Naprotiv, ako Dodik podnese ostavku, pod pritiskom muslimana, to je produbljenje krize. To je dopuštenje da islamofašizam prodire na teritoriju Srpske.
Naravno da ce deo ljudi tako da shvati , ali bitnije je sta ce se dobiti time...nije te briga sta ce da misle jajare i kafanski ljudi , bitno je ali svaka prica za 3 dana traje..
Bitnije je da se uspostavi odnos koji je obavezujuci za obe strane, a ne Dodik stalno nemam ja sta da pricam, ej neko ko upravlja necim mnogo vecim od svoje avlije izjavljuje da nema sta da prica sa drugima...pa to se ne radi , to je teski faul, uvek pricas, ali jedno nudis, drugo trazis..
RS ima poziciju da moze dobro da trguje uticajima...ali se ne znam koliko dugo totalno duri i radi naopako , a moze da saradjuje kad su novac i korupcija upitanju i sa carinom i sa Jahorinom i sa rudarskim institucijama, ne znam tacno koje su sve nadlezne, a tu moze da saradjuje...a ovamo ne moze..eeee
E tu onda pustis pesmu malog knindze i zaebavas se...eeeee, pa to je seljacka vlast, a ovamo nasli se seljaci iz bosne da meni pricaju seljacko vidjenje imas..
A veci gradjanin je onaj frizer kod Dzamije u Prijedoru , a sto , pa video covek sveta, muvao se po BG 10 godina, kao mlad, nesto shvatio , i sad je lokalni frizer, brica...ali shvata da od durenja nema vajde..
A vole Srbi da se stave sudbinski u ruke takvih , koji nece ni sa kim da saradjuju nego kojegude samo njihovo...kao onda su ti jaki i nisu lelujavi i nema korupcije, jes bas nema, ima , a tvrdoglavost ili bahatost tacnije, uopste nije dobar saucesnik narocito ako radis u ime naroda nesto..