Rimmer
Zainteresovan član
- Poruka
- 212
Kakvih crnih nula dinara...jedino ako ne jedeš, ne piješ i živiš odmah pored firme 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa čudno! U šta su nas sve uveravali tvoji 'samoupravljački ideolozi- demagozi'!? Nakon toga smo spremni za sve moguće debilnosti!
'De si Fosile, kuco stara?Ništa čudno! U šta su nas sve uveravali tvoji 'samoupravljački ideolozi- demagozi'!? Nakon toga smo spremni za sve moguće debilnosti!![]()
Ništa čudno! U šta su nas sve uveravali tvoji 'samoupravljački ideolozi- demagozi'!? Nakon toga smo spremni za sve moguće debilnosti!![]()
Kako ko! Nekima je svanulo, tj. upala kašika u med tek nakon raspada....Procvetali su u lipov ratzku.
Taj članak govori o natpisu koji je postavljen 1978. godine. Opet ti ponavljam da se presuda Ustavnog suda Slovenije odnosi na natpise koji su postavljeni posle pada komunizma.
Ti lažeš jer ti se pozivaš na link koji potvrđuje ono što sam ja rekao.
Ti se pozivaš na link na kome piše ovo
“odluku Ustavnog suda treba dobro pročitati i da ona neustavnim proglašava samo nova imenovanja ulica i trgova u Sloveniji prema Titu ili drugim predstavnicima nedemokratskog totalitarnog režima iz vremena bivše SFRJ, te da ta presuda ne važi retroaktivno, na Titove ulice i trgove koji su tako nazvani još u vrijeme bivše Jugoslavije“
Ja sam rekao ovo
“Ustavni sud Slovenije je 2011. presudio da je imenovanje ulica i trgova po Brozu posle raspada SFRJ u suprotnosti sa Ustavom Slovenije”
Ti se pozivas na link koji potvrdjuje da je u Sloveniji zabranjeno glorifikovanje Josipa Broza od 1991. godine jer je od 1991 zabranjeno imenovanje ulica i trgova po Brozu.
![]()
Ti si rekao da su Estonci bolje živeli u vreme SSSR-a nego sada. Šta bi sa tom tvrdnjom? Pojela maca jezik?To ti ne mogu sa sigurnošću reći, ali da su bili teška fukara ko što neki misle, baš i nisu...
Ruskinja došla u BL i pitala za fabriku obuće Bosna sadašnja Bema. Kada sam joj rekao da postoji i proizvodi žensku i mušku obuću (jako dobru i kvalitetnu btw) htjela je da ode i vidi šta imaju u ponudi. Naima, njoj su mama i baka pričale kako su nekada za cipele iz banjalučke Bosne cijelu noć čekale u redu da ih kupe, bile su malte ne statusni simbol ko Prada
Što neko napisa, da smo bili pod Sovjetima BG bi ima metro na tri nivoa...vrlo moguće, ali bi svi čekali satima u redu za najlon čarape i paštetu na bonove kao i većina istočnog lagera...