Da li bi Makron postupio kao Vučić?

Većina ljudi u Srbiji žele mir i žele da se mogu slobodno kretati ulicama i drugim saobraćajnicama a nema ništa ni protiv protesta nezadovoljnih ako je protest u granicama zakona što nije slučaj sa blokadom Srbije koju sprovodi opozicija a koja je po prirodi stvari nasilna jer blokada je uvek nasilna.
pa jel narod pali gradove kao francuzi?
a to da je gazenje bilo po zakonu, propisima, to smo vec culi, pricaj vozacima koji su pritvoreni da nisu krivi;
blokade podrzava vec pola srbije, sta cete sa "nasilnicima", znas i sam da ne mozes pola srbije da uhapsis, a vasa podrska, rejting se topi iz sata u sat?

ko ce na kraju da kao nasilnik zavrsi u zatvoru? sta mislis? ja mislim bivsi premijer, a vucic ce da nastavi da zrtvuje svoje ljude, studente je vec abolirao krivice, ili si zaboravio?

Većina ljudi u Srbiji žele zadovoljenje pravde, a ne vase floskule kako ste garant mira i stabilnosti. narodu je dosta vaseg praznoslovlja i lagarija, samo prati kako postajete sve vise omrazeni diljem zemlje Srbije

Poslednja izmena:
Dakle, ko se seca kada je u EU poslednji put ispunjen svaki zahtev ulicara po kratkom postupku, i iskesirano milijardu evra da se smire? Takav potez je ravan politickom samoubistvu i vojnoj kapitulaciji.

Jos jedan dokaz koliko je Vucic zlo i koliko gura ovu zemlju u propast. Izdao je Kosovo, a sada i ceo posten narod.
Србија је легло корупције, није Вучић то створио, али он наставља да негује са својим жутим колегама. Жути су решили хашки суд и наставили да решавају питање КиМ, Вучић наставља да решава КиМ, али мора да почне да решава и питање корупције.
Нове генерације немају разумевања за његове изјаве ''пустите и нас да крадемо, па и жути су крали''.
То нас разликује од Француске, која је још и уређена и правна држава, а још има и већи степен суверенитета него мала Србија на малом Балкану.

Вучић није глуп као ти, тако да неће допустити себи да се понаша као Милошевић, јер тада не би издржао ни до лета, што због унутрашњих немира, што због спољашњих притисака.

Народ је подељен, не припада ни њему, ни студентима односно опозицији.

Србија је војно капитулирала још 1999. односно 2000. године и стварно је глупо ако верујеш у неке бајке да је било ко на Балкану, па и ширем делу Европе, војно неутралан и моћан. Капитулирала једна Немачка, па јој амерички председници заврћу уши, а не мала Србија.
Кад ћете ви радикали једном да одрастете. За почетак да узмете буквар и да научите српску ћирилицију.

Dakle, ko se seca kada je u EU poslednji put ispunjen svaki zahtev ulicara po kratkom postupku, i iskesirano milijardu evra da se smire? Takav potez je ravan politickom samoubistvu i vojnoj kapitulaciji.

Jos jedan dokaz koliko je Vucic zlo i koliko gura ovu zemlju u propast. Izdao je Kosovo, a sada i ceo posten narod.

Да свако ради свој посао дотични би се лечио а та странка у којој је не би ни постојала. Овако...

pa jel narod pali gradove kao francuzi?
a to da je gazenje bilo po zakonu, propisima, to smo vec culi, pricaj vozacima koji su pritvoreni da nisu krivi;
blokade podrzava vec pola srbije, sta cete sa "nasilnicima", znas i sam da ne mozes pola srbije da uhapsis, a vasa podrska, rejting se topi iz sata u sat?

ko ce na kraju da kao nasilnik zavrsi u zatvoru? sta mislis? ja mislim bivsi premijer, a vucic ce da nastavi da zrtvuje svoje ljude, studente je vec abolirao krivice, ili si zaboravio?

Većina ljudi u Srbiji žele zadovoljenje pravde, a ne vase floskule kako ste garant mira i stabilnosti. narodu je dosta vaseg praznoslovlja i lagarija, samo prati kako postajete sve vise omrazeni diljem zemlje Srbije
U kakvoj je vezi pravda sa onemogućavanjem kretanja građanima ? I šta je uopšte pravda ? Valda su sudovi institucije koje se bave pravom i pravdom a ne studenti.

Back