- Poruka
- 29.459
meni je zanimljivije da odem u buducnost u period posle moje smrti, a u proslost ne bih isla da nesto ne poremetim, pa da ispadne da se nisma ni rodila i samo bude...puf, nema me
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je zanimljivije da odem u buducnost u period posle moje smrti, a u proslost ne bih isla da nesto ne poremetim, pa da ispadne da se nisma ni rodila i samo bude...puf, nema me
Nisi nam rekao da li možemo da se vratimo u sadašnjost nakon što smo naparili oči. Ako moramo da ostanemo u prošlosti, ne bih ni putovala.. a ako možemo da se vratimo, onda naravno Vudstok - Dorsi - CBGBs, da vidim svoje omiljene bendove, dakle 65-75... I ja sam razmišljala o prababama i pradedama, ali to bi me možda bacilo u krizu identiteta... a koncerti bili skroz ok, u stvari više nego OK, bilo bi bajno
Ako se može s ovom pameću koju imam, ja bi proživeo svoj život još jednom. Da ispravim neke greške, nekima bi ebao majku na vreme, a neke bi ljubio žešće.
ispravio bi jedne a napravio druge greske... yebo bi mater jednima al bi ti naseli na grbacu drugi... najveca utopija je masta o promenama u nepromenljivoj sudbini
Nma veze, al za neke bi mi baš bio merak.
Kako to da odemo, a šta je sa ljudima oko nas? Idu li i oni?
Замисли већи времеплов, да сви станемо, шта си се стисла
Da imate samo jedan žeton za vremeplov gde bi ste volele da odete?
A meni bi bilo frka da se vratim u sadašnjost kad znam šta će biti posle
Da imate samo jedan žeton za vremeplov gde bi ste volele da odete?
Kako to da odemo, a šta je sa ljudima oko nas? Idu li i oni?
na dobru aukciju da ga unovčim (:
i kakav je uopšte to vremeplov ako ide na žetone, kao autobuska stanica u bg, još samo oni koriste žetone
ja se ne bih ni vracala, zato biram vreme u kome ne postojim. mada onda ne bih ni umrla nego bi me proglasili trajno nestalom u sadasnjosti...al bih ostavila mogucnost da se vratim u slucaju nekog nuklearnog rata u buducnosti.
Koji si ti optimista: "u slučaju rata"
sto? pa otkud znam.....zamisli odem u tu buducnost, a ono zracenje ide u nebesa
- - - - - - - - - -
cudo li jelenko otvorio zanimljiviju temu..mada svi bi nesto popravljali u ovom zivotu...bzvz.
gde ćeš u prošlost ženska, to se hebalo ko je koga dohvatio, incesti, ludila..mada ni proslost nije losa, ako ponesem dovoljno lekova i primim sve vakcine. i naravno savremeno oruzje, pa porobim obogatim se..postanem kraljica, carica i onda deca uce u 21 veku iz istorije o svetoj carici zlozi, koja je izvodila magiju.
- - - - - - - - - -
udjem u istoriju...
Svi bi pare ili da krpe neke greške.