da 'il ne?

charlston_6

Aktivan član
Poruka
1.129
bio sam sa jednom devojkom...bilo lepo...ona nasla decka...posle nekog vremena
sretnemo se kresnemo se pijani...ajd kao jbgg napili se sta sad....proslo par dana opet zove."da cirkamo" samo ovaj put je poruka puna dvosmislenih,trosmislenih recenica..."kad ces da me pogledas cika doco(cika doco nasa neka zajebancija)"......??msm ili "sredila ssam frizuru"...
...smor je kad provalis da si prevaren....ja joj jos prosli put reko samo sex samo sad...trenutno razmisljam da izostavim "samo sad"...al mi malo zao lika koji nema pojma sta mu se desava u vezi..dogovorio se sa njom da se nadjemo u jazz kaficu sutra...dal da budem u fazonu bol me kur nije moja stvar sto nezna da je cuva ili...da pocnem da moralisem :think:

sretnemo se kresnemo se pijani...ajd kao jbgg napili se sta sad....proslo par dana opet zove."da cirkamo" samo ovaj put je poruka puna dvosmislenih,trosmislenih recenica..."kad ces da me pogledas cika doco(cika doco nasa neka zajebancija)"......??msm ili "sredila ssam frizuru"...
...smor je kad provalis da si prevaren....ja joj jos prosli put reko samo sex samo sad...trenutno razmisljam da izostavim "samo sad"...al mi malo zao lika koji nema pojma sta mu se desava u vezi..dogovorio se sa njom da se nadjemo u jazz kaficu sutra...dal da budem u fazonu bol me kur nije moja stvar sto nezna da je cuva ili...da pocnem da moralisem :think:

a šta tebi taj vaš odnos predstavlja?
je l' ti nešto znači?

Sta ga imas ti zaliti, kad on sam sebe ne zali.;)

Pa vec si poceo da moralises. Da te boli k ne bi postavljao temu o tome..osim ako je tema izmisljena a ti nemas pametnija posla (desavalo se)
U svakom slucaju, uradi ono sto zelis..ako hoces samo sex, sta te briga za momka-kad nju nije briga, ako zelis nesto vise sa njom, onda razmisli..

Kako ne znaci? Prazna jaja.:hahaha:

pa ako mu ona služi samo za pražnjenje jaja,
onda nek prazni jaja u drugoj,
nekoj koja je slobodna.
i koja je isto tako moderna i u fulu. :roll:
taj fazon...seks radi seksa, ne volimo se, krešemo se.

ili nek ta ostavi tog dečka i nek prestane da mu prodaje muda za bubrege
pa nek vrše "doktorske preglede" i nek se "friziraju" kol'ko god 'oće.

ljudi mi se gade.
sve češće.

pa ako mu ona služi samo za pražnjenje jaja,
onda nek prazni jaja u drugoj,
nekoj koja je slobodna.
i koja je isto tako moderna i u fulu. :roll:
taj fazon...seks radi seksa, ne volimo se, krešemo se.

ili nek ta ostavi tog dečka i nek prestane da mu prodaje muda za bubrege
pa nek vrše "doktorske preglede" i nek se "friziraju" kol'ko god 'oće.

ljudi mi se gade.
sve češće.

Slazem se. Samo sam se salio.

Ali budimo objektivni. Kakav je on pavijan kad ne vidi da ga ova ne jebbe dva posto i da se torba sa bivsim.

Nije on pavijan, niko nije toliko glup, nego on ne zeli otici iz te price, jer tesko moze naci drugu. Samo ne shvata da ce je lakse naci kad je sam, nego kad je sa njom. Jer sa njom postaje ocajan i negativan a to se vidi kod ljudi.

Ja kad nisam zaljubljen i kad sam dugo sam kao sada, tada sam najveseliji i najsretniji i tada mogu naci koju god pozelim i mogu napraviti sta god pozelim.

Znaci ko ga jebbe, ako se sam ne cenis sto bi te neko drugi cenio, u prevodu nek te jase kad se das.

Da ti nisi malo ljubomoran sto ona sad ima decka?Moralisao bi zbog nje ili sebe?

ma daj ne lupaj....kakva ljubomora

a šta tebi taj vaš odnos predstavlja?
je l' ti nešto znači?

ko sto sinke rece :)

Sta ga imas ti zaliti, kad on sam sebe ne zali.;)

hahahhaa...tebra od tebe nisam ni ocekivao drugi odgovor :D

Pa vec si poceo da moralises. Da te boli k ne bi postavljao temu o tome..osim ako je tema izmisljena a ti nemas pametnija posla (desavalo se)
U svakom slucaju, uradi ono sto zelis..ako hoces samo sex, sta te briga za momka-kad nju nije briga, ako zelis nesto vise sa njom, onda razmisli..

mislio sam dal da moralisem sa njom kako to nije ok...vamo ima decka...a meni salje poruke da je pregledam...jednom me devojka prevarila pa rekla posle 3 meseca smorio sam se...temu sam stavio na forum cisto da dobijem jos od nekoga neko misljenje..ortaci svi do jednog rekli ebi..ortakinje tu i tamo tema je istinita 100%

ma daj ne lupaj....kakva ljubomora

Prvo ja ne lupam vec te pitam.Da nemas nikakva osecanja bio bi sa njom savaki put kad ti se ukaze prilika bez razmisljanja koliko je to moralno ili nije.Kad te za nekoga vezuje samo fizicka strast onda je to bar lako.Zadovoljis svoje potrebe i to je to.Ako ona ne razmislja o njemu ne shvatam sto bi ti to radio.

muskarci su uvek zlikovci...i kad napadaju udate i kada udate napadaju njih...moras priznati da ja ovde vrsim samo uslugu sebi i njoj pod uslovima sa kojima je ona veoma dobro upoznata i itekako pristaje..stize poruka "aj se ipak napijemo opet" i goooooooooooomila smajlija....ona 'NAVALJUJE' :D

brate, gore sam ti objasnila.
ja ne branim nju, i ne tripuj me sad kako ja napadam muškarce.
ja sam i za nju rekla šta sam imala, a ti se vrati i pročitaj.

ne razlikujem ja vas dvoje.

nesto mi ne delujes da ces da moralises.........i ne znam zasto si postavio pitanje,kad se unapred zna ,sta ces uraditi........:roll:

mislio sam dal da moralisem sa njom kako to nije ok...vamo ima decka...a meni salje poruke da je pregledam...jednom me devojka prevarila pa rekla posle 3 meseca smorio sam se...temu sam stavio na forum cisto da dobijem jos od nekoga neko misljenje..ortaci svi do jednog rekli ebi..ortakinje tu i tamo tema je istinita 100%

Pa sto bi moralisao sa njom kad ona ocigledno nema morala? A lepo je to za empatiju sto si sposoban, mnogi nisu..kresni neku drugu ima ih milion slobodnih-ako je samo do seksa

Prvo ja ne lupam vec te pitam.Da nemas nikakva osecanja bio bi sa njom savaki put kad ti se ukaze prilika bez razmisljanja koliko je to moralno ili nije.Kad te za nekoga vezuje samo fizicka strast onda je to bar lako.Zadovoljis svoje potrebe i to je to.Ako ona ne razmislja o njemu ne shvatam sto bi ti to radio.

izvini ne lupas :cvet:

kao sto rekoh bio sam prevaren mnogo los trip...jedino zbog toga

znaci..."pregled" ? ;)

Back