Petar_Petrovic
Veoma poznat
- Poruka
- 14.549
Da,kucni poslovi su pussy smoke....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze, mozeTo je ono kada ona donosi pare u kuću a ti je održavaš
Kašljucto ćeš pre da vidiš kod Lava i Ovna
Ne da sređuju kuću. Tu nema gorih. Nego, da srede sebe tip topKašljuc
Lav da ali Ovan neNe da sređuju kuću. Tu nema gorih. Nego, da srede sebe tip top
znam jednog ovna kome treba dva sata da se spremi ko neko ženskoLav da ali Ovan ne
Nemoj da kažeš da nisam u pravu jer sam Ovan - Lav. I posvađam se sama sa sobom oko toga (pegle na pr,) Lav kaže "Uzmi peglu, šta je to za tebe, samo 43 stepena napolju ", a Ovan klima glavom levo-desno.
lav bi da se picani a ovan nema zivceLav da ali Ovan ne
Nemoj da kažeš da nisam u pravu jer sam Ovan - Lav. I posvađam se sama sa sobom oko toga (pegle na pr,) Lav kaže "Uzmi peglu, šta je to za tebe, samo 43 stepena napolju ", a Ovan klima glavom levo-desno.
blago majici i zeni.znam jednog ovna kome treba dva sata da se spremi ko neko žensko
ali sada imate usisivače koji sami čiste kuću.Već sedim kući (jer vodim posao od kuće) ali donisim više para od nje koja mora da ide na posao
Nema domaćice/domaćina.
Oko svega se dogovaramo.
Poslove delimo.
Jedino ciscenje stana outsource-ujemo, posto nas oboje to mrzi da radimo
U prednosti sam jer vise vremena provodim sa detetom, a od toga lepseg nema
ali sada imate usisivače koji sami čiste kuću.
https://i.gadgets360cdn.com/large/vacuum_cleaner_1718098654084.jpg?downsize=950:*Pogledajte prilog 1591569
što bi dete razbucavalo irobotaMa za sitno usisavanje tu je nenadiebivi dyson
Pricam o ciscenju koje podrazumeva ribanje kupatila, kuhinje, prozora, terase, itd.
A ovaj robot-usisivac bi dete razbucalo dok si rekla keks
ja ću ti kažemsaću da gugkam šta je dyson
Preskup usisivač koji dobro vuče ali ima sto drugih manasaću da gugkam šta je dyson
U takvoj je fazi odrastanja, sve mu je igracka i svemu voli da ispita granicešto bi dete razbucavalo irobota
mislim znam kako radi videla sam ga na delu…
ja mrzimusisavanje
zaljubila sam se u mogućnost da to uradi neko umesto mene
Koju, prosvetli me, posto nisam za 6-7 godina nasao nijednuPreskup usisivač koji dobro vuče ali ima sto drugih mana
moja deca imaju tri mačke i dva eplova irobota.U takvoj je fazi odrastanja, sve mu je igracka i svemu voli da ispita granice
Meni je dyson otkrovenje za usisavanje jer je odmah "spreman" - nema da vuces, razvlacis kablove i slicno. A jedini moze dlake od psa da usisa kako treba, svi ostali nemaju dovoljnu usisnu snagu.
Dajson ima neke inovativne stvari i onda to naplaćuje nenormalno skupo, recimo 5 puta skuplje nego neko drugi.slušam…
pa nema kablova ni na eplovom postoji baza uključena na struju, on se vrati sam u svoje kućište kad završi usisavanjeU takvoj je fazi odrastanja, sve mu je igracka i svemu voli da ispita granice
Meni je dyson otkrovenje za usisavanje jer je odmah "spreman" - nema da vuces, razvlacis kablove i slicno. A jedini moze dlake od psa da usisa kako treba, svi ostali nemaju dovoljnu usisnu snagu.
Lepo vaspitane macke.moja deca imaju tri mačke i dva eplova irobota.
i sve radi extra…