Da imate mogucnost istog momenta..

da promenite nesto u zivotu sta bi to bilo?

• Ukupno glasova
    20
planetu i drzavu.

muskić.jpg

Neke stvari nemam pa ih samim tim ne mogu promeniti (partnera,kuma ljubavnicu), donji ves menjam svakog dana, ishranu sam pripremam, drzavu sam promenio odavno i zadovoljan sam kao i s poslom i telefonom, s komsilukom nemam problema niti me briga za njih, stan sam uzeo na kredit u skladu s finansijskim mogucnostima, neke od stvari cu verovatno promeniti u daljoj buducnosti, kontam pod stare dane da se preselim u neke toplije krajeve na more no nisam odlucio, zavisi od finansija cu birati opciju- Kipar, Kapo Verde, Portugal, Spanija (Tenerifi su mi zapali za oko) , ali svasta se moze izdesavati do tada.

Poslednja izmena:
Neke stvari nemam pa ih samim tim ne mogu promeniti (partnera,kuma ljubavnicu), donji ves menjam svakog dana, ishranu sam pripremam, drzavu sam promenio odavno i zadovoljan sam kao i s poslom i telefonom, s komsilukom nemam problema niti me briga za njih, stan sam uzeo na kredit u skladu s finansijskim mogucnostima, neke od stvari cu verovatno promeniti u daljoj buducnosti, kontam pod stare dane da se preselim u neke toplije krajeve na more no nisam odlucio, zavisi od finansija mozda Kipar, Kapo Verde, Portugal, Spanija (Tenerifi su mi zapali za oko), ali svasta se moze izdesavati do tada.
Kipar i Tenerife provereni raj 🌞

Neke stvari nemam pa ih samim tim ne mogu promeniti (partnera,kuma ljubavnicu), donji ves menjam svakog dana, ishranu sam pripremam, drzavu sam promenio odavno i zadovoljan sam kao i s poslom i telefonom, s komsilukom nemam problema niti me briga za njih, stan sam uzeo na kredit u skladu s finansijskim mogucnostima, neke od stvari cu verovatno promeniti u daljoj buducnosti, kontam pod stare dane da se preselim u neke toplije krajeve na more no nisam odlucio, zavisi od finansija cu birati opciju- Kipar, Kapo Verde, Portugal, Spanija, ali svasta se moze izdesavati do tada.
Štob reko Kjajević Majko: hjana mi je gjavna ishjana :)

Back