ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
kako bi usmjerile svoj zivot ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila bih malo efikasnija u skolovanju, studirala bih nesto prakticnije, imala bih vise samopouzdanja.kako bi usmjerile svoj zivot ?
eeeeeee bilo bi do jajaja
do 26te isto
a, onda malko drugacije
Upisala bih drugi faks.
a, ne
vencala sam se sa 33
mada..verovatno se ne bih ni vencala da se sad pitam![]()
Sto života da mi daju, svih sto bih upropastio na isti način.
Kenjjas da si bila u SRJJJ Njemackoj i da si zapalila?
I to te posavetovali tvoji? Auuu...![]()
Baš sam pre neki dan ponovo razmišljao šta bih radio kad bih mogao da se resetujem. U pređašnjim razmišljanjima uglavnom nisam imao neku genijalnu ideju kojom bih promenio život. Ali pre neki dan sam skapirao da bih sve uradio isto. Ne zato što sam sve super radio, naprotiv; sve bi bilo isto jer ne umem. Ne da ne umem drugačije, nego ne umem uopšte.
Okej, možda bih imao drugačiji pristup sportu, možda bih tu postigao vrednije rezultate, U ovom sam životu naučio kako treba da mu se pristupa, čini mi se.
Ne bih bio ni sa ženama sa kojima sam bio. Ma nema šanse. Ma skoro ni sa jednom. Ali sve greške bih ponovio sa nekim drugim ženama, tu nema sumnje.
Sto života da mi daju, svih sto bih upropastio na isti način.
malo iskusnije sebicnije i pokvarenije
Ne bih bio ni sa ženama sa kojima sam bio. Ma nema šanse. Ma skoro ni sa jednom. Ali sve greške bih ponovio sa nekim drugim ženama, tu nema sumnje.
Sve boldovano potpisujem.