Да добијете седмицу на лото шта би сте урадили ?

fanstebre

Veoma poznat
Poruka
10.539
Шта би сте урадили да добијете седмицу на лото ? Да ли би путовали свуда или одабрали неко рајско место на коме би се настанили и живели срећно до краја живота, а путовања имали само повремено ?

Ја бих путовао свуда. Купио бих пар некретнина у Србији на планинама као неку базу (Стара планина, Тара) и онда бих вероватно постао светска луталица. Тојота Ленд Крузер и путуј брајко, ништа градови, само rurality и природа. Још кад би нашао неку истомишљеницу то би био јак бонус

Па лото седмица је сада на 3.800.000 евра, а лото плус на 1.700.000. Таман и за мене и за истомишљеницу :mrgreen:

Ма изградио бих 2-3 викендице на Тари и Старој планини (можда и неки апартман или кућица на обали ЦГ), препустио некој агенцији управљање и отиснуо се у природна пространства као номад

Poslednja izmena:
Шта би сте урадили да добијете седмицу на лото ? Да ли би путовали свуда или одабрали неко рајско место на коме би се настанили и живели срећно до краја живота, а путовања имали само повремено ?

Ја бих путовао свуда. Купио бих пар некретнина у Србији на планинама као неку базу (Стара планина, Тара) и онда бих вероватно постао светска луталица. Тојота Ленд Крузер и путуј брајко, ништа градови, само rurality и природа. Још кад би нашао неку истомишљеницу то би био јак бонус
Такође, само ја бих гледао да забодем некретнине преко, нека Италија, Шпанија.. Одатле бих лутао свуда.

a koliko to planiras da dobijes na lotou sobzirom da si olako rekao "nekoliko nekretnina"?
kao da nisi skoro gledao cene nekretnina :D

a istomisljenica ce ti isisati pola dobitka :mrgreen:
Sta mislis, koliko ce Sluzba da ti uzme, kada dobijes sedmicu?

Ako mislis da nece da ti pokucaju na vrata Tabe, grdno se varas.

3.8M je oko 2.2M jer je porez 40% pod uslovom da pristanu da ti isplate sve odmah jer najcesce ponude ili 50% i manje sume odmah ili sve ali isplata na 20+ godina.

Uglavnom od cele sume se mogu kupiti 2-3 stana u BGu na vodi ili jedna kuca na Dedinju svakako nedovoljno za neko bahacenje vec vise za jedan bezbrizan zivot ali ne i luksuzan zivot.

Sve ovo je pod uslovom da te u slucaju dobitka ne poseti neki "Nevolja" koji ce ti ponuditi da mu das novac ili da ti pokaze njegovu radionicu za preradu mesa jer nazalost zivimo u takvom sistemu.

Opšte je poznato da kad se mafija zajebe i neki smrtnik dobije neku lepu sumu da isti nestane vrlo brzo. Dobio jedan običan smrtnik pre 4-5 godina kod nas u kraju skoro 5 miliona. Izdržao da ćuti par nedelja pa onda počeo da puni dvorište u selu sa mašinama od po nekoliko stotina hiljada evra.... Nestao i on i te mašine.

Back