popkica^bebitj
Primećen član
- Poruka
- 505
bigsister:heh... nema snega... glupa magla-kisha...ne znam ni kako da ovo nazovem... :? ma bitje sutra...
![]()
Glupa kisa, sad mi se zbog nje spava a moram da ucim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bigsister:heh... nema snega... glupa magla-kisha...ne znam ni kako da ovo nazovem... :? ma bitje sutra...
![]()

vanna fkm:Hm, to zvuci super,ali nisam sigurna da bi propustil priliku da trazis nesto sto ti je mnogo potrebno. Ja sam ovde negde napisala da je bas zato tesko imati samo jednu zelju, jer kako bih srocila tu zelju, a da je ne potrosim samo na sebe.

vanna fkm:Znam da ce sada neko reci: "pa to mozes uvek da imas i da ti nije jedina zelja...", ali nije bas tako.
Kazanova:P i nije da je to nesto stomoze tek da se ima, ali iskreno ne verujem da bi jedinu zelju potrosio na nesto tako povrsno
vanna fkm:Pa ja znam da to ne moze da se ima tek tako.
Celog zivota zivim za taj zenski rod, pa eto tako, nekad u svojim mislima pomislim, kada bih imao bar jednom u zivotu, sve na gomilu i da je to samo moje... moje... MOJE
E ne može! Rečeno je samo jedna želja!bigsister:eto josh jedne zelje... da se umetne jedan dan samo da se ja naspavam... i svi koji treba da se naspavaju pa nek tek onda bude 19. januar...![]()
!!!!!
TOM@X:Da Zlatna Ribica nije ograničena u ispunjavanju želja... ;-) šah
... i prema tome, moja druga želja je da se Zlatna Ribica uda za mene...mat
iz dva poteza.![]()