Volunteer firefighter
Buduća legenda
- Poruka
- 43.117
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne lekovit je.A da li Nesko taj Oresnik sadrzi nuklearnu fisiju?
Ja sam na a ti blizu.@nesko101
Razmisljas li ti o nama koji smo na ili blizu Kosova?
ne lekovit je.
Pa kako onda prizeljkujes samom sebi, a i meni smrt, posto je radioaktivna?Ja sam na a ti blizu.
Samo još jednom da mi poturiš mišljenje lika kojeg sam blokirao ima i tebe trajno da blokiram ovde.Ozbiljan sam.
Ti mene da si pratio koju godinu ovde znao bi sve.I ne bi smeo ovo da me pitaš jer si za mene što se tiče ratovanja vojnički gušter.Kad toliko pricas dal bi ti se borio za Kosovo i Metohiju?????Ne znam koliko ima s godina al pitacu te gdje si bio 1999?????
А шта је то "све" ? Наше све?Pa šta je dobio to Vučić od Trampa kada mu je sve dao?
Lupaš brate mili .
А шта је то "све" ? Наше све?
Покрајину нисмо отписали.
Ма да увек неки srpski изговор, увек је неко други крив, а не онај који може да помогне, а неће или не сме или шта год.Autorska
Kada imaš ovakav narod koji podržava ovakvog predsednika koji misli da može sa svima na lepo.Onda imaš gubitak Severa Kosova i nikakvu šansu u budučnosti da oslobodiš svoju okupiranu teritoriju i porobljen narod koji je ovom prilikom žrtvovan na KiM od ovog nesrećnog predsednika Srbije.
hahhahhah ma hajde d a si ratovao vise bi volio svoju zemlju i svoj narod i ne bi podrzavao izdajnike koji i sad rovare ...Sto ne oises o ponosu o svim oizdajnicima posle 2000,sto ne pises o djindjicu koj je molio da bombarduju taj isti narod o kojem ti lose pise,Da si ratovao postovao bi i one momke s a Kosara a ne lupetas ovdje ....Nemas ti pojma o nicemu ponavljas se kao papagaj ..Zalosno kakva gamad zivi u Srbiji....Cijepaju zastavu zemlje za koju kazes d a si ratovaosto tu temu ne otvoris .e moj "ratnice" za ZASTAVU se gine d a ne padne u ruke neprijatelju ...Nisam pratio niti me interesuje dovoljno d a procitam sta pises sve mi je jasno...Ti mene da si pratio koju godinu ovde znao bi sve.I ne bi smeo ovo da me pitaš jer si za mene što se tiče ratovanja vojnički gušter.
Биће то велики губитак за мене, заиста.Samo još jednom da mi poturiš mišljenje lika kojeg sam blokirao ima i tebe trajno da blokiram ovde.Ozbiljan sam.
Не треба ми та карикатура.
Šta misliš hoće li doći do nuklearnog rata i ako dođe tko bi gore prošao Rusija ili NATO? I šta misliš kako bi završilo da zarate same Amarika protiv Rusije ali bez nuklearnog oružja?Maštarija svaštarija od jutros...
Ako bi Rusija gađala NATO baze onda bi to bilo nešto što je u njihovom interesu, negde oko njihovih granica a ne daleko na nekom Kosovu...
Definitivno postoje struje koje žele nuklearni rat, no ipak nije najverovatniji scenario, bar ne za sada.Šta misliš hoće li doći do nuklearnog rata i ako dođe tko bi gore prošao Rusija ili NATO? I šta misliš kako bi završilo da zarate same Amarika protiv Rusije ali bez nuklearnog oružja?
Pa kao što je sam Putin rekao da niko nije lud da se igra sa nuklearnim oružjem kao sa šibicama.Definitivno postoje struje koje žele nuklearni rat, no ipak nije najverovatniji scenario, bar ne za sada.
A šta misliš hipotetski eventualno da izbije rat između Rusije i same Amerike bez da se itko od ostalih država miša i bez nuklearnog oružja tko bi pobijedio?Definitivno postoje struje koje žele nuklearni rat, no ipak nije najverovatniji scenario, bar ne za sada.
A Putina zabole za Srbe aj molim te. Vidiš da ni u svom dvorištu ne može da napravi red. Bombarduju mu teritoriju, ubijaju mlade.Autorska
Kada imaš ovakav narod koji podržava ovakvog predsednika koji misli da može sa svima na lepo.Onda imaš gubitak Severa Kosova i nikakvu šansu u budučnosti da oslobodiš svoju okupiranu teritoriju i porobljen narod koji je ovom prilikom žrtvovan na KiM od ovog nesrećnog predsednika Srbije.
SAD ima prednost, ali gomila faktora tu zavisi. Takav sukob je nemoguć bez nuklearnog oružja ako se bude vodio na ruskoj teritoriji. Upotreba nuklearnog oružja je ruska ratna doktrina ako dođe do ugrožavanja Rusije a Rusija ima za 500+ više nuklearnih bojevih glava od svih NATO zemalja ukupno... u takvom ratu moguća je samo pirova pobeda...A šta misliš hipotetski eventualno da izbije rat između Rusije i same Amerike bez da se itko od ostalih država miša i bez nuklearnog oružja tko bi pobijedio?
Zavisi u kakvom su stanju nuklearne bombe Rusije i nuklearne bombe NATO pakta. Možda su ruske manje napredne nego zapadne. Nekad nije presudna brojnost nego kvaliteta.SAD ima prednost, ali gomila faktora tu zavisi. Takav sukob je nemoguć bez nuklearnog oružja ako se bude vodio na ruskoj teritoriji. Upotreba nuklearnog oružja je ruska ratna doktrina ako dođe do ugrožavanja Rusije a Rusija ima za 500+ više nuklearnih bojevih glava od svih NATO zemalja ukupno... u takvom ratu moguća je samo pirova pobeda...