E
Elleni
Gost
Sta biste kupile od kozmetickih preparata? U sta vredi najvise uloziti,a budzet vam je ogranicen i krecete od nule?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elleni:Sta biste kupile od kozmetickih preparata? U sta vredi najvise uloziti,a budzet vam je ogranicen i krecete od nule?
bavezne boje su nijanse braon, ljubicaste, zelene, sive,i plave, zatim sanelov kreon, niveine olovke za usta boje mesa, oriflame rumenilo na kuglice, sjajeve razne, dosta labela, vichijevu termalnu vodu za hidrataciju licu (za prskanje)i ako ostane para da odem negde na pice tako tip top nasminkana!
pppppppppppppppppppppppppp

Ni ja ne koristim skupu kozmetiku - stavise, prezirem jeUfff...pa ne znam...nije to neka lova...ali za kozmetiku nije ni mala...zavisi sta neko koristi....meni bi cak i ostalo love....![]()
ali ako za sto evra treba da kupim SVE sto koristim, onda bas i nije neka lova...Sto evra nije neka lova, to je dosta da se kupi neka osnovna kozmetika i par pristojnih kremica... Da kazemo somic evra pa da nesto mastam...![]()

Isto sto i za sto evrica, ali bih pazarila u Rimu ili Barseloni![]()