NEPOBEDIVO SUNCE
Elita
- Poruka
- 23.092
Al domaću verziju Nobelove nagrade![]()
Ne stvarno. Dobio bi je garant. Pogledaj ko je sve dobio u zadnjih 10 godina. Sve moj do moga.

Al domaću verziju Nobelove nagrade![]()
To je laz. Studentski kredit krajem devedesetih je bio 10 maraka...iliti 350 dinara...moja sestra je toliko primala dok sam ja primala 3500 pa 5100 dinara sredinom ove decenije tako da...brojke govore za sebe.
da li treba da nabrojim ko je sve imao platu 20 maraka?
Види, могу Монако, Андора, па и Луксембург да се ослањају на сервисну економију или терцијални сектор, али не и ми или чак и мање земље(Ирска, Албанија,Словенија, итд) Напросто мораш имати производњу. Или узми Британију, која је у бунару, јер не производи ни очина, и Немачку која је производни мотор Европе. А ми не само што ништа не производимо већ морамо да узимамо кредите да би сервисирали већ од раније узете кредите! И још смо уништили пољопривреду па је почео увоз, не кафе, какаоа, банана и других тропских производа, већ млека, говеда, а и пшенице немамо довољно. И још немамо кинту за буџет!
Прећутао си пар важних факата. Дуг се посматра по "debt-to-GDP ratio" показатељу, а то је сада повољније, јер се побољшало са 200% на 30% откад је дошао демократски блок.
Друго: Индустријска производња је само 1 од 3 ствари које чине привреду, и зато чак ако та 1 стагнира, напредовањем друге 2 може напредовати привреда у целини. Управо то се десило, растом "Service" сектора је сада привреда снажнија него 2000. године.
Marku je mesto u zatvoru kao i Tadicu .Kostunici,Dinkicu i ostalima,svi oni su se bogatili na bedi naroda.Marko Milošević je faca, ove spodobe poput Dinkića, Tadića, Koštunice itd nebitno sve te od 5. oktobra 2000. godine što su nam srušili zemlju više nego Madlen Olbrajt - kremirati i baciti njihov prah negde da ih se niko ne seća.
Шта мислите да се није десио пети октобар, да је на неки начин спречен долазак ДОСа на власт, рецимо да је војска похапсила и пострељала лидере ДОСа и да је остала коалиција СПС и СРС на власти, шта би се у наредних 10 година дешавало у Србији и како би се у Србији данас живело? У тој хипотетичкој ситуацији, да ли би смо претходну деценију провели у непрекидним ратовима, или бих нас пак због рата против тероризма Запад оставио на миру и пустио да се развијамо попут рецимо Белорусије?
Marku je mesto u zatvoru kao i Tadicu .Kostunici,Dinkicu i ostalima,svi oni su se bogatili na bedi naroda.
Кога би ти поставио да влада Србијом?
Sta tebi smeta ta gej parada kad si ti javno rekao i slikama dokumentovao da si biseksualac i da volis sve to ?Sloba je bar krenuo obnovu zemlje, a Djindjic kad je hteo da ruši Slobu i kad nam se svima nudio kao spas prvo što je uradio organizovao je paradu pedera - gej paradu u Beogradu. Al nas je zeznuo. Pa oće nam se od gej parade popraviti srušeni mostovi? Ili od Slobine obnove zemlje?
Кога би ти поставио да влада Србијом?
Kremirati ih kao bračni par Čaušesku ove od 5. oktobra što su rušili Miloševića Slobu, on danas nažalost nije više živ zbog njih i njihove ubilačke politike po njega i po narod i dovesti naslednika njegovog sina Marka Miloševića za predsednika Srbije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mora da si mlad i da nisi bio svedok sta je sve milosevic i njegova klika radila krajem 80 i pocetka 90 tih.
Samo da citiram neke od slogana koje su nas zasipale u to vreme"SRBIJA SE SAGINJATI NECE" Cak ni sa lupom se tesko vidi kako srbija puzi sada kao rezultat
,
"TAKO TREBA" da tako i treba-vratitli se u rano buorzasko doba sa plackom i uzimanja samo za sebe i svoje.
Tako i hrabri marko koji se krio iza suknje svoje majke, A DA DOK JE milisevic Slao u RAT tudju decu da ginu, svojoj deci su omogucili da kradjom dodju do velikog nimetka. EJ BOGATI PA SADA I UZIVA U ZNOJU SVOGA RADA I TROSI PARE ZARADJENIM POSTENIM RADOM KAKO JE mira markovic cinicno navela"NJEN SIN JE KAO STUDENT RADIO I BRAO VISNJE".
Reci to onim deckima koji su bili isprebijani od srane njega a da zbog zastarelosti nije osudjen.
Највише Слободана пљују они што су куповали станове за 100 марака...![]()