da imate opet 18 .

Joj, ja sam sa 18 imala bebu, polagala ispite za srednju i spremala prijemni za faks. Da mogu da vratim vreme, tada bih napravila bitan rez, zanemarila bih obzirnost, saosecajnost,... prema jednoj osobi i poslala ga jos tada dodjavola. Ali, kada si balav verujes da si svemoguc.
Upisala bih i drugi fakultet, da. Nesto vise zensko, kreativnije, manje kalkulacije, vise maste...

Kupio bih stado ovaca.Do sad bi skupio love kao industrijski magnat
Ghelyon.gif

- - - - - - - - - -

Kad bi vi samo znali kako se te ovcice razmnozavaju i koja je cena jagnjetine :heart:

Celog zivota vozim razlicite automobile,preprodaja,cuda-m.da,trange frange,posao,unapredjenja,usponi,padovi,zarada-nagli gubitak,telefonski razgovori tipa svaka druga rec: "brate","solarno placanje""zakuni se""nisam ja veverica".....a na relaciji pancevo-jedno selo,cobanin me sve te godine posmatra i smeje mi se :aha:
Taj skot jos uvek ima sve zube u glavi i konto da moze da zivi 300 godina :mrgreen:

Baš sam pre neki dan ponovo razmišljao šta bih radio kad bih mogao da se resetujem. U pređašnjim razmišljanjima uglavnom nisam imao neku genijalnu ideju kojom bih promenio život. Ali pre neki dan sam skapirao da bih sve uradio isto. Ne zato što sam sve super radio, naprotiv; sve bi bilo isto jer ne umem. Ne da ne umem drugačije, nego ne umem uopšte.

Okej, možda bih imao drugačiji pristup sportu, možda bih tu postigao vrednije rezultate, U ovom sam životu naučio kako treba da mu se pristupa, čini mi se.
Ne bih bio ni sa ženama sa kojima sam bio. Ma nema šanse. Ma skoro ni sa jednom. Ali sve greške bih ponovio sa nekim drugim ženama, tu nema sumnje.

Sto života da mi daju, svih sto bih upropastio na isti način.

Baš sam pre neki dan ponovo razmišljao šta bih radio kad bih mogao da se resetujem. U pređašnjim razmišljanjima uglavnom nisam imao neku genijalnu ideju kojom bih promenio život. Ali pre neki dan sam skapirao da bih sve uradio isto. Ne zato što sam sve super radio, naprotiv; sve bi bilo isto jer ne umem. Ne da ne umem drugačije, nego ne umem uopšte.

Okej, možda bih imao drugačiji pristup sportu, možda bih tu postigao vrednije rezultate, U ovom sam životu naučio kako treba da mu se pristupa, čini mi se.
Ne bih bio ni sa ženama sa kojima sam bio. Ma nema šanse. Ma skoro ni sa jednom. Ali sve greške bih ponovio sa nekim drugim ženama, tu nema sumnje.

Sto života da mi daju, svih sto bih upropastio na isti način.

Sve boldovano potpisujem.

Back