buudala
Legenda
- Poruka
- 71.876
Da ne kažem Dunavom prema RajniMajni do Roterdama.
Što oni tamo vole banane, čudo jedno
Što oni tamo vole banane, čudo jedno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Znam da na Cetinju ima i pravoslavaca Muratovića.Pa jeste oni su danas svi pravoslavci. Kao i vecina niksickih muslimana koji su prilikom oslobodjenja 1877. g. vratila se pravoslavnoj vjeri.
Znam da na Cetinju ima i pravoslavaca Muratovića.
Ne, Muratovici su iz Niksica.
- ole nam reci jesil rusofil ili rusofob...?Camora i njihovi prilepci iz CG savršeno funkcionišu i bez mosta.Kako ono beše - CG uvozi više banana nego Francuska.Svaki Crnogorac jede samo banane,za doručak,ručak, užinu i večeru![]()
E moj Mujo nisi ti nikad bio na jug Italije da vidis jad i cemerMalo o Bariju, prelijep grad pun istorije i ljubavi prema Crnoj Gori:
Кориснији је мост Подгорица - Београд на води са пасарелама до Врачара и Дедиња.
Crna Gorajednoglasno hoce u EU
i u tom svrhu treba da se integrisemo sa EU sto bolje i sto tijesnije. Pa najbolje da se potpuno povezemo - graditi most Bar - Bari
Dva grada Bar i Bari su povezani od antickog vremena, otuda im slicna imena ,,Bar" u antickom vremenu ,,Antivari" u znacenju ,,Preko puta Barija". Za sada postoji brod koji redovno ide, ali to nije dovoljno. Bari je najveci grad na Jadranu, sa preko milion stanovnika i most bi dao ekonomiji i kulturi Crne Gore neprocjenivu vrijednost. Da se priblizimo sa nasom antickom bracom Rimljanima.
Daljina izmedju Bara i Barija je 216km, sto bi sa voznjom 100km/sat, bi mogao gradjanin Crne Gore da stigne u italiju za 2 sata, i obrnuto. Kamioni, turisti, biznismeni, i mnogo toga jos.
Pogledajte prilog 1336802
Najduzi most danas, je u Kini, i ima 164km duzine
Pogledajte prilog 1336803
Sta mislite, da li bi ovo bila dobra ideja za priblizivanje italijanskog i crnogorskog naroda? Da li bi bilo moguce sprovesti?
Какве ти глупе теме отвараш.
Имаш ПФ Мостоградња, па тамо пиши...
Ovo je tema za evropsku buducnost Balkana.
Gde ćeš čoveče dva kilometara pod more? Ja bih ti tamo ušao samo ako bi mi neko obećao 10 miliona kada izađem na drugi kraj.Тунел.
Па метро Бари - Цетиње.
Да ЕУ плати, јербо је Италији такво повезивање у интересу.
Eto njima novog nadimka- ole nam reci jesil rusofil ili rusofob...?
- jok ja...bananafil !![]()
![]()
Gde ćeš čoveče dva kilometara pod more? Ja bih ti tamo ušao samo ako bi mi neko obećao 10 miliona kada izađem na drugi kraj.
Nije besmisleno jer bi ovo povezivao zapadni Balkan sa ogromnim trzistem Italije. Sama italija ima 3x vece populacije od cijele ex-Yu.
1. Italija ne moze ocima gledat Albaniju, nepozeljni su i Albanija nece ni za 15 g. u EU
Само пре тога да се реши како са Западног Балкана доћи до Бара![]()
У сваком мало већем месту у Албанији имаш италијански конзулат, шта мислиш откуд то?
Crna Gora je napravila stratešku grešku što je prvu autocestu gradila sjever-jug,slijepo crijevo, a ne istok-zapad gdje i živi najviše stanovnika i nalazi se cijela privreda CG plus najkraći pravac Zapadna Europa- Turska i sa svim državama između.
To je trebalo doći kasnije, ovo je sada financijski kamen oko vrata.Najvise zive na Primorje - Podgorica - Kolasin/Sjever.
Strateski najbolji put koji ce spojiti PG i Bar sa Beogradom, kao i crnogorsko primorje i PG sa Kolasinom, buduci centar zimskog Turizma Crne Gore dje su vec dosli svjetski brendovi poput Šeraton.
Pogledajte prilog 1337546
To je trebalo doći kasnije, ovo je sada financijski kamen oko vrata.