- Poruka
- 34.341
pa vidim ove košta od 250 do 1000 eura.Dajson ima neke inovativne stvari i onda to naplaćuje nenormalno skupo, recimo 5 puta skuplje nego neko drugi.
ne znam eplovi koliko su…
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa vidim ove košta od 250 do 1000 eura.Dajson ima neke inovativne stvari i onda to naplaćuje nenormalno skupo, recimo 5 puta skuplje nego neko drugi.
Pretpostavljam da imaš mini Dajson na baterije?Koju, prosvetli me, posto nisam za 6-7 godina nasao nijednu
ja volim Shark brend za usisivačepa vidim ove košta od 250 do 1000 eura.
ne znam eplovi koliko su…
pa nema kablova ni na eplovom postoji baza uključena na struju, on se vrati sam u svoje kućište kad završi usisavanje
jedino što moraš da digneš stolice i malo mu raščistiš prostor…
ne one nisu opasnost za usisivač spavaju i protežu se po ceo dan, mislila sam na dlake koje ostavljaju od linjanjaLepo vaspitane macke.
Ja, ocigledno, nesto pogresno radim u vaspitavanju
Ne znam sta je mini sta je veliki, imam model v10, kupio ga jos 2018. kad je tek izasao i šljaka perfektno, bukvalno nemam nikakvu zamerku.Pretpostavljam da imaš mini Dajson na baterije?
Ima svoju svrhu ali nije univerzalan. Tako isto i veliki Dajson usisivač.
Pod mini podrazumevam bežične, koji se pune. I imaju minijaturan kanister za đubreNe znam sta je mini sta je veliki, imam model v10, kupio ga jos 2018. kad je tek izasao i šljaka perfektno, bukvalno nemam nikakvu zamerku.
Ali posle skoro 6 godina baterija na dysonu drzi kao prvog dana.Dajson ima neke inovativne stvari i onda to naplaćuje nenormalno skupo, recimo 5 puta skuplje nego neko drugi.
Čiji je veći, mm?
Jbt, sad sam skontao da nemam pragove u kućiblago vama ljudi ja još uvek vučem stari model po kući unapredjen za čišćenje dlaka kućnih ljubimaca
ali neće preko praga moraš da ga preneseš ko nevestu
inače izgubi filter uz put
mislim da pragovi nisu problem za irobota…ali bolje je bez njih.Jbt, sad sam skontao da nemam pragove u kući
101Preskup usisivač koji dobro vuče ali ima sto drugih mana
Rainbow je izmislio svijet za Dysona, no i košta 3 x više, opravdano. I opet, svi na kraju ako hoćemo savršeno čiste podove na koljena i briši.Ali posle skoro 6 godina baterija na dysonu drzi kao prvog dana.
Dok kod ostalih vec posle 2-3 godine drasticno oslabi.
Rainbow je izmislio svijet za Dysona, no i košta 3 x više, opravdano. I opet, svi na kraju ako hoćemo savršeno čiste podove na koljena i briši.
A kako znaš da nisam?Ne kudi konja kojeg nisi jahala - kaze stara narodna izreka
A vjerujem da ti iskustva imaš samo kad si istim švabama kuće njihovim čistioNe kudi konja kojeg nisi jahala - kaze stara narodna izreka
Nemoj posle da plačeš kada ti se na provokaciju i vređanje uzvrati istoA vjerujem da ti iskustva imaš samo kad si istim švabama kuće njihovim čistio
Ako, samo nek je pošteno!
Slikaj nam se s dysonomNemoj posle da plačeš kada ti se na provokaciju i vređanje uzvrati isto
Nastavljaš.Slikaj nam se s dysonom
Pa šukni mi ga!Nastavljaš.
Nemoj posle da plačeš.
Nebitna si.Pa šukni mi ga!
Slikaj!
Makar ja plakala
Pa ne kontam što lažeš?Nebitna si.