Да је брак квалитетан не би било преваре?

fanstebre

Poznat
Poruka
9.757
Ако су мушкарац/жена задовољни у браку не би требало да варају једно друго ? Јер понекад чујем оправдања у смислу "да је био добар брак не би га преварила" или "не би је преварио". Да ли је то стварно тако или нечији потенцијал за прељубу ипак не зависи од тога какав је брак ?

Ili znas sta mozemo da uradimo?
Sve to uz jos jedan tvist. Neko letovanje negde jednom godisnje gde su orgijanja. I onda nazad u fabriku frigidnoj zeni i posteri lepe brene u garazi.
Hahaha kao u mehaničarskim radnjama Vesna Zmijanac i kalendari golih žena..Orgijanja su žešće zabave ali to žene ne vole.One volu bla bla bla....Lupetat

Ne, brak moze biti odlican ali ako je ta osoba sklona varanju-prevarice.
Aaaaaaaamin!

Iako sam lično protiv braka.. (ne zato što sam razvedena.. nit' sam se ikad udavala nit' planiram.. prosto ne verujem u papire)

Sad mi nešto pade na pamet.. Na većini tema ovog podforuma isti bag.

Ne znam šta više ovoliko žulja vas mj-če.. Pa takvi ste kakvi ste.. postojite.. Sve vas je više.. nove generacije će u sve većem i većem procentu biti mj-čke.
Mi mono vas ne negiramo.
Doći će dan kad će svi biti mj-či.. (bogte pa vi ste još i proleće nekog budućeg sveta.. dobro možda čak i rana jesen.. :mrgreen:)
Nije toliko daleko dan kada ćete potpuno izdominirati.. nema više nijedne brane koja vas zaustavlja..

Zašto odričete da još uvek postojimo i mi drugačiji?
Zašto vam toliko smetamo?
Pa nas je manje.. nije nas toliko malo koliko vi mislite da smo malobrojni ali opet nas je manje.
Izumiremo ko biljne i životinjske vrste kojih više nema na planeti Zemlji.
I ne branimo se mi od vas ne znam zbog čega već samo zato što vi nas, u našoj zastarelosti, nazadnosti, zatucanosti ili čemu već, opasno povređujete.. (varate nas, lažete, gazite, ne poštujete i još svašta nešto.. znam, znam boooooring smo)

Mi ovakvi kakvi smo vama ne možemo ništa.. Čak i da krenemo protiv sebe i vratimo vam istom merom (a glupi smo toliko da bi i to vraćanje vama nas same opako osakatilo) ništa ne bi postigli jer to su vama normalne stvari..

I šta nam onda preostaje? Pa samo da se sklanjamo.. da se ne mešamo sa vama.. kako to nije jasno?
Nemamo izbora.. sve drugo nam je siguran put u poraz i povređenost.
E zato svaki mj-ač koji iole mozga ima treba da beži od nas mono jedinki.
Koji ćemo vam mi đavo? (ovakvi "kilavi".. a zapravo samo drugačiji) Ni mi nismo dobri za vas.. ko što vi niste dobri za nas.

Nekad se pitam da li su mj-či svesni sebe, toga kakvi su, onoga što rade? Kao da nisu pošto se i dalje nekako često spanđavaju sa ljudima koji su sve suprotno od njih.. (naravno lažući za svoj mj status)
Ili nas mono ipak nije toliko malo?
Čast izuzecima koji u startu kao npr MrN kažu da su poli, paralelci, *ebači sa strane, rezervisti, konzumenti materijala za *ebanje koji život (ček, ček, pravilno je sudb'a) pruža, protivnici svega ozbiljnog (veza, brak) itd. Pošteno.. pa ko sve ovo voli nek' izvoli da konzumira mj-čki meni..

Izvinjavam se zbog neinspirativnog monosr*njesmor eseja na za*ebantskoj mj temi.. moram malo jer to opasno nedostaje.. neprikosnovena vladavina mj-aštva ovde.

I sama bih se sad najradije za*ebavala.. u tom sam modu a tema dooobra..
Ipak nije pametno zezati se ovde.. ostaviću to za komisiju.. oni se bar iskreno nasmeju mojim pisanijima.. i ne smeta im što pišem "knjige"..

Poslednja izmena:

Back