- Poruka
- 82.334
Dakle, pre nego se neka veštački oplodi, da pitaju donatore da li hoće sa tom i tom?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daa kad muškarac walk away onda je kreten?
Ja bih zabranio da daju, jer je s obe strane sebicluk i ne vidim da se to dete pita da li zeli da bude bez oca.Žene birkaju od kog donera će da uzmu pelcer. Trebali bi i muškarci da odluče da li hoće baš toj da daju.
A i žene daju jaja, nije samo da su muškarci alavi na pareMogu, što da ne, ne vidim problem. Većina će to ipak uraditi zbog para.
Ali ovde pričamo o muškarcima i muškim pravima, zar ne?A i žene daju jaja, nije samo da su muškarci alavi na pare
Uvek mora da se pravi paralelaAli ovde pričamo o muškarcima i muškim pravima, zar ne?
NeUvek mora da se pravi paralela
Mora, da bi ona druga strana shvatila
Okej, onda da ti uporedim: žene doniraju jajne ćelije bez mogućnosti da biraju ko će tu jajnu ćeliju koristiti.Mora, da bi ona druga strana shvatila
Olakšavajuća okolnost je što će njenu ćeliju da nosi žena, a ne muškaracOkej, onda da ti uporedim: žene doniraju jajne ćelije bez mogućnosti da biraju ko će tu jajnu ćeliju koristiti.
Muškarac će da je oplodi, ali svejedno nema mogućnost ovog hoću, ovog neću.Olakšavajuća okolnost je što će njenu ćeliju da nosi žena, a ne muškarac
Šta ga briga kada je svaka luda ili skoro.mislim da treba
da je upozna plus nalaz nekoliko psihijatara i psihologa
Kako nema? Znam jednu u Nemačkoj koja je birala. Imala je i sliku da vidi plus kompletan karton.Muškarac će da je oplodi, ali svejedno nema mogućnost ovog hoću, ovog neću.
KAD DONIRA JAJNU ĆELIJUKako nema? Znam jednu u Nemačkoj koja je birala. Imala je i sliku da vidi plus kompletan karton.