Да је брак квалитетан не би било преваре?

Ако су мушкарац/жена задовољни у браку не би требало да варају једно друго ? Јер понекад чујем оправдања у смислу "да је био добар брак не би га преварила" или "не би је преварио". Да ли је то стварно тако или нечији потенцијал за прељубу ипак не зависи од тога какав је брак ?
Malo poznajes ljudsku prirodu i stepene izazova.

ne sviđa mi se naslov _prevara
, zašto prevara
desilo se i to je to
oprosti ili otiđi
važi i za muškarce i za žene

Uobičajeno je da se pojave i dešavanja nekako imenuju.. možemo ga zvati i 'desilo se', ne menja to ni poentu ni suštinu..

Meni je 'prevara' baš po meri.. možda bih i neku jaču reč.. što da ne, može mi se jer nisam na tamnoj strani..
Prevaranti nek se preslišavaju koliko ih koji termin ubitačno pogađa..

Verujem da će reč prevara u smislu do*ebavanja sa strane potpuno nestati iz upotrebe, zameniće je nešto blago, neutralno..

Nekom prilikom je Svetozar ot Ružičić negde pisao šta će se desiti kad popuste sve ustave.. kad svi počnemo da se *ebemo bez ikakvih zadrški i društvenih prepreka.. ono tipa šta bi bilo da sve nestane.. norme, brakovi, obaveze, moral.. i nije bilo veselo..
Čak i meni koja sam mono je neke stvari pojasnio.
Tad nam je postao ljubimac.. (i meni i komisiji.. zovemo ga Toza Car :heart:.. bez ikakve ironije i cinizma od kojih inače tamo kolektivno bolujemo :mrgreen:)

Za ovo "oprosti ili otiđi" se slažem, uradi kako misliš da treba i ne kinji drugu stranu večitim trljanjem prevare na nos..
Naravno uvek sam i prvo za prijateljski razlaz pa onda *ebi koga 'oćeš.. to nudim pa imam prava i da očekujem..

Malo poznajes ljudsku prirodu i stepene izazova.
Evo i ja isto.. labavo mi znanje o prirodi i izazovima..
Mada.. setih se gde sam bila kad su se delile najlepše vagine.. možda se setim i ko me zamajao te propustih i ovu prirodu i iskušenja..

Vama mj-čima bre pištolj da neko drži na slepoočnici ne bi mogli da navedete koje su to makar i mrve ljudske prirode i mikročestice izazova kojima uspevate razumom da se oduprete..
Nema toga kod vas.. zato su vam potrebe, nagoni, biologija, priroda, okolnosti i sudbina redovni izgovori..

Daj pošteno recite "sledimo ovo gore nabrojano, udovoljavamo sebi i gotovo"
I to je ljudski. Sa tim niko normalan nema problem. To što lažete jeste problem.

Sorry Acidofilnom ako nije multi*ebač..

Danas (a bogami i sinoć) mnogo nešto, s oproštenjem s*erem.. evo.. prekidam ove sekunde..

Poslednja izmena:
a šta je to tako strašno u toj suštini
a) U otvorenoj vezi ništa nije strašno.. tu može sve.
b) Problem nastaje u klasičnoj vezi kad jedna strana nebitno iz kog razloga počne da se *ebe partneru iza leđa..

ne okreće se priča oko padanja svih društvenih normi
nego
spanđali se dvoje
Kolaps društvenih normi pomenut samo u sklopu detalja da je Toza jedna manjinska sjajna zvezdica na vazda mutnom mj nebu.. a "spanđali se dvoje" je super samo ako nije slučaj b)

Nominativ guzativ.
U mj praksi obično ide muljativ normativ guzativ..

koji smo to mi
zar se tango igra sam
Vi ste multi*ebači.. okoreli sleposledbenici nagona i biologije..

Mi ostali smo monozatucanci.. oni što su kao razumom i samokontrolom ipak malo ukrotili svoju prirodu i potrebe, pa vam glumimo ludilo i zagorčavamo život dok ne provalimo da ste mj provinijencije.. :zkez:

Tango se igra kako kad..
Vaš jezivo složen mj-čki lepo igrate sa sebi sličnima i posle ste mirni kao bubice..
Ovaj naš monotango vam već teže ide a samo tri koraka ima.. 🎵 1-2-3... 1-2-3.. 1-2-3.. 🎶 Tu nas obično lepo izgazite i pukne tikva.. :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back