se sa tom devojkom uspostavi neki odnos poverenja, ne vodiš je prvo veče u krevet. Neko vreme komunicirate, izlazite na piće, šetate se, pa tek onda počnete da razmišljate o ozbiljnim stvarima.
Разумем, али је ли то довољно да будеш сигуран? Не схвати ме погрешно, сви исто размишљамо - однос између двоје људи у вези се заснива на узајамном поверењу. Али, људи лажу. Издају то поверење које им поклоне. Крајњи циљ може да буде било шта, а нарочито је то секс или материјална корист у великом броју случајева. А, постоји и могућност да једноставно не знају да носе заразу, па иако буду искрени, несвесно слажу.

Поента свега овога је да, ако не можеш никад да будеш сигуран и мораш да се ослониш на поверење, иста је ситуација и са трећом особом у кревету и са бившим партнерима твоје девојке. Е сад, нешто сасвим друго је ако имаш у моралном смислу неких личних проблема с чињеницом да ти је девојка била с неком девојком пре тебе. Не подносимо сви на исти начин све.

Meliot

Iskusan
Poruka
5.955
Разумем, али је ли то довољно да будеш сигуран? Не схвати ме погрешно, сви исто размишљамо - однос између двоје људи у вези се заснива на узајамном поверењу.
Pa uvek postoji mogućnost da ispadneš rogonja. Ti da bi bio sto posto siguran na drugom sastanku zahtevaj i majku da povede, vodi se parolom ,,gledaj majku biraj ćerku."

Poruka
8.121
Pa uvek postoji mogućnost da ispadneš rogonja. Ti da bi bio sto posto siguran na drugom sastanku zahtevaj i majku da povede, vodi se parolom ,,gledaj majku biraj ćerku."
Управо то и говорим. Никад не можеш да будеш сигуран, најбоље да онда уопште не покушаваш, зар не? Па, не. Ако градиш однос на поверењу, нема онда ,,е, откуд знам да није била са сидашима" и сл. Ако верујеш, онда верујеш у вези са свиме.

Loki

Iskusan
Poruka
5.528
jedino ako vam je veza zasnovana na seksu...ako ima emocija kako možeš da podneseš da prema nekom drugom gaji emocije slične kao prema tebi, da uspeva da "raspodeli" osećanja
mada pitanje kako "bi" muškarac raspodeljuje emocije na muško/žensko
neam pojma
Paaa nema tu raspodeljivanja emocija,samo ti pol ne igra nikakvu ulogu u tome koja ce osoba da te fizicki i emotivno privuce.Bisekualnost i poligamoja ne idu u paketu niti su tacne one predrasude da bisekualne osobe ne mogu da zadovolje svoje seksualne i emotivne potrebe samo sa partnerom jednog pola i da traze da to dopune sa osobom suprotnog pola od svog paartnera,sa strane.

Mačka_Zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
77.437
jedino ako vam je veza zasnovana na seksu...ako ima emocija kako možeš da podneseš da prema nekom drugom gaji emocije slične kao prema tebi, da uspeva da "raspodeli" osećanja
mada pitanje kako "bi" muškarac raspodeljuje emocije na muško/žensko
neam pojma

po toj logici se pitam kako mozemo voljeti roditelje, ili kako roditelji mogu voljeti vise djece?
Ima li neko racionalno objasnjenej :think:
mislim da ljudi nisu stvoreni da vole samo jedno bice bez obzira o kome se radilo i koju ulogu imalo u njihovom zivotu

Golub

Elita
Poruka
17.528
P.S. Ovo se na mene ne odnosi, da ne bude zabune samo.
Reci ti meni, što ste se rastali? Je li on ostavio tebe, ili ti njega?
@tema - nikad ne pričaj ženi ni šta si radio, ni kad si radio, ni s kim si radio. Ne zaboravi da si ti njoj drugi, pa nek bude i ona tebi druga.

Poslednja izmena: