Da imate samo jedan žeton za vremeplov gde bi ste volele da odete?

• Nigde, ne bi ja smela da ti uđem u taj vremeplov ni za živu glau

glasova: 2 40,0%
  • Kod tetke u Požegu

glasova: 1 20,0%
  • Dugo sam razmisljala o tome, ali nisam dosla do odgovora

glasova: 0 0,0%
  • Ovo je nevazeci glasacki listic

glasova: 2 40,0%

• Ukupno glasova
    5
  • Anketa je zatvorena .
:think:

А да размислиш мало о одговорима у овој анкети, можда би неко и одговорио да су смислени.

Вратила бих се у доба кад сам завршавала факултет, па негде до 30. своје.

То кад би требало да се вратим у свој живот.

Што се тиче прошлости, не бих баш нигде, ја волим садашњост и све удобности које овакав живот пружа.

- - - - - - - - - -

u vrene mira u svetu<3

У доба кад су владале амебе једино :lol:

Од кад се појавио човек, почео је да ратује са целим светом и сам са собом.

zapisao bih sinoc izasle brojeve na lotou

pa bih se vratio prekjuce

daleka buducnost bi bila zanimljiva , ali bi mozda bio razocaran , ako su ljudi kao i sad

proslost nosi svoje opasnosti , a i ne zelim da zivim bez tehnike , vazna mi je u zivotu

imas jedan zeton...a po svim pravilima ti ne smes da zivis u istom vremenu u kome vec postojis, jer ce se desiti neka peezdarija u prostoru i vremenu.

i ja bih sportski almanah, pa da me bog vidi...ali avaj :mrgreen:

- - - - - - - - - -

a i pitanje je dal mozemo bez posledica da menjamo proslost. mozda dobijes na lotou, pa te roknu kriminalci ili tako nesto, cime potpuno menjas buducnost i to ne samo svoju.

Nisi nam rekao da li možemo da se vratimo u sadašnjost nakon što smo naparili oči. Ako moramo da ostanemo u prošlosti, ne bih ni putovala.. a ako možemo da se vratimo, onda naravno Vudstok - Dorsi - CBGBs, da vidim svoje omiljene bendove, dakle 65-75... I ja sam razmišljala o prababama i pradedama, ali to bi me možda bacilo u krizu identiteta... a koncerti bili skroz ok, u stvari više nego OK, bilo bi bajno :heart:

A jel ima ovu pamet? Mislim ne gubim secanje, znam sta ce biti jel?
U svoju proslost, tipa neki period pre 15-20 god

Да је ова памет вратила бих се у доба невиности и продала је преко интернета.
Истрпиш неколико сати, ноћ једну будалу и после не трпиш више никога (не мислим на мушкарце као партнере него уопштено).

Да је ова памет вратила бих се у доба невиности и продала је преко интернета.
Истрпиш неколико сати, ноћ једну будалу и после не трпиш више никога (не мислим на мушкарце као партнере него уопштено).
Bože, pa možeš sa ovom pameti da kupis akcije ili patentiraš biznis sa točkićima za kofere :)

Bože, pa možeš sa ovom pameti da kupis akcije ili patentiraš biznis sa točkićima za kofere :)

:D
Ма ја то тако када се изнервирам. Као што не бих вратила нађени новац и сл, али у теорији. А када се намести ситуација, ипак слушам само савест. Будала била, будала остала :)

Back