- Poruka
- 75.286
Da li bi mogao da budeš "domaćica", ili što bi drugovi englezi rekli "stej hum ded"?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zelim ovo!To je ono kada ona donosi pare u kuću a ti je održavaš
nisam sigurna da muskarci zele kucne poslove,ne zele ih vise ni zeneUstvari, nije smešno, treba tako al moraš da nađeš. Ni muškarcima nije lako da nađu isto tako
opsim nekih posebnih situacija kada je na kraće staze, za tako nešto treba da budeš totalno bez ambicijanisam sigurna da muskarci zele kucne poslove,ne zele ih vise ni zene
pazi šta pišešb) devica u horoskopu
to je ziva istina, muskarci device se primecuju na kmpazi šta pišeš
je rajtto je ziva istina, muskarci device se primecuju na km
da je bolje ispeglan od meneje rajt
šta to vidiš?
to ti se slučajno zalomiloda je bolje ispeglan od mene
to nije slucaj kod tebe?to ti se slučajno zalomilo
Da li bi mogao da budeš "domaćica", ili što bi drugovi englezi rekli "stej hum ded"?
ni pod raznoto nije slucaj kod tebe?
to ćeš pre da vidiš kod Lava i Ovnada je bolje ispeglan od mene
nema boga!to ćeš pre da vidiš kod Lava i Ovna
Znam iz više razloga. Pod jedanm, poznajem astrologiju. Pod dva, viđam oko sebe. Mogao bnih da elaboriram, ali to je tema za astrologiju (gde bi možda trebao i da otvorim)nema boga!
Da, gde da se prijavim?Da li bi mogao da budeš "domaćica", ili što bi drugovi englezi rekli "stej hum ded"?
Pogledajte prilog 1591349
kod meneDa, gde da se prijavim?
e ajde bas otvoriZnam iz više razloga. Pod jedanm, poznajem astrologiju. Pod dva, viđam oko sebe. Mogao bnih da elaboriram, ali to je tema za astrologiju (gde bi možda trebao i da otvorim)
kod mene
ne dolazi u obzir, ciscenje je glavnoKuvam, ali mrzi me da cistim, i perem onako pola/pola
Mogu li da se prijavim kao 1/2 domacice?