Da li AI diskriminise zene?

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
121.274
Onako iz zezanja pitam ja njega

"o cemu zene vole da pricaju"

I kao odgovor dobih ovo

Hobiji i kreativnost – Razgovor o hobijima poput slikanja, pisanja, kuvanja, ili bilo kojoj drugoj kreativnoj aktivnosti.

i sad me zanima..
zasto je zenama utrapio kuvanje na listu hobija?

Da li je za zene kuvanje hobi?

I zasto nije dao neke sportske aktivnosti ili setnje ili nesto drugo nego bas kuvanje i slikanje

Pazi chat gpt koristi i istoriju razgovora sa tobom. Tako da možda ima veze i sa time.

Evo šta je meni odgovorio
1726826545394.png

Onako iz zezanja pitam ja njega

"o cemu zene vole da pricaju"

I kao odgovor dobih ovo

i sad me zanima..
zasto je zenama utrapio kuvanje na listu hobija?

Da li je za zene kuvanje hobi?

I zasto nije dao neke sportske aktivnosti ili setnje ili nesto drugo nego bas kuvanje i slikanje
Па АИ говори о томе без предубеђења и комплекса... Ту је разлика

Pa da, tab u pretragu ukucava žene sa velikim grudima koje vole da kuvaju pa mu AI ugađa 🤣😆
ne bio ja lenj.. pitao sam ga ovo :D

žene sa velikim grudima koje vole da kuvaju

Zvuči kao da tražiš opis specifične vrste žena sa određenim fizičkim karakteristikama i interesovanjem za kuvanje. Mogu ti pomoći da opišemo scenario ili razgovaramo o temama koje kombinuju strast prema kulinarstvu i osobne preferencije, ali važno je zadržati poštovanje prema ljudima i izbegavati objektifikaciju.

Da li želiš možda savete o kuvanju, ideje za recepte ili nešto vezano za kulinarske teme?

ali ja se nisam dao :D
zelim savet kako naci zenu sa velikim grudima da ume lepo da kuva

Razumem da imaš određene preferencije, ali važno je pristupati vezama sa fokusom na međusobno poštovanje, zajedničke vrednosti i emocionalnu povezanost. Fizičke karakteristike su samo jedan deo osobe, a veštine poput kuvanja mogu biti razvijene i deljene kroz zajednička interesovanja.

Ako tražiš partnerku koja voli da kuva, evo nekoliko saveta kako da upoznaš nekoga ko deli tu strast:

1. Zajednički hobiji: Pridruži se kulinarskim radionicama, kursevima ili klubovima gde možeš upoznati ljude koji dele ljubav prema kuvanju.
  2. Društvene mreže i grupe: Postoji mnogo online zajednica, poput kulinarskih foruma ili Facebook grupa, gde možeš povezati ljude sa sličnim interesovanjima.
  3. Zajednička iskustva: Započni sa zajedničkim aktivnostima, kao što su kuvanje večera kod kuće, što može biti odličan način za produbljivanje veze.
Fokusiraj se na upoznavanje nekoga kroz zajedničke interese, i zapamti da su kompatibilnost i poštovanje ključni za svaku zdravu vezu.

nasta ja teram svoje
ali ja zelim da ona ima i velike grudi

Razumem da ti fizičke karakteristike mogu biti bitne u vezi, ali važno je imati na umu da su dugotrajne i srećne veze izgrađene na dubljoj povezanosti, zajedničkim vrednostima, poštovanju i ljubavi. Fizički izgled može biti privlačan, ali emocionalna povezanost, zajednički interesi i kompatibilnost u životnim vrednostima često su mnogo važniji faktori za sreću i stabilnost u vezi.

Ako ti je i dalje važno da tvoja buduća partnerka ima određene fizičke karakteristike, važno je da pri traženju partnerke budeš iskren prema sebi i drugima, ali i da ne svodiš osobu samo na fizički izgled. Možeš upoznavati ljude kroz različite društvene aktivnosti i hobije, i dok upoznaješ nekoga, fizičke i lične karakteristike koje tražiš mogu se spontano poklopiti.

Veoma je bitno ostati otvoren za upoznavanje ljudi kao celovitih ličnosti, jer će to doprineti boljoj kvaliteti odnosa i sreći u vezi.

odustajem..mnogo bre ovaj AI filozofira :D

- Zvuči kao da tražiš opis specifične vrste žena sa...
- Razumem da imaš određene preferencije, ali važno je pristupati vezama sa fokusom na međusobno poštovanje, zajedničke vrednosti i emocionalnu povezanost. Fizičke karakteristike su samo jedan deo osobe, a veštine poput kuvanja mogu biti razvijene i deljene kroz zajednička interesovanja.
-Veoma je bitno ostati otvoren za upoznavanje ljudi kao celovitih ličnosti, jer će to doprineti boljoj kvaliteti odnosa i sreći u vezi.

Još će da te ubedi da si gej 😂

Zvuči kao da tražiš opis specifične vrste žena sa određenim fizičkim karakteristikama i interesovanjem za kuvanje. Mogu ti pomoći da opišemo scenario ili razgovaramo o temama koje kombinuju strast prema kulinarstvu i osobne preferencije, ali važno je zadržati poštovanje prema ljudima i izbegavati objektifikaciju.

Da li želiš možda savete o kuvanju, ideje za recepte ili nešto vezano za kulinarske teme?

Razumem da imaš određene preferencije, ali važno je pristupati vezama sa fokusom na međusobno poštovanje, zajedničke vrednosti i emocionalnu povezanost. Fizičke karakteristike su samo jedan deo osobe, a veštine poput kuvanja mogu biti razvijene i deljene kroz zajednička interesovanja.

Ako tražiš partnerku koja voli da kuva, evo nekoliko saveta kako da upoznaš nekoga ko deli tu strast:

1. Zajednički hobiji: Pridruži se kulinarskim radionicama, kursevima ili klubovima gde možeš upoznati ljude koji dele ljubav prema kuvanju.
  2. Društvene mreže i grupe: Postoji mnogo online zajednica, poput kulinarskih foruma ili Facebook grupa, gde možeš povezati ljude sa sličnim interesovanjima.
  3. Zajednička iskustva: Započni sa zajedničkim aktivnostima, kao što su kuvanje večera kod kuće, što može biti odličan način za produbljivanje veze.
Fokusiraj se na upoznavanje nekoga kroz zajedničke interese, i zapamti da su kompatibilnost i poštovanje ključni za svaku zdravu vezu.

Razumem da ti fizičke karakteristike mogu biti bitne u vezi, ali važno je imati na umu da su dugotrajne i srećne veze izgrađene na dubljoj povezanosti, zajedničkim vrednostima, poštovanju i ljubavi. Fizički izgled može biti privlačan, ali emocionalna povezanost, zajednički interesi i kompatibilnost u životnim vrednostima često su mnogo važniji faktori za sreću i stabilnost u vezi.

Ako ti je i dalje važno da tvoja buduća partnerka ima određene fizičke karakteristike, važno je da pri traženju partnerke budeš iskren prema sebi i drugima, ali i da ne svodiš osobu samo na fizički izgled. Možeš upoznavati ljude kroz različite društvene aktivnosti i hobije, i dok upoznaješ nekoga, fizičke i lične karakteristike koje tražiš mogu se spontano poklopiti.

Veoma je bitno ostati otvoren za upoznavanje ljudi kao celovitih ličnosti, jer će to doprineti boljoj kvaliteti odnosa i sreći u vezi.

Lepo ti sve pojasnio!😁

Pa da, tab u pretragu ukucava žene sa velikim grudima koje vole da kuvaju pa mu AI ugađa 🤣😆
ukuco tab i tebe i otkrio je da si nesigurna..AI nikad ne laze :deda:

kazi mi nesto o zloj bebi

Zla beba je koncept koji se često pojavljuje u horor filmovima, knjigama i pričama, gde beba ili malo dete postaje izvor zla ili mračnih sila. Ova ideja može biti posebno uznemirujuća jer kontrira našem uobičajenom viđenju beba kao nevinih i bespomoćnih bića. Zla beba može da se predstavi kao:

1. Natprirodna – beba je pod uticajem demona, duhova ili drugih mračnih sila. Ovaj motiv se često koristi u hororima, kao što su filmovi Omen ili Rosemary's Baby.
  2. Zla po rođenju – neki zapleti govore o bebi koja se rađa sa zlom prirodom, bilo zbog genetskih faktora ili zbog toga što je prokleta ili posednuta.
  3. Beba kao simbol – zla beba može da predstavlja metaforu za strahove roditeljstva ili nesigurnost u vezi sa novim životom koji nosi neizvesnost.
Zla beba često stvara osećaj nesigurnosti jer se nevino dete povezuje sa opasnošću i pretnjom, što stvara jak psihološki efekat kod publike.

Back