Upravo to, prica sa su belci superiorni je suplja. Naročito sada kad Kinezi preuzimaju primat. Ustvari je stvar obrnuta, belci ce da izgube i Evropu, a sve zbog vere u svoju nadmoć.
Ja bih podrzala ideju o preplasenom belcu koji nosi na ledjima teret neukih i besnih da se preplaseni belci ponasaju u skladu sa "nista ne trazim i nista ne dajem".
Okej, tada ljudi imaju pravo da kazu ne mogu ili ne zelim da otvorim sebe, moje je moje, a tvoje je tvoje. Ja sam bledunjav i zelim bledunjavu decu. Smeta mi tvoj islam jer zelim da se u hriscanskoj sredini slavi samo Isus.
Molim lepo, prva postujem da ne uznemiravam ko ne zeli sa mnom.
Medjutim, mi imamo drugaciju situaciju.
Gledao si Djavoljeg advokata, verujem. Kaze Al Pacino kao Mefisto nesto u stilu da je nas Bog saljivdzija koji kaze gledaj - al' ne pipaj, pipaj - al' ne probaj, probaj - al' ne gutaj!
E, posto su belci pipali, probali i gutali sada ce lepo da podele sa drugima svoje.
Smislili su internet, BRAVO! Hvala im na civilizacijskom daru. E, sada je red na njih da kazu hvala na ljudima u dalekoj Aziji koji su sklapali te racunare za mrvu para, hvala deci koja su ucila za programere po nekim Sibirima, hvala stipendistima koji pune najbolje fakultete, hvala na podrsci jer bez vas ne bi bilo ni nas.
Danas su to racunari, juce je bila neka druga vrednost. Fakat nisu kopali dijamante u skotskom vresistu i nije im nafta probila gejzir u Loh Nesu.
Ne moze niko da ocekuje da uzima, a da sam nista ne daje.
Sve je u balansu, napravis mi rat - ja ti dodjem na prag.
Hoces da tvoji univerziteti imaju najbolje rezultate - uzeces najbolje Azijate.
Ko vam je kriv, bicu dobra i manje besna ako trpim bombe iznad glave i sedim u svom sokaku...niko nije bas tolika budala...