Da imate samo jedan žeton za vremeplov gde bi ste volele da odete?

Da imate samo jedan žeton za vremeplov gde bi ste volele da odete?

• Nigde, ne bi ja smela da ti uđem u taj vremeplov ni za živu glau

glasova: 2 40,0%
  • Kod tetke u Požegu

glasova: 1 20,0%
  • Dugo sam razmisljala o tome, ali nisam dosla do odgovora

glasova: 0 0,0%
  • Ovo je nevazeci glasacki listic

glasova: 2 40,0%

• Ukupno glasova
    5
  • Anketa je zatvorena .
gde ćeš u prošlost ženska, to se hebalo ko je koga dohvatio, incesti, ludila..

Ali i crnci ladili lišcem. :lol: Nefertita fazon.

- - - - - - - - - -

gde ćeš u prošlost ženska, to se hebalo ko je koga dohvatio, incesti, ludila..

- - - - - - - - - -

ne bih ja nigde, ja bih utopila žeton najrentabilnijem kretenu koji hoće da menja prošlost ili vidi budućnost:lol:
meni je sadašnjost prioritet

Odem na početak da vidim ko je tu šta postavio i zašto. I da lobiram za srblje. :lol: Ako me se posle sete, alo ne, nikom ništa.

Radi sebe same, tj nekod uticaja na sopstveni zivot, ne bih isla ni u proslost, niti u buducnost. Ali me zanimaju neki istorijski dogadjaji, koje bih rado svojim ocima videla. Stari Egipat, Grcka i Rim, doseljavanje na Balkan, zivot Kelta, Vikinga, Indijanaca, Australija pre doseljenika, sta je sa Neandertalcima, kako su stvarno nestali dinosaurusi, kako je poceo zivot na Zemlji i jos puno toga.
Teska odluka za jedan jedini zeton. :)

Buducnost me nekako ne zanima.

Kod mene obrnuto, mene prošlost uopšte ne zanima, šta je bilo bilo je.

Otišla bih u budućnost da vidim kako će ljudi tad živjeti i kako će teći napredak tehnike i tehnologije. Samo kad uporediš prije 100 godina i sad vidiš ogromnu razliku, a šta će tek biti za narednih 100-200 godina, to me interesuje.

Ali nekako ja to putovanje nisam zamišljala tako detaljno, kao idem i živim tamo, pa se vraćam, pa šta moja porodica i sl, već ja sam nevidljiva i samo posmatram kako život izgleda u budućnosti.

I ja sam, pa da mi ne bi propao žeton a pošto sam stravično radoznala po prirodi, onda bih i ja otišla do 20.maja 2010., da vidim šta je to smokvi tako bitno :lol:

:rotf:
Smokva ume da zagolica maštu, :D nego u to vreme sam ostavljala cigarete i imala opasne apscinencijalne krize, pa nemam neku želju da se tu vraćam.
Ali sam negde u to vreme počela da forumašim, tako da bih možda ipak mogla da svratim i kažem sebi - idi na x, idi na x.

Poslednja izmena:
Aha. I ostanem zaglavljena u toj godini u koju sam stigla, ili od tog trenutka živim u tom vremenu, u mom realnom uzrastu? Tj. stižem na Vudstok i onda u CBGB sa 47+ godina? Pa, šta znam... nije loše :lol:
nisam sigurna kako da se ponašam ako sretnem samu sebe na nekom koncertu!
da kritikujem što u jednoj ruci držim pljugu a u drugoj pivo? :lol:

Back