Da je Jugoslavija zaista bila 'tamnica naroda', onda bi - kad su se oslobodili od iste te Jugoslavije - ti narodi 'procvetali' u nešto bolje....

Ništa čudno! U šta su nas sve uveravali tvoji 'samoupravljački ideolozi- demagozi'!? Nakon toga smo spremni za sve moguće debilnosti! :hahaha::hahaha:
'De si Fosile, kuco stara? :vzagrljaj:Ti si covek na mestu, barem u godinama koje prilice za forum pises, pa sad, kud puklo da puklo!:hahaha: :hahaha: :heart:

P.S. Laku noc i tebi i svima.:) :uja:

6.jpg

Taj članak govori o natpisu koji je postavljen 1978. godine. Opet ti ponavljam da se presuda Ustavnog suda Slovenije odnosi na natpise koji su postavljeni posle pada komunizma.
Da li ti čitaš šta ja pišem?
👇
Ti lažeš jer ti se pozivaš na link koji potvrđuje ono što sam ja rekao.

Ti se pozivaš na link na kome piše ovo
👇
odluku Ustavnog suda treba dobro pročitati i da ona neustavnim proglašava samo nova imenovanja ulica i trgova u Sloveniji prema Titu ili drugim predstavnicima nedemokratskog totalitarnog režima iz vremena bivše SFRJ, te da ta presuda ne važi retroaktivno, na Titove ulice i trgove koji su tako nazvani još u vrijeme bivše Jugoslavije“

Ja sam rekao ovo
👇
Ustavni sud Slovenije je 2011. presudio da je imenovanje ulica i trgova po Brozu posle raspada SFRJ u suprotnosti sa Ustavom Slovenije

Ti se pozivas na link koji potvrdjuje da je u Sloveniji zabranjeno glorifikovanje Josipa Broza od 1991. godine jer je od 1991 zabranjeno imenovanje ulica i trgova po Brozu.
:vatromet:

To ti ne mogu sa sigurnošću reći, ali da su bili teška fukara ko što neki misle, baš i nisu...

Ruskinja došla u BL i pitala za fabriku obuće Bosna sadašnja Bema. Kada sam joj rekao da postoji i proizvodi žensku i mušku obuću (jako dobru i kvalitetnu btw) htjela je da ode i vidi šta imaju u ponudi. Naima, njoj su mama i baka pričale kako su nekada za cipele iz banjalučke Bosne cijelu noć čekale u redu da ih kupe, bile su malte ne statusni simbol ko Prada :eek:

Što neko napisa, da smo bili pod Sovjetima BG bi ima metro na tri nivoa...vrlo moguće, ali bi svi čekali satima u redu za najlon čarape i paštetu na bonove kao i većina istočnog lagera...
Ti si rekao da su Estonci bolje živeli u vreme SSSR-a nego sada. Šta bi sa tom tvrdnjom? Pojela maca jezik?

Kao da niko ništa nije čitao iz vremena stare Jugoslavije, niko pametan nije ostajao u Srbiji, što se nastavilo odmah čim su isti došli na vlast 1970. godine...
Kao da sve što su uništili vaši nalogodavci nije ni postojalo iako sve fabrike imaju ista imena tamo gde su ih preselili u nemačku i ameriku....
Kao da stručnjaci Jugoslavije nisu 60tih radili na vasionskom programu u Americi, kao da narod nije industrijalizovan i školovan, a da selo sada održava 30% istina pljačkaša iz 90tih, ali trećina ljudi nego pre drugog svetskog rata, a da srpski stručnjaci ne drže informaciono tržište najvećeg dela sveta, jer ni ameri ni englezi nemaju boljih stručnjaka školovanih na Niškom, Zagrebačkom, Sarajevskom i Beogradskom univerzitetu i odvedenih 70tih i 80tih...
A ova gamad koja ih je oterala, je opljačkala državu i narod u Srbiji....sad glume državu i napadaju svaku vlast koja obnavlja uništeno...Naravno zlikovci saradjuju sa ustašama i šiptarima protiv naroda...tako da je sve što ovde napišu alteristina....lopovi, lažovi, ubice...

Back