Ne, brak moze biti odlican ali ako je ta osoba sklona varanju-prevarice.
Aaaaaaaamin!
Iako sam lično protiv braka.. (ne zato što sam razvedena.. nit' sam se ikad udavala nit' planiram.. prosto ne verujem u papire)
Sad mi nešto pade na pamet.. Na većini tema ovog podforuma isti bag.
Ne znam šta više ovoliko žulja vas mj-če.. Pa takvi ste kakvi ste.. postojite.. Sve vas je više.. nove generacije će u sve većem i većem procentu biti mj-čke.
Mi mono vas ne negiramo.
Doći će dan kad će svi biti mj-či.. (bogte pa vi ste još i proleće nekog budućeg sveta.. dobro možda čak i rana jesen..

)
Nije toliko daleko dan kada ćete potpuno izdominirati.. nema više nijedne brane koja vas zaustavlja..
Zašto odričete da još uvek postojimo i mi drugačiji?
Zašto vam toliko smetamo?
Pa nas je manje.. nije nas toliko malo koliko vi mislite da smo malobrojni ali opet nas je manje.
Izumiremo ko biljne i životinjske vrste kojih više nema na planeti Zemlji.
I ne branimo se mi od vas ne znam zbog čega već samo zato što vi nas, u našoj zastarelosti, nazadnosti, zatucanosti ili čemu već, opasno povređujete.. (varate nas, lažete, gazite, ne poštujete i još svašta nešto.. znam, znam boooooring smo)
Mi ovakvi kakvi smo vama ne možemo ništa.. Čak i da krenemo protiv sebe i vratimo vam istom merom (a glupi smo toliko da bi i to vraćanje vama nas same opako osakatilo) ništa ne bi postigli jer to su vama normalne stvari..
I šta nam onda preostaje? Pa samo da se sklanjamo.. da se ne mešamo sa vama.. kako to nije jasno?
Nemamo izbora.. sve drugo nam je siguran put u poraz i povređenost.
E zato svaki mj-ač koji iole mozga ima treba da beži od nas mono jedinki.
Koji ćemo vam mi đavo? (ovakvi "kilavi".. a zapravo samo drugačiji) Ni mi nismo dobri za vas.. ko što vi niste dobri za nas.
Nekad se pitam da li su mj-či svesni sebe, toga kakvi su, onoga što rade? Kao da nisu pošto se i dalje nekako često spanđavaju sa ljudima koji su sve suprotno od njih.. (naravno lažući za svoj mj status)
Ili nas mono ipak nije toliko malo?
Čast izuzecima koji u startu kao npr MrN kažu da su poli, paralelci, *ebači sa strane, rezervisti, konzumenti materijala za *ebanje koji život (ček, ček, pravilno je sudb'a) pruža, protivnici svega ozbiljnog (veza, brak) itd. Pošteno.. pa ko sve ovo voli nek' izvoli da konzumira mj-čki meni..
Izvinjavam se zbog neinspirativnog monosr*njesmor eseja na za*ebantskoj mj temi.. moram malo jer to opasno nedostaje.. neprikosnovena vladavina mj-aštva ovde.
I sama bih se sad najradije za*ebavala.. u tom sam modu a tema dooobra..
Ipak nije pametno zezati se ovde.. ostaviću to za komisiju.. oni se bar iskreno nasmeju mojim pisanijima.. i ne smeta im što pišem "knjige"..