Da dobijete vanredni prihod od 20.000 evra šta biste radili sa tim parama?!

Ја бар никог не вређам ко је у проблемима. Нисам добар човек али од тебе сам бољи 50 пута што и није тешко јер просто је чудно како неко може да буде овакав, али има разних људи. Мене би било срамота да сам на твом месту. Ти си онај који гази слабије да би лечио своје комплексе, ја сам онај ко штити себе али и себи сличне, ја се увек буним против неправде и пишем истину и поносан сам на то уместо да лажем и да будем лицемерштина која гази друге које то не заслужују и која је фактор неправде. Ти и немаш срама, не знам ни што то пишем, ваљда ће други овде то сконтати.

Ti si razmaženo deriste koje je sa istom pričom dosadilo svima.
Nisi bolji od bilo koga, narocito ovde.

Koliko puta si pitao za savet, dobio ga, ignorisao i nastavio da kukas po starom?

Pokušavajući da uvredis nekoga ko je više puta pokušao da ti pomogne dok nije uvideo kakav si samo govori u korist onoga što sam napisao.
 
Ti si razmaženo deriste koje je sa istom pričom dosadilo svima.
Nisi bolji od bilo koga, narocito ovde.
И то је скроз у реду, ја се борим против неправди и раскринкавам лицемере. Чиним добро и себи и другима, свет би био много боље место за живот да је више таквих јер се насилницима не би дало мира и можда би изумрли. Многи имају моје мишљење само немају воље да се боре. Мене би било срамота да газим недужне. Размаженост је 10000 пута мање лоша особина од насилништва и лицемерја.


Pokušavajući da uvredis nekoga ko je više puta pokušao da ti pomogne dok nije uvideo kakav si samo govori u korist onoga što sam napisao.
Ух, срам ме било што се нисам повиновао паметњаковићима који "помажу" понижавајући некога да би себе уздизали. Како намазано, то је тако добро упаковано да ће већина мислити да је то стварно добронамерно али ја вас читам. Рећи неком да је размажен је нпр. чист вид понижавања али као по теби требало би да се те речи сматрају добронамерним.
 
И то је скроз у реду, ја се борим против неправди и раскринкавам лицемере. Чиним добро и себи и другима, свет би био много боље место за живот да је више таквих јер се насилницима не би дало мира и можда би изумрли. Многи имају моје мишљење само немају воље да се боре. Мене би било срамота да газим недужне. Размаженост је 10000 пута мање лоша особина од насилништва и лицемерја.Ух, срам ме било што се нисам повиновао паметњаковићима који "помажу" понижавајући некога да би себе уздизали. Како намазано, то је тако добро упаковано да ће већина мислити да је то стварно добронамерно али ја вас читам.

Ne boris se, samo trolujes.

Sram treba da tw bude i da se pokrijes ušima jer su ti mnoge devojke dale savete bez ijedne ružne reči i čak te branile dok nisu uvidele kakav si.
 
Da dobijete vanredni prihod od 20.000 evra šta biste radili sa tim parama?!

Znači desi se neka poslovna zezancija nebitno kakva i po dogovorima sa poslovnim partnerima vaša firma prihoduje dodatnih 20.000 evra.
Ili nekako vama lično "kapnu" te pare.

Pod pretpostavkom da možete da ih potrošite na sebe i lično uživanje ili bilo šta drugo ne polagajući račune nikom na šta biste potrošili te pare?!

Pogledajte prilog 1559271
Odakle da krenem. Odeća, putovanja, obuća, zenske.
 

Back
Top