Tenkre 2
Primećen član
- Poruka
- 917
Camora i njihovi prilepci iz CG savršeno funkcionišu i bez mosta.Kako ono beše - CG uvozi više banana nego Francuska.Svaki Crnogorac jede samo banane,za doručak,ručak, užinu i večeru 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
mi jedva cekamo da im eu plati taj most, pa nas da deru za mostarinu, hehehehe, crnogorci su prolupali, jel ih neko skoro pregledao u glave?Ма србијанцима забранити коришћење моста
Camora i njihovi prilepci iz CG savršeno funkcionišu i bez mosta.Kako ono beše - CG uvozi više banana nego Francuska.Svaki Crnogorac jede samo banane,za doručak,ručak, užinu i večeru![]()
Sve je to izvedivo.
platicemo vam sa onim da izbijete ono...jedino ako nas vucic izdajnik orobi, i da vamaMogla bi i Srbija da plati, ovo bi bilo veliki plus za Beograd, da dobije laksi pristup Italiji i obrnuto.
ma jok nego u bananama svercuju kokain, bilo u novinama, samo tesko da drzavu razvijes na kokainu, cg, bi bila prva kojoj je uspelo - kekeke, idioti mastaju!Svaki Crnogorac jede samo banane,za doručak,ručak, užinu i večeru![]()
Znam.Zato sam i napisaoma jok nego u bananama svercuju kokain, bilo u novinama
Sve je to izvedivo.
Ili ćeš malo zaobići, ili ćeš postavljati pilone od 500m promjera. Abnormalno skupo, ali ako danas možeš poslati rover na Mars koji ima svoj dron, onda možeš i ovo.
Ponavljam, besmisleno je.
ma loze se, a samo im mafija placa potez, od turizma, slaba vajda, majusna je cgZnam.Zato sam i napisao
zabari su bankrot, ajd zajebi nas vase cg budalastyine, ne da necemo njih, nego necemo ni vas, grcka sladja, sisajte veslo sa siptarima, oni su vasi pajtasi, nas ste izdali, smradovi, pojesce vas velika albanija, pa cete da kmecite jer ste ispali sise prema nama srbimaNije besmisleno jer bi ovo povezivao zapadni Balkan sa ogromnim trzistem Italije. Sama italija ima 3x vece populacije od cijele ex-Yu.
Onda spoji Albaniju i Italiju, imaš sigurno duplo manje kilometaraNije besmisleno jer bi ovo povezivao zapadni Balkan sa ogromnim trzistem Italije. Sama italija ima 3x vece populacije od cijele ex-Yu.
Onda spoji Albaniju i Italiju, imaš sigurno duplo manje kilometara
Crna Gorajednoglasno hoce u EU
i u tom svrhu treba da se integrisemo sa EU sto bolje i sto tijesnije. Pa najbolje da se potpuno povezemo - graditi most Bar - Bari
Dva grada Bar i Bari su povezani od antickog vremena, otuda im slicna imena ,,Bar" u antickom vremenu ,,Antivari" u znacenju ,,Preko puta Barija". Za sada postoji brod koji redovno ide, ali to nije dovoljno. Bari je najveci grad na Jadranu, sa preko milion stanovnika i most bi dao ekonomiji i kulturi Crne Gore neprocjenivu vrijednost. Da se priblizimo sa nasom antickom bracom Rimljanima.
Daljina izmedju Bara i Barija je 216km, sto bi sa voznjom 100km/sat, bi mogao gradjanin Crne Gore da stigne u italiju za 2 sata, i obrnuto. Kamioni, turisti, biznismeni, i mnogo toga jos.
Pogledajte prilog 1336802
Najduzi most danas, je u Kini, i ima 164km duzine
Pogledajte prilog 1336803
Sta mislite, da li bi ovo bila dobra ideja za priblizivanje italijanskog i crnogorskog naroda? Da li bi bilo moguce sprovesti?
Onda spoji Albaniju i Italiju, imaš sigurno duplo manje kilometara
Krenu Guslar s izvedbenim planovimaVidimo odje da mozda najprakticnije bi bilo most Ulcinj - Brindisi, isto oko 215km, ali izbjegavamo dubine od 1000km, nego najvecu je tu 600m.
Brindisi je grad od 100.000 ljudi, sat vremena voznje do Barija. Famozan grad u CG zbog broda ,,Brindisi" koji je potonuo sa crnogorskim dobrovoljcima 1916. godine.
Pogledajte prilog 1336904
Naravno da je moguće , i to je nekad bio plan EU , da se kraćim putem preko Hrvatske spoji sa Italijom.
........................................................................................................................................................................
Naravno da bi za nas , (i severnu Evropu u smisli severa u odnosu na Srbiju) bila bolja CG-Italija solucija , ali pitanje je gde bi most izašao u Italiji , tj da li postoji ekonomski interes druge strane.
Ama jađo Italiji je u interesu da se poveže sa Crnom Gorom a ne obratno,ne izvrći sadNije besmisleno jer bi ovo povezivao zapadni Balkan sa ogromnim trzistem Italije. Sama italija ima 3x vece populacije od cijele ex-Yu.
Duša moja ona kad završi sa italijom biće više afrikanaca u Rim neg u AfrikuNaravno, to treba sve da bude u sklad sa predstojecim autoputem Bar-Beograd, koji bi nastavio od CG do Italije, od Beograda do Budimpeste.
Tako ujedinjavamo suvereniste Evropske Unije - Italiju - CG - Srbiju - Madjarsku
Pogledajte prilog 1336917
Duša moja ona kad završi sa italijom biće više afrikanaca u Rim neg u Afriku![]()
Ma imala je mrčo mrčavi prije nego se aperisala,sad nemaCus jadan ona ima vise m*da no Vucic i Ivica skupa![]()
Ma imala je mrčo mrčavi prije nego se aperisala,sad nema
Nemoj časti ti.Ne da je moguće, već smatram da će ovaj most biti izgradjen u bližoj budućnosti.
Pod time mislim na period od nekih 15-20 godina.
Još 80ih godina prošlog vijeka poznati italijanski arhitekta Pietro Trolini je napravio i nacrt tog mosta koji bi spajao luke Bar i Bari i dao predlog da se isti nazove po Jeleni Savojskoj, pretposlednjoj kraljici Italije i ćerki Kralja Nikole i na taj način obnove veze izmedju slavne Italije i Crne Gore kao prve nezavisne i medjunarodno priznate države na Balkanu!
Samo što bih ja uveo jednu cijenu putarine za državljane Crne Gore i Italije, a za Srbijance i ostale drugu, znatno veću cijenu.