Da li bi danas imali internet bez zapada?

Sasvim drugi par rukava su ljubitelji zapadnih šarenih sijalica koje se koriste za kazina i javne kuċe.
U takvim osobama je uvek prisutan novogodišnji duh...
Jes fali sneg al vola seljo kad je šareno šarenije...

Vlaška diskoteka u Las Vegasu

Pogledajte prilog 1830273

Pogledajte prilog 1830274
Djuka i SNS krimosi su zabranili Srbima da se klade online kod stranih organizatora kocke.

Pod DOS-om mi lepo odemo na Poker Stars i na 20 razlicitih stranih sajtova za kladjenje.

Sada- prc, mozes samo u smrdljivom Socceru, i raspalom Mozzartu. SNS mafijascine zabranili kladjenje kod stranaca.

Moras da das pare SNS mafiji ako hoces da se kockas, srpski monopol na kockanje- dno dna.

Dakle ovde je glavni problem dal platiti Zapadu za proizvedeno?
Neverovatno je da su baš ljubitelji Amerike sa najotrovbijim zmijetinama u džepu.
Što bi se reklo Drugosrbijanski ćacisti.

Oni da ne plate al njih neko da ne zaebe za pare...

Neverovatno...

Mislim, nosile se bele kapice kod Tita...
Imam da ti pricam jednom kako su mi debili iz Soccera ukrali 100 evra, pa sam se raspravljao sa njima 10 dana da nemaju veze sa vezom sa organizacijom kocke.

I zasto ja da se kladim kod Srba, kada hocu da se kladim kod stranaca???

Nintendo i Sony bi postojali juce ujutru, da nije bilo americke okupacije Japana posle WW2.

Long Live Daglas Mekartur!!
nintendo je nastao 1889-te kao gejmerska kuća
sa ručnim konzolama se drkaju od 28. Aprila 1980.
onda su došli na ideju da ne bude jedna o nzola jedna igrica nego da s3 igrice menjaju po želji
Tako je nastao Game Boy 21. Aprila 1989-te

Djuka i SNS krimosi su zabranili Srbima da se klade online kod stranih organizatora kocke.

Pod DOS-om mi lepo odemo na Poker Stars i na 20 razlicitih stranih sajtova za kladjenje.

Sada- prc, mozes samo u smrdljivom Socceru, i raspalom Mozzartu. SNS mafijascine zabranili kladjenje kod stranaca.

Moras da das pare SNS mafiji ako hoces da se kockas, srpski monopol na kockanje- dno dna.
Nešto se ne sećam da si kod Borisa Tadića mogao na William Hill?
Podseti me...

Mogao si pod Tadicem svuda po netu.

Od kada je dosao SNS, uveli monopol- moze samo kod Srba.

Uzas uzasa.

Necu bre da se kladim kod Srba.
I da je tako opet možeš da zaradiš ako znaš kako su raspoloženi Džud Belingam, Valverde i Mbappe sa jedne strane a Haarald, Nico i Mateo Kovačić sa engleske strane.

Odeš i tresneš 10.000 evara pa da vidimo...

Back