Da li bi mogao da budeš "domaćica"?

Ne. Realno lakše mi da sedim u kafiću i kuckam nešto za pare nego da usisavam i perem.
Tako da ne vidim sebe u toj ulozi. Jedino što mi je kuvanje onako kao hobi pa rado preuzimam , ali da moram...a ne.

A čišćenje samo puškom kad me teraju.
Čak je i vojska odustala: Da citiram starijeg vodnika : "Uzmi mu taj džoger ne mogu više da ga gledam kako mlati s tim", doduše jesam bio na straži ili dežuran i pomočnik dežurnog svega što postoji u jednoj kasarni ali džoger i metla me nisu pamtili ...a lopata ni da me sanja nije se usudila :rotf:

Već sedim kući (jer vodim posao od kuće) ali donisim više para od nje koja mora da ide na posao :D
Nema domaćice/domaćina.
Oko svega se dogovaramo.
Poslove delimo.
Jedino ciscenje stana outsource-ujemo, posto nas oboje to mrzi da radimo :D

U prednosti sam jer vise vremena provodim sa detetom, a od toga lepseg nema 😊
ali sada imate usisivače koji sami čiste kuću.

https://i.gadgets360cdn.com/large/vacuum_cleaner_1718098654084.jpg?downsize=950:* IMG_4654.jpeg

Ma za sitno usisavanje tu je nenadiebivi dyson 😎

Pricam o ciscenju koje podrazumeva ribanje kupatila, kuhinje, prozora, terase, itd.

A ovaj robot-usisivac bi dete razbucalo dok si rekla keks :D
što bi dete razbucavalo irobota
mislim znam kako radi videla sam ga na delu…
ja mrzimusisavanje
zaljubila sam se u mogućnost da to uradi neko umesto mene

što bi dete razbucavalo irobota
U takvoj je fazi odrastanja, sve mu je igracka i svemu voli da ispita granice :D
mislim znam kako radi videla sam ga na delu…
ja mrzimusisavanje
zaljubila sam se u mogućnost da to uradi neko umesto mene

Meni je dyson otkrovenje za usisavanje jer je odmah "spreman" - nema da vuces, razvlacis kablove i slicno. A jedini moze dlake od psa da usisa kako treba, svi ostali nemaju dovoljnu usisnu snagu.

U takvoj je fazi odrastanja, sve mu je igracka i svemu voli da ispita granice :D

Meni je dyson otkrovenje za usisavanje jer je odmah "spreman" - nema da vuces, razvlacis kablove i slicno. A jedini moze dlake od psa da usisa kako treba, svi ostali nemaju dovoljnu usisnu snagu.
moja deca imaju tri mačke i dva eplova irobota.
i sve radi extra…

pa nema kablova ni na eplovom postoji baza uključena na struju, on se vrati sam u svoje kućište kad završi usisavanje
jedino što moraš da digneš stolice i malo mu raščistiš prostor…

Back