Da je predsednik Srbije Vučić bio iskren prema Putinu sada bi Bondstil na Kosovu bio prva meta Orešnika

Autorska
Kada imaš ovakav narod koji podržava ovakvog predsednika koji misli da može sa svima na lepo.Onda imaš gubitak Severa Kosova i nikakvu šansu u budučnosti da oslobodiš svoju okupiranu teritoriju i porobljen narod koji je ovom prilikom žrtvovan na KiM od ovog nesrećnog predsednika Srbije.
Ма да увек неки srpski изговор, увек је неко други крив, а не онај који може да помогне, а неће или не сме или шта год.
За сваког председника од 1990. до данас, сте имали неки изговор, како је баш он крив, па ето баш због тога нам Руси не желе да помогну. И Тадић када је продао НИС Русима као већински пакет, а паметни Бугари као мањински, опет је и Тадић био крив, јер није био довољно проруски.
Или је проблем што је руска партија на сваким изборима освајала 0,5% гласова, па се на крају угасила.

Ајмо полако,нема опасности за сада у вези нуклеарног рата,као што сам рекао Зеленски је већ изгубио 45% територије и сигуран сам да ће за месец дана потписати капитулацију.

Ti mene da si pratio koju godinu ovde znao bi sve.I ne bi smeo ovo da me pitaš jer si za mene što se tiče ratovanja vojnički gušter.
hahhahhah ma hajde d a si ratovao vise bi volio svoju zemlju i svoj narod i ne bi podrzavao izdajnike koji i sad rovare ...Sto ne oises o ponosu o svim oizdajnicima posle 2000,sto ne pises o djindjicu koj je molio da bombarduju taj isti narod o kojem ti lose pise,Da si ratovao postovao bi i one momke s a Kosara a ne lupetas ovdje ....Nemas ti pojma o nicemu ponavljas se kao papagaj ..Zalosno kakva gamad zivi u Srbiji....Cijepaju zastavu zemlje za koju kazes d a si ratovaosto tu temu ne otvoris .e moj "ratnice" za ZASTAVU se gine d a ne padne u ruke neprijatelju ...Nisam pratio niti me interesuje dovoljno d a procitam sta pises sve mi je jasno...

Predsednik Rusije Vladimir Putin pozvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da poseti Moskvu 25. maja naredne godine, kada će biti obeleženo 80 godina od pobede u Drugom svetskom ratu, javila je Radio-televizija Srbije (RTS).

"Pozivam vas da uzmete učešće u svečanostima povodom 80. godišnjice pobede u Velikom otadžbinskom ratu, koji će se održati u Moskvi 9. maja 2025. godine", naveo je Putin.

Maštarija svaštarija od jutros...

Ako bi Rusija gađala NATO baze onda bi to bilo nešto što je u njihovom interesu, negde oko njihovih granica a ne daleko na nekom Kosovu...
Šta misliš hoće li doći do nuklearnog rata i ako dođe tko bi gore prošao Rusija ili NATO? I šta misliš kako bi završilo da zarate same Amarika protiv Rusije ali bez nuklearnog oružja?

Šta misliš hoće li doći do nuklearnog rata i ako dođe tko bi gore prošao Rusija ili NATO? I šta misliš kako bi završilo da zarate same Amarika protiv Rusije ali bez nuklearnog oružja?
Definitivno postoje struje koje žele nuklearni rat, no ipak nije najverovatniji scenario, bar ne za sada.

Autorska
Kada imaš ovakav narod koji podržava ovakvog predsednika koji misli da može sa svima na lepo.Onda imaš gubitak Severa Kosova i nikakvu šansu u budučnosti da oslobodiš svoju okupiranu teritoriju i porobljen narod koji je ovom prilikom žrtvovan na KiM od ovog nesrećnog predsednika Srbije.
A Putina zabole za Srbe aj molim te. Vidiš da ni u svom dvorištu ne može da napravi red. Bombarduju mu teritoriju, ubijaju mlade.
Slaba je Rusija. Jaka za odbranu i to je to. Jedna tvrđava.
A Ameri ihaaaaajjj

A šta misliš hipotetski eventualno da izbije rat između Rusije i same Amerike bez da se itko od ostalih država miša i bez nuklearnog oružja tko bi pobijedio?
SAD ima prednost, ali gomila faktora tu zavisi. Takav sukob je nemoguć bez nuklearnog oružja ako se bude vodio na ruskoj teritoriji. Upotreba nuklearnog oružja je ruska ratna doktrina ako dođe do ugrožavanja Rusije a Rusija ima za 500+ više nuklearnih bojevih glava od svih NATO zemalja ukupno... u takvom ratu moguća je samo pirova pobeda...

SAD ima prednost, ali gomila faktora tu zavisi. Takav sukob je nemoguć bez nuklearnog oružja ako se bude vodio na ruskoj teritoriji. Upotreba nuklearnog oružja je ruska ratna doktrina ako dođe do ugrožavanja Rusije a Rusija ima za 500+ više nuklearnih bojevih glava od svih NATO zemalja ukupno... u takvom ratu moguća je samo pirova pobeda...
Zavisi u kakvom su stanju nuklearne bombe Rusije i nuklearne bombe NATO pakta. Možda su ruske manje napredne nego zapadne. Nekad nije presudna brojnost nego kvaliteta.

Back