Da imate samo jedan žeton za vremeplov gde bi ste volele da odete?

Da imate samo jedan žeton za vremeplov gde bi ste volele da odete?

• Nigde, ne bi ja smela da ti uđem u taj vremeplov ni za živu glau

glasova: 2 40,0%
  • Kod tetke u Požegu

glasova: 1 20,0%
  • Dugo sam razmisljala o tome, ali nisam dosla do odgovora

glasova: 0 0,0%
  • Ovo je nevazeci glasacki listic

glasova: 2 40,0%

• Ukupno glasova
    5
  • Anketa je zatvorena .
Nisi nam rekao da li možemo da se vratimo u sadašnjost nakon što smo naparili oči. Ako moramo da ostanemo u prošlosti, ne bih ni putovala.. a ako možemo da se vratimo, onda naravno Vudstok - Dorsi - CBGBs, da vidim svoje omiljene bendove, dakle 65-75... I ja sam razmišljala o prababama i pradedama, ali to bi me možda bacilo u krizu identiteta... a koncerti bili skroz ok, u stvari više nego OK, bilo bi bajno :heart:

Nema povratka u buducnost sa jednim zetonom u dzepu

Ako se može s ovom pameću koju imam, ja bi proživeo svoj život još jednom. Da ispravim neke greške, nekima bi ebao majku na vreme, a neke bi ljubio žešće. :cool:

ispravio bi jedne a napravio druge greske... yebo bi mater jednima al bi ti naseli na grbacu drugi... najveca utopija je masta o promenama u nepromenljivoj sudbini

Kako to da odemo, a šta je sa ljudima oko nas? Idu li i oni?

naravno da ne, oni su ili vec tamo zivi ili mrtvi ili ce tek biti.

- - - - - - - - - -

na dobru aukciju da ga unovčim (:
i kakav je uopšte to vremeplov ako ide na žetone, kao autobuska stanica u bg, još samo oni koriste žetone

ubacis zeton i ukucas datum i mesto.

mada ni proslost nije losa, ako ponesem dovoljno lekova i primim sve vakcine. :zcepanje: i naravno savremeno oruzje, pa porobim obogatim se..postanem kraljica, carica i onda deca uce u 21 veku iz istorije o svetoj carici zlozi, koja je izvodila magiju. :rotf:

- - - - - - - - - -

udjem u istoriju...:zaljubljena:
gde ćeš u prošlost ženska, to se hebalo ko je koga dohvatio, incesti, ludila..

- - - - - - - - - -

Svi bi pare ili da krpe neke greške. :lol:

ne bih ja nigde, ja bih utopila žeton najrentabilnijem kretenu koji hoće da menja prošlost ili vidi budućnost:lol:
meni je sadašnjost prioritet

Back