Da imate samo jednu zelju, ona bi bila...???

vanna fkm:
Hm, to zvuci super,ali nisam sigurna da bi propustil priliku da trazis nesto sto ti je mnogo potrebno. Ja sam ovde negde napisala da je bas zato tesko imati samo jednu zelju, jer kako bih srocila tu zelju, a da je ne potrosim samo na sebe.

Zašto ti je nelogično? :wink:
Ja svoje želje ispunjavam sama...
Ništa mi nije mnogo potrebno, stvarno... Sreća, zdravlje, mir... su želje koje ne mogu da se zamisle...
Poželela bih verovatno ispunjenje nekog svog hira a posle bih se osećala kao go vno :lol:

vanna fkm:
Znam da ce sada neko reci: "pa to mozes uvek da imas i da ti nije jedina zelja...", ali nije bas tako.

P i nije da je to nesto stomoze tek da se ima, ali iskreno ne verujem da bi jedinu zelju potrosio na nesto tako povrsno[/QUOTE]

Pa ja znam da to ne moze da se ima tek tako.

Celog zivota zivim za taj zenski rod, pa eto tako, nekad u svojim mislima pomislim, kada bih imao bar jednom u zivotu, sve na gomilu i da je to samo moje... moje... MOJE

Kazanova:
P i nije da je to nesto stomoze tek da se ima, ali iskreno ne verujem da bi jedinu zelju potrosio na nesto tako povrsno

Celog zivota zivim za taj zenski rod, pa eto tako, nekad u svojim mislima pomislim, kada bih imao bar jednom u zivotu, sve na gomilu i da je to samo moje... moje... MOJE[/QUOTE]

Ti mozes da zamislis bilo sta i ti bi pozeleo da imas devojke. Ajde da si pozeleo novac, pa uz to idu i neke cice, pa imas i pare i cice, a jos da smislis nesto bolje, pa imas sve...
Zamisli neko te pita sta zelis i ti kazes - Devojke na gomili.
MIslim stvarno :|

Biti cu skroman...jedan koncert....samo za mene,moze i u Sava Centru..ne pravim pitanje....

Recimo da ga otvori Faithless...pa neka sviraju nekih sat do sat i petnajes minuti,dosta je...
Posle njih nastupa Dido,ali ja sam na sceni sa njom...sam...dobro,moze i gitarista....znaci peva na metar od mene i gleda me u oci...
...ta nirvana neka traje sat vremena,duze verovatno ne bih ni izdrzao....
I na kraju se na scenu penje Coldplay i rokaju dok mi cuka ne otkaze...

...evo sav sam se najezio....

vanna fkm:

Celog zivota zivim za taj zenski rod, pa eto tako, nekad u svojim mislima pomislim, kada bih imao bar jednom u zivotu, sve na gomilu i da je to samo moje... moje... MOJE

Ti mozes da zamislis bilo sta i ti bi pozeleo da imas devojke. Ajde da si pozeleo novac, pa uz to idu i neke cice, pa imas i pare i cice, a jos da smislis nesto bolje, pa imas sve...
Zamisli neko te pita sta zelis i ti kazes - Devojke na gomili.
MIslim stvarno :|[/QUOTE]

Pa da!

Harem, u mom shvatanju, znaci ziveti kao car Solomon.

Vidis. Sada da pitas nekoga ko je pozeleo milijarde, na sta bi potrosio, rekao bi prvo na zenske. Ako neko zeli, kucu, u njoj ce ziveti neko vreme, osetio bi se usamljenim pa bi trazio zenske. Neko ko je zamislio da dobije kola i to neka besna... i njega da pitas sta ce mu, on bi rekao radi devojaka...

Po mom shvatanju, svi takvi su sebicni. Ja ne. Zasto? Pa posle odredjenog vremena te iste zenske mogle bi po malko i da se pune, pa posle dolaze decica... koliki je to broj?

Kako god vanna pogledas, vrti se oko devojaka

lova mi je isla posle zdravlja ali mislim kad bih bila dovoljno srecna imala bih svega dovoljno-ne mnogo,samo dovoljno
a medicina je bar neke bolesti uspela da provali tako da mislim da mnogi mogu da ozdrave uz pomoc novca,ali ima slucajeva u kojima kako rece ni novac ne pomaze,e i tu treba sreca jer bi se mozda nasao lek.
Samo srece i optimizma

Back