Da imate samo jednu zelju, ona bi bila...???

Hvala ti,..nije sve crno,ali za neshto nema popravke...tako je kako je i idesh dalje,ali pitanje je bilo kad bi imala jednu zelju,koja bi bila?....pa reko,..kad bi neko uchinio da mi se ispuni zelja da ozdravim,kao i za grehe a i za porodicu,....Znash,...volela bih da ponovo budem sa svojom porodicom...a to vishe ne moze,...pa eto,...to su mi zelje
Ali volim shto me optimisti kao ti ohrabruju:)

Sanha:
Hvala ti,..nije sve crno,ali za neshto nema popravke...tako je kako je i idesh dalje,ali pitanje je bilo kad bi imala jednu zelju,koja bi bila?....pa reko,..kad bi neko uchinio da mi se ispuni zelja da ozdravim,kao i za grehe a i za porodicu,....Znash,...volela bih da ponovo budem sa svojom porodicom...a to vishe ne moze,...pa eto,...to su mi zelje
Ali volim shto me optimisti kao ti ohrabruju:)
I pre nego što te očerupam kao kokošku... :twisted:

reci mi... od čega to boluješ? :|

A shta se ti sad krijesh tu ,majke ti,..:)

Iako te interesuje,nije tvoja stvar i nije moja obaveza da ti pricham,...bash mi zao shto si odluchio da pretrazujesh moje poruke(shto ja ne radim sa tobom),...samo ti uzivaj,...nece se niko razboleti od mene,...:)

I seti se,...za to sluzi mozak:)Samo zaobidji svadju i prozivku,samo ce ti pozliti od mene:)

Sanho... bio sam u vezi sa jednom bosankom i veruj mi da mi je i ta jedna presela za čitav život.
Možda sam u neku reku imao i sreće, pa zato nisam zaradio neku zaraznu boleštinu.

Uostalom, ja ne znam ko si ti i ne želim to da saznam po svaku cenu, ukoliko je to protivno tvojoj volji.
Ma o kojoj se bolesti radilo, nadam se da ćeš ipak ozdraviti i da ćeš moći normalno da funkcionišeš.
Toliko od mene.

Prvo ja nisam ni bosanka niti zivim u RS,....Sremica sam i zivecu ja josh duuugo,ne bolujem od toga shto je mozda tebe ili tvoje devojke kachilo,nikakve venerichne ni neizlechive bolesti,samo si se zakachio za mene ko pijavica i nemam snage da ti pricham bilo shta,...

Ne moramo se znati,niti to zelim,samo poshtuj neshto u zivotu majke ti,form jeste za zezanje,ali nemoj bash svakoga da zezash,...obice ti se o glavu..mozak:)

Ja nisam nishta od toga shto ti mislish,a pretpostavljam shta sad mislish,ali tebi na dushu,...ako je imash:)

Samo toliko i od mene:)

Sanha:
A shta se ti sad krijesh tu ,majke ti,..:)

Iako te interesuje,nije tvoja stvar i nije moja obaveza da ti pricham,...bash mi zao shto si odluchio da pretrazujesh moje poruke(shto ja ne radim sa tobom),...samo ti uzivaj,...nece se niko razboleti od mene,...:)

I seti se,...za to sluzi mozak:)Samo zaobidji svadju i prozivku,samo ce ti pozliti od mene:)
Sanho, moram i ja na spavanje... samo bih te zamolio da mi za sam kraj pojasniš markiranu rečenicu.:D
Jel hoćeš biti toliko ljubazna? :D

Probaću da pronađem bilo koju tvoju poruku koja bi ujedno bila i dokaz da smo se dopisivali, ako ti to baš toliko znači. :D
Baš mi je drago što se ti mene sećaš. :D

Back