andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 14.819
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za stan sam mislila vise estetskiZar stan i komšiluk nisu isto?
izmenilaAli ja želim da glasam za više opcija!
ne nego srecnaNišta sa spiska.
Jesam li nenormalna?
Uz napomenu sa sa spiska nemam: partnera, ljubavnicu, donji vešne nego srecna
Oš ubosnu, znala samDržavu.
ovo nije gej tema.Hteo bih da promenim naseg druga Mitu, dobar mi je previse...Nesto nije u redu tu.
Duvno, Posušje, Kakanj... teško mi odlučiti.Oš ubosnu, znala sam
Pa i jesi za livade.Duvno, Posušje, Kakanj... teško mi odlučiti.
Kao u Hrvatskoj između Trilja i Dugopolja.
U Jameriku bi, zapadnu Montanu.
Tamo žive normalni ljudi poput mene.Pa i jesi za livade.
Tamo žive normalni ljudi poput mene.
Bilo bi ti dosadno bez mene
Ti slučajno tamo da se nisi pojavila, kao ni u Wyomingu.
Samo mi još trebaš da me tamo provociraš i čačkaš.
Kipar i Tenerife provereni rajNeke stvari nemam pa ih samim tim ne mogu promeniti (partnera,kuma ljubavnicu), donji ves menjam svakog dana, ishranu sam pripremam, drzavu sam promenio odavno i zadovoljan sam kao i s poslom i telefonom, s komsilukom nemam problema niti me briga za njih, stan sam uzeo na kredit u skladu s finansijskim mogucnostima, neke od stvari cu verovatno promeniti u daljoj buducnosti, kontam pod stare dane da se preselim u neke toplije krajeve na more no nisam odlucio, zavisi od finansija mozda Kipar, Kapo Verde, Portugal, Spanija (Tenerifi su mi zapali za oko), ali svasta se moze izdesavati do tada.
Štob reko Kjajević Majko: hjana mi je gjavna ishjanaNeke stvari nemam pa ih samim tim ne mogu promeniti (partnera,kuma ljubavnicu), donji ves menjam svakog dana, ishranu sam pripremam, drzavu sam promenio odavno i zadovoljan sam kao i s poslom i telefonom, s komsilukom nemam problema niti me briga za njih, stan sam uzeo na kredit u skladu s finansijskim mogucnostima, neke od stvari cu verovatno promeniti u daljoj buducnosti, kontam pod stare dane da se preselim u neke toplije krajeve na more no nisam odlucio, zavisi od finansija cu birati opciju- Kipar, Kapo Verde, Portugal, Spanija, ali svasta se moze izdesavati do tada.