Gost
Redovno obilazim forume na sajtovima interneta i ovaj na krstarici mi je nekako najopusteniji. Nego da skratim. Jedan post mi je zakacio oko i nikako da ga se otarasim. Nalazi se u podforumu Novi Sad. Nikako da se nadju i malo dogovore oko sastancenja. E sad ja imam jedan predlog. Odnosno, prvo upit pa predlog. Da li beogradski forumasi trebaju da izadju u susret novosadskim forumasima i organizuju jedno skupljanje za nas i za njih? Posto sam cuo od kolege forumasa da su se ranije odigravali ovakvi susreti, mislim da bi bilo primerno da se nesto desi na tom nivou. Naravno, i oni ce nama da izadju u susret po nekim drugim pitanjima, ali o tome cemo malo kasnije. U slucaju da se odlucite za zeleno svetlo, odlicno. U slucaju da bude crveno, steta. Predlog glasi da im lepo priredimo nesto onako sasvim OK, gde mozemo i da im se pridruzimo. Vec vidim nekolicinu njih koji ce da dodju, ali nemaju kod koga a ako dolaze grupno i bez orijentacije, razbice ih ovi nasi. Zato molim za savete, predloge, detalje o ovoj ideji, nove predloge i sl.