Да ли би народ Републике Српске требао да се боји за свој статус због активности Александра Вучића?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
79.242
Вучић је пре пар дана отварао дом зравља у Републици Српској и држао запаљиве говоре.

Добро знамо да Срба нема тамо где је то радио. И у чувеној Глини а посебно брине његово понашање у вези Косова и Метохије, где је много обећавао Србима, а начисто их је уништио давањем позивног броја, таблица, матичних књига, уклањањем четири општине на северу КиМ из српског изборног система, пребацивањем општина у систем Приштине, повлачењем територијалне одбране, давањем Газивода, бруком у Бањској, прво интегрисањем српских судија и осталих институција у систем Приштине, а затим повлачењем свих судија, скидањем униформи српских полицајаца, бојкотом избора на северу, због чега су Шиптари са 3 % гласова добили изборе у све четири општине, омогућавањем да шиптари и физички заузму општине итд..итд..

А шта је све причао у Рашкој Србима са КиМ? Исто што је причао Србима у Глини, а пре пар дана и у Републици Српској.

Мислим да би наша браћа преко Дрине требало да се забрину за свој статус, чим Вучић брине о њима.

Lol otvorio dom zdravlja u Stanarima gotovo je sa RS.Pa ljudi moji jel koristite neke nove narkotike, dajte i meni Sunce vam poljubim!:lol:
Republiku Srpsku niko nije poklonio ili dao na tacni, već smo se za nju krvavo izborili i nije bilo lako i nikada neće biti lako.Ali nismo baš toliko svileni ili od šećera pa da nas prva kiša sapere, moje generacije su odrastale bez struje i vode 4 godine u teškom ratu gdje su djeca iz osnovne škole brala šipak da se pošalje VRS na front za čaj hladne zime 1994.Mi znamo šta znači teško ali isto tako znamo i šta su svetinje natopljene krvlju.Jedan Alek stari sadašnji ili neki budući ne menjaju previše stvari u reali.Ukratko preživjeće ovaj narod sa ili bez famoznog doma zdravlja.

I za kraj da ispravim postavljaĉa teme niko ni jednu zapaljivu poruku nije poslao nigdje veze, gdje samo nalazite ideje za ovako tupave zaključke pitam se.

Ako ih tera da lupetaju nacionalisticke gluposti i Srbuju, onda da.

Kao i za sve, cega se srpska Sluzba uhvati sa svojim genijalnim idejama, to je osudjeno na propast na duze staze.

U pitanju su jako ograniceni i glupi ljudi, obicne sirovine, cak i kada tako ne izgledaju i zvuce, koje je vreme pregazilo.

U pitanju su jako ograniceni i glupi ljudi, obicne sirovine, cak i kada tako ne izgledaju i zvuce, koje je vreme pregazilo.
А нису ти биле "Сировине" кад их ти Вођа довлачио да гласају у Србији?

Prati radnju fabule, by Zoki Radmilovic.
Пратим ја лепо..
Ти си управо горе назвао Људе из Републике Србске--
примитивним
глупим
ограниченим?

Лепо си рекао.
Пиши Тестамент...имаш 3 Минута.

Ко зна шта Вучић све зна, а ми не знамо. Сви Срби треба да буду максимално опрезни који не живе у Шумадији.
Srbi u Sumadiji treba da budu najvise zabrinuti.

Svi ostali Srbi imaju neki uticaj zapada, dok je Sumadija prepustena lokalnim krimosima i banditima, vise nego bilo koja druga srpska zemlja.

Posto svako zna da Srbi treba od Srba najvise da strahuju, ja porucujem Sumadincima da se nikako ne opustaju.

Svakog dana, kada salju decu u skole, uvece u grad, treba da paze, jer je srpska banda koja vlada Sumadijom nemilosrdna.

Пратим ја лепо..
Ти си управо горе назвао Људе из Републике Србске--
примитивним
глупим
ограниченим?

Лепо си рекао.
Пиши Тестамент...имаш 3 Минута.
Bukvalno nista nisi razumeo.

Da li je zato sto si malo i zaboravio srpski jezik tamo u Germaniji, ili nesto trece, jbmliga.

Елита је добила добре послове и купили су жестоке некретнине по Србији.

Мислим да се то неће добро завршити, не ако, него кад пукне пушка у бих

Bukvalno nista nisi razumeo.

Da li je zato sto si malo i zaboravio srpski jezik tamo u Germaniji, ili nesto trece, jbmliga.

Немој ти кукавица и неспособни декадент да се бавиш безбедношћу.

Немој молим те

U jednom periodu 90.-ih se R. Srpska rešila radikala i njhovog uticaja,a potpuno razbijanje i izbacivanje istih se nastavilo i 2000.-tih. Neki su to i platili glavom ,ali je vredelo. Danas im se vratiše

Р.Српска се у рату решила деце идеолошких комуњара, а интегрисала оно мало преживеле деце равногораца. Помирење.

У Србији се тај процес никада није извео, тако да ће од њихових завичајаца у БГ доћи до издаје, као РСК 1995.г

Вучић је пре пар дана отварао дом зравља у Републици Српској и држао запаљиве говоре.

Добро знамо да Срба нема тамо где је то радио. И у чувеној Глини а посебно брине његово понашање у вези Косова и Метохије, где је много обећавао Србима, а начисто их је уништио давањем позивног броја, таблица, матичних књига, уклањањем четири општине на северу КиМ из српског изборног система, пребацивањем општина у систем Приштине, повлачењем територијалне одбране, давањем Газивода, бруком у Бањској, прво интегрисањем српских судија и осталих институција у систем Приштине, а затим повлачењем свих судија, скидањем униформи српских полицајаца, бојкотом избора на северу, због чега су Шиптари са 3 % гласова добили изборе у све четири општине, омогућавањем да шиптари и физички заузму општине итд..итд..

А шта је све причао у Рашкој Србима са КиМ? Исто што је причао Србима у Глини, а пре пар дана и у Републици Српској.

Мислим да би наша браћа преко Дрине требало да се забрину за свој статус, чим Вучић брине о њима.

Back