Da li "Beograd na vodi" treba da bude veliki Dom penzionera?!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.688
...

Jedno autorsko razmisljanje...

Razmisljam da posto su penzioneri najveci fanovi Vucka...da bi ih trebalo ispostovati za to i od Beograda na vodi napraviti veliki Dom penzionera!

Tu im je sve i lepo pokosena trava i kula kao falusoidni totem za veličanje/štovanje Vucica, tu je šarenilo i eno parkic sa Deda Mrazom (posto penzioneri podetinje kad ostare...), imaju blizu i shoping kad legne penzija...

A i ako danas/sutra kako neki strucnjaci sumnjaju i najavljuju...celi taj Bg na vodi... "klizne...u Savu..." ionako su oni vec "jednom nogom u ..." vodi...

Penzioneri na vodi?

...

...

Razmisljam da posto su penzioneri najveci fanovi Vucka...da bi ih trebalo ispostovati za to i od Beograda na vodi napraviti veliki Dom penzionera!

Tu im je sve i lepo pokosena trava i kula kao falusoidni totem za veličanje/štovanje Vucica, tu je šarenilo i eno parkic sa Deda Mrazom (posto penzioneri podetinje kad ostare...), imaju blizu i shoping kad legne penzija...

A i ako danas/sutra kako neki strucnjaci sumnjaju i najavljuju...celi taj Bg na vodi... "klizne...u Savu..." ionako su oni vec "jednom nogom u ..." vodi...

Penzioneri na vodi?

...
Bices i ti jednog dana penzioner akobogda

...

Penzioneri na vodi?

...
moze. sve dok liftovi budu radili. jerbo, koji ce penzos da istabana na 20ti sprat ?

moze. sve dok liftovi budu radili. jerbo, koji ce penzos da istabana na 20ti sprat ?
Kad sam ja mogla na 12-i na fakultetu u vreme restrikcija struje i sankcija,...što bi njima bio problem? Malo vežbe, nije na odmet.😁
I ovako su po celi dan dolini.
P.S. Tada,...učiš pod svećom i nemaš grejanje.
Sad kad pričam klincima,...oni kažu da izmišljam gluposti. Nisam imala Internet? Pa to njima nije moguće. :zcepanje:
Za restrikcije struje su ubeđeni da sam 100% izmislila! :zcepanje:

Poslednja izmena:
Samo jedno pitanje. Koliko su puta isao savskim kejom dok nije bilo Beograda na vodi. Ako i jesi da li si uzivao u vozovima i zardjalim vagonima?
Vise puta sam isla u jednu carisnku prodavnicu tamo. Nisam setala mnogo, osim delom gde su bile pruge i par kafica, ali ni ovako mi se ne seta sada tamo, jednom sam bila i dovoljno mi je betona i stakla za ceo zivot.

I cak taj deo u pocetku izgradjen i ne bi bio los, da nisu nikle kasnije zgrada do zgrade, visespratnica do visespratnice, da se meni, koja inace ne volim mnogo Beograd, gadi a bas tu je sad i ulaz autobusom.

Vise puta sam isla u jednu carisnku prodavnicu tamo. Nisam setala, ali ni ovako mi se ne seta sada tamo, jednom sam bila i dovoljno mi je betona i stakla za ceo zivot.

I cak taj deo u pocetku izgradjen i ne bi bio los, da nisu nikle zgrada do zgrade, visespratnica do visespratnice, da se meni, koaj inace ne volim mnogo Beograd, gadi a bas ti je sad i ulaz autobusom.
Ne moras da setas izmedju zgrada. Setaj kejom. Nekada ni to nisi mogla.

Back